Kosh Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Sanse mari sa ajung si eu ... daca se tine intalnirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Sanse mari sa ajung si eu ... daca se tine intalnirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 S-a rezervat ! Ora 19, SEPAREU ...se stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 imi zice si mie cnva de ce imi da eroare uneori cand incerc sa intru sa citesc un post? toata ziua am incercat sa intru sa citesc sa vad daca se tine si imi dadea eroare gen ips server adress o fi de la mn ca intru dupa tel? in fine imi cer scuze pt ca n-am venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 ete chestie,motoretele dac se uita in gradina la altii,ori poate berceniul este mai sus ca tineretului.....de altitudine vorbeam ziceam de faptul ca noi am declansat tema DACI,baza clubului DAC MOTORS este in berceni maj membrilor fondatori sau nascut si copilarit in berceni,unii mai stau inca pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 maine o miscare? ca sar peste antrenament numa sa ma intalnesc cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 S-a rezervat de iO, ora 19 separeu !... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 eu am muci dar vin sa va dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 vin si eu sigur sigur de data asta cum va recunosc? iar a venit vremea rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 pai incinta nu are decat un separeu,deci e simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) vin si eu sigur sigur de data asta cum va recunosc? iar a venit vremea rea [/quote O SA PURTAM TOTI CHILOTII DE MOTO.......asa o sa ne recunosti sigur Editat Februarie 18, 2011 de Raul80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 ok ok scz de intrebarea de blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 pai ne vedeamos acolos raul, nici nu observasem pana acu ce poza sepsi ai la avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 da are si forme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Invidiosi............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 saptamana asta unde ne vedem sa poata manca si Raul o pizza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 da i-o zis cineva ca fix dupa ce o plecat o facut cantecacii pauza pana am plecat? sau mai bine sa nu-i spuneti....sa nu-l suparam iar eu sunt deschis propunerilor, ca idei din pacate nu am doar sa anuntati din timp hotararea ar mai fi si posibilitatea sa sune lordu si sa intrebe la bodega daca vor sa ne lase in pace cat timp stam acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul750 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 da i-o zis cineva ca fix dupa ce o plecat o facut cantecacii pauza pana am plecat? sau mai bine sa nu-i spuneti....sa nu-l suparam iar eu sunt deschis propunerilor, ca idei din pacate nu am doar sa anuntati din timp hotararea ar mai fi si posibilitatea sa sune lordu si sa intrebe la bodega daca vor sa ne lase in pace cat timp stam acolo.... Din partea mea puteti merge linistiti acolo daca voua va place muzica aia de cacao, nu trebuie sa va schimbati locatia doar pentru ca nu imi plac mie manelele de jale si ca astept o ora dupa o pizza . Distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 apoi ma, cui dreaq crezi ca-i place muzica aia? poate o fi careva incognito si nu recunoaste, da la cum am vazut eu fetele eram cam "solidari" asa ca stai linistit ca daca schimbam locatia, nu o facem numa sa-ti poti intretine tu abdomenu e si pentru inimioara noastra s-apoi mai ii si sloganul bercenarilor care parca suna intr-un fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) Saptamana asta cred ca sar peste intalnire asa ca las loc liber sa se afirme si altcineva cu rezervarea de local ! ...asta ca sa nu ziceti ca v-am trimis cine stie unde si io n-am venit. Editat Februarie 24, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) deci se tine intalnirea maine? Editat Februarie 24, 2011 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 ziceam de faptul ca noi am declansat tema DACI,baza clubului DAC MOTORS este in berceni maj membrilor fondatori sau nascut si copilarit in berceni,unii mai stau inca pe aici Fa-ma te rog sa inteleg ... postezi ca te plictisesti sau vrei sa spui ceva ? PS : La intalnirea de maine nici noi nu cred ca participam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 pai in cazul asta, daca nu vine nimeni cu ceva concret, o lasam pe saptamana viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 [salutare !!! Sunt si eu paici ...o intrebare tampita ...Cineva,careva cu Intruder paici ? Ca ma tot chinui sa fac si eu o plimbare .....dar nu am reusit din pacate decat sa ajung la o intalnire ...la metrou la Brancoveanu .Asta sezonul trecut .Si ma gandesc ca poate sezonul asta care se apropie o sa fie ceva mai interesant .....in sensul de mers prin tara asa macar 2 -3 zile la diverse ture .........Astept un semn de viata sau nu ) Asfalt Uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate