BigDuke Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Trece cineva maine seara pe la Arc ? eventual sa dam o tura scurta pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) Id-ul meu de mess este ifandopolkostas iar nr tel: 0765965960. Multa bafta, poate ne vedem pe la Mc. Salut Editat August 21, 2008 de GreekBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Id-ul meu de mess este ifandopolkostas iar nr tel: 0765965960. Multa bafta, poate ne vedem pe la Mc. Salut Daca ne onorezi cu prezenta ne vedem sigur ! Intra pe http://forum.bercenarii.ro ! Noi suntem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 camere de 21 gasesti la Motomania in Pipera. Multumesc, nu mai e nevoie, vand motorul ca am nevoie de bani, sunt imobilizat la pat, se pare ca pierd sezonul asta si poate cel de la anul. A dat o vaca peste mine, nu a respectat cedeaza trecerea. Imi pare rau ca n-am apucat sa va cunosc, poate anul viitor cand o sa iau un moto ceva mai mic, cu 3 tije in picior nu cred ca mai pot stapani vacutza mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Daca ne onorezi cu prezenta ne vedem sigur ! Intra pe http://forum.bercenarii.ro ! Noi suntem acolo! Am venit degeaba la 19:00 la MC. Nu s-a prezentat nimeni ...... Lipsa de seriozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Am venit degeaba la 19:00 la MC. Nu s-a prezentat nimeni ...... Lipsa de seriozitate Salut, nu fi suparat...dar vinerea este intalnirea...se pare ca ai ajuns cu o zi mai devreme . Te asteptam maine, fara gluma... Sa ai asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 caut tobe pentru bmw f650 gs, daca stie cineva ceva, anuntati-ma va rog frumos! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Multumesc, nu mai e nevoie, vand motorul ca am nevoie de bani, sunt imobilizat la pat, se pare ca pierd sezonul asta si poate cel de la anul. A dat o vaca peste mine, nu a respectat cedeaza trecerea. Imi pare rau ca n-am apucat sa va cunosc, poate anul viitor cand o sa iau un moto ceva mai mic, cu 3 tije in picior nu cred ca mai pot stapani vacutza mea. Imi pare rau sa aud asta. Insanatosire grabnica si fara sechele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orchid Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 primiti si fete printre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 primiti si fete printre voi De ce nu? Avem deja cateva motocicliste printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orchid Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Io inca in lucru spre a deveni motociclista dar cu spiritul si inima langa voi... Deocamdata doar cu bicla si ... conserva - dar doar deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Io inca in lucru spre a deveni motociclista dar cu spiritul si inima langa voi... Deocamdata doar cu bicla si ... conserva - dar doar deocamdata te asteptam vineri ora 19:00 la mc-ul de la brancoveanu cu bicla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ultraviolet Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Multumesc, nu mai e nevoie, vand motorul ca am nevoie de bani, sunt imobilizat la pat, se pare ca pierd sezonul asta si poate cel de la anul. A dat o vaca peste mine, nu a respectat cedeaza trecerea. Imi pare rau ca n-am apucat sa va cunosc, poate anul viitor cand o sa iau un moto ceva mai mic, cu 3 tije in picior nu cred ca mai pot stapani vacutza mea. Imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Salutare tuturor! Scuze ca intru peste subiectele voastre interne dar poate printre voi se gasesc doritori de-o plimbarica frumoasa pe... Transalpina, in primul weekend din septembrie (vineri, 5 sept - duminica, 7 septembrie). Pentru detalii, va invit sa vizitati topicul dedicat, adica: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008 Va asteptam cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orchid Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 te asteptam vineri ora 19:00 la mc-ul de la brancoveanu cu bicla Vine cineva in seara asta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Vine cineva in seara asta ??? Eu voi fi prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Vine cineva in seara asta ??? "Cineva" vine MEREU, intrebarea este daca vi TU in seara asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orchid Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 "Cineva" vine MEREU, intrebarea este daca vi TU in seara asta ! Din pacate ... desi plecata inspre voi ... n-am mai reusit sa ajung ... traficul si serviciul n-au tinut cu mine. Dar daca asa se pune problema ... atunci cu siguranta ne vedem. Multumesc ) si imi pare rau ca am ratat vinerea asta ((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Salut. Vad ca nu mai da nimeni nici un semn pe aici de vreo 2 saptamani. Acum ca a trecut caldura cea mare a venit vremea de plimbare Daca vrea cineva sa iasa sa anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Salut. Vad ca nu mai da nimeni nici un semn pe aici de vreo 2 saptamani. Acum ca a trecut caldura cea mare a venit vremea de plimbare Daca vrea cineva sa iasa sa anunte. Cine vrea sa iasa sa anunte pe cine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Salut. Vad ca nu mai da nimeni nici un semn pe aici de vreo 2 saptamani. Acum ca a trecut caldura cea mare a venit vremea de plimbare Daca vrea cineva sa iasa sa anunte. Iesirile se anunta pe forumul BERCENARI-lor, aici se poarta discutii mai generale. Daca esti interesat si esti si Bercenar (dar nu neaparat!) viziteaza http://forum.bercenari.ro sa ne cunoastem mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Address Not Found Firefox can't find the server at forum.bercenari.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Address Not Found Firefox can't find the server at forum.bercenari.ro. corect este : forum.bercenarii.ro Address Not Found Firefox can't find the server at forum.bercenari.ro. corect este : forum.bercenarii.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Se poate aplica si la motociclism, iar multi dintre noi suntem si conducatori auto aka conservari. http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-se-fac...anie/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orchid Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Se poate aplica si la motociclism, iar multi dintre noi suntem si conducatori auto aka conservari. http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-se-fac...anie/index.html fantastic realizata ... te trec fiorii ... si te face sa te gandesti ... wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate