Yoyomoto Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 http://www.ebay.com/itm/Red-LED-Universal-Digital-Gear-Indicator-Motorcycle-Display-Shift-Lever-Sensor-/171222996065?pt=AU_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_Vehicles&hash=item27ddaf9461 Asta ar fi Link ul vezi daca e acelasi lucru. Eu nu inteleg, cum iti indica treapta de viteza daca e prins la ecu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 http://www.ebay.com/itm/Red-LED-Universal-Digital-Gear-Indicator-Motorcycle-Display-Shift-Lever-Sensor-/171222996065?pt=AU_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_Vehicles&hash=item27ddaf9461 Asta ar fi Link ul vezi daca e acelasi lucru. Eu nu inteleg, cum iti indica treapta de viteza daca e prins la ecu? Ia in calcul sigur turatia motorului si cred ca si viteza (cica ar fi dedicat), oricum sigur este legat la ECU, si are display electronic, nimic mecanic. O sa-l vezi cind ne intilnim pe la Brincoveanu. Oricum multumesc mult de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 mai este cineva in viata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Yo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 si yo inca )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvungu Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 si je din cand in cand .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Salutare!E cineva care sta prin zona Eroii Revolutiei!? (sau am gresit sectiunea!? ) ) Hai ca nu mai e mult pana la caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Salutare! E cineva care sta prin zona Eroii Revolutiei!? (sau am gresit sectiunea!? ) ) Hai ca nu mai e mult pana la caldura! N-ai gresit sectiunea. Mai avem putin pina la caldura, problema este ca rabdare nu mai am. mai este cineva in viata? Salutare omule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 (editat) Va salut, Bercenarii mei! Ma bucur ca sunteti in regula. Am o problema, ard de nerabdare sa va scot la o plimbare pe doua roti. Sper ca si voi aveti aceleasi sentimente desi unii dintre noi nu vor sa raspunda.......PREZENT . Daca week-end-ul viitor nu ploua poate ardem niste benzina. Pana atunci va doresc: WEEK-END PLACUT SI O SAPTAMANA MINUNATA!!!!! Salutare!E cineva care sta prin zona Eroii Revolutiei!? (sau am gresit sectiunea!?Hai ca nu mai e mult pana la caldura! Nu ai gresit sectiunea, am hibernat noi. De la Eroii Revolutiei pana la McDonald"s Brancoveanu nici nu apuci sa treci in treapta a2a, asa ca noi te asteptam vinerea la ora 19:00 in parcare. Desigur, daca nu ploua vinerea viitoare, cel mai bine urmarest forum-ul Editat Martie 8, 2014 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 La multi ani fericiti fetelor, tot ce isi doresc sa li se indeplineasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 La multi ani tuturor femeilor! Raul, eu vin daca e frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Eu mi-am gasit ce era de gasit, saptamana viitoare sa vad si eu cu asigurarea, cu ITP=-ul, cu alea alea... poate ma apuc si eu sa invart roata. Raul, daca e frumos, we viitor ar merge niste aripioare la Happy in Ruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 (editat) Eu m-am uitat pe prognoza si am vazut ca week-end-ul viitor ar fi 14grade. daca sunt 14grade eu si descult ma risc sa facem un Ruse, asa ca eu ies sigur Poate reusesc sa-l resuscitez si pe Ciorap. Yoyo, poate spune ca se duce sa ia lapte praf de la Ruse ca este mai ieftin si mai hranitor Editat Martie 8, 2014 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Joi m am intors de la Sofia, dar ar merge un Ruse cu motorul. Mare atentie la pod sunt niste cratere, ca de platim pod. )) P.S. Am facut pana pe pod am dat intr-o groapa. Daca sunt 14 grade si nu ploua eu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Vad ce fac si ma bag , mai ales ca mi-au ramas niste "marci" bulgaresti de la ultimul drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Joi m am intors de la Sofia, dar ar merge un Ruse cu motorul. Mare atentie la pod sunt niste cratere, ca de platim pod. )) P.S. Am facut pana pe pod am dat intr-o groapa. Daca sunt 14 grade si nu ploua eu ma bag. Stiam ca ma bazez pe tine Vad ce fac si ma bag , mai ales ca mi-au ramas niste "marci" bulgaresti de la ultimul drum. Niste "Leva" , dar lasa ca aia primesc si lei, asa ca te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Poate reusesc sa-l resuscitez si pe Ciorap. Poate-l activezi si pe nea' Tzulae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 sunt activat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) Pai, daca prind cald saptamana asta dau o fuga sa-mi fac ITP-ul si aia e in we iesim sa ne dezmortim. Numai sa tina vremea cu noi, ca parca n-am chef sa inghet doar de dragul de a ingheta... Nea' Tzulae, ia zi, cum e cu gratarul ala de inceput de sezon Editat Martie 10, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) Stam in spatele lui Raul - dar mai la distanta, ca anul trecut se pusese sa topesca un matiz. Editat Martie 10, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Stam in spatele lui Raul - dar mai la distanta, ca anul trecut se pusese sa topesca un matiz. Vroiam sa-l privesc "mai bine facut" Sambata ave 16° Pai, daca prind cald saptamana asta dau o fuga sa-mi fac ITP-ul si aia e in we iesim sa ne dezmortim. Numai sa tina vremea cu noi, ca parca n-am chef sa inghet doar de dragul de a ingheta... Nea' Tzulae, ia zi, cum e cu gratarul ala de inceput de sezon Chiar este viu Tzulae, a ieait de la hibernare, era intr-o conserva de dimineata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzulae2 Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 @metal - in principiu, oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 pai da un semn sa ne organizam Accu vad ca da soare sambata si duminica ploaie. N-ar fi exclus cativa stropi de ploaie sambata ca sa ne tina consemnati in judet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 daca sunt 14grade eu si descult ma risc sa facem un Ruse, asa ca eu ies sigur Traseul ? Prin Oltenita, sau direct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate