oFF Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 eu am fost si cu scuterul de 49 cmc cu ei pana la belciugatele chit ca m-au injurat ca mergeaua toti cu 60 km )) deci se poate Sageata si tu la fel daca nu vii, nu e intalnirea INTALNIRE )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) haha 60 km/h,dar ti-ai permis ca te cunosteai de mult cu ei?? sau erai asa la inceput?cum de te-au luat la plimbare cu scuteru? :) zice-ti o punem de un gratar weekendul viitor ce parere aveti? misto intalnirea pacat ca ne-a prins ploaia dar a trecut repede scuzati fumul la plecare din cauza drujbei Editat Mai 13, 2011 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Sunt niste draguti cu toti daia s-au tinut dupa mine... Placuta revederea cu voi mai vin ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 haha 60 km/h,dar ti-ai permis ca te cunosteai de mult cu ei?? sau erai asa la inceput?cum de te-au luat la plimbare cu scuteru? :) zice-ti o punem de un gratar weekendul viitor ce parere aveti? misto intalnirea pacat ca ne-a prins ploaia dar a trecut repede scuzati fumul la plecare din cauza drujbei Data viitoare vino si tu cu d'ala de visine! Stii tu ce "d'ala"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 hai ca este bun ala de capsuni,cand ai mirosit d'ala ti s-au excitat papilele gustative nai vazut ca n-am fost zgarcit cand am plecat am lasat mai mult fum asa sa mai savurati si voi mirosu de fum plus capsunica ,2 in 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) Propun o plimbare de relaxare, la pas de100km/h, pe ruta Oltenita-Giurgiu cu plecare la ora 10:30 de la MC'D Brancoveanu(adunarea la ora 10). Azi sau maine, in functie de cum va pronuntati si voi, cei care va bagati. Asa ca pronuntati-va sa putem stabili ! Editat Mai 14, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 eu nu pot weekendul asta ca nu prea am cash ,doar ieri am bagat de 25 lei benzina plus 35 lei mi-am cumparat ulei daca vreti mergem weekendul viitor daca nu va duceti azi sau maine mai am putin cu bacu si dupa sper sa gasesc sa ma angajez si eu sa am banii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 eu posibil maine sa pot, azi nu daca va hotarati pe maine, scrieti p-aci io afku pana deseara daca primesc invoire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Cum a ramas ? Iesim undeva maine dimineata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Cred ca migrez catre voi, unde aveti punct de intalnire, in ce zi si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 eu vin daca vine cineva da tot asa, pana in 100-110 doar sa spuneti sigur intalnitea ar trebui sa fie la mc pe la 10 si plecaarea pe la 10:30 deci, nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Macar haideti pana la Veliko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 mi- a aparut ceva de facut si nu mai pot merge, sorry...drum bun daca pleaca cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 nu o sa vina mai nimeni daca ne anuntam dupa o zi pe alta,eu zic sa ne organizam si sa mergem sambata viitoare la plimbarica ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Ce ziceti fratilor de asta ? tot inginerul neamt .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 (editat) Ce ziceti fratilor de asta ? tot inginerul neamt .... wtf? asta ce viteza are fratilor? Cum s-ar duce mamaie la piatza cu bestia asta Editat Mai 17, 2011 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Cineva azi la Arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 salut eu vin,la 18:00-18:15 sunt la mc,daca mai vine cineva va astept acolo,la 18:30 plecam spre arc,asta daca vine cineva in afara de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 (editat) @ Sonyy: Numai gura e de tine.... PS: data viitoare cand doar te lauzi si nu prestezi macar posteaza in ultimul moment ca te lasi pagubas ca sa nu te mai asteptam, sau macar da si tu nr de telefon la lume. Editat Mai 19, 2011 de the lord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 mnoa, azi la Mc? io nu pot veni la vreo plimbare dupa, da la o poveste acolo pot sta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Pey Lord daca am vazut ca nu posteaza nimeni nimic am crezut ca nu vine nimeni,postati si voi cand veniti 0785636199,azi nu cred vin sunt cam racit imi cer scuze ca v-am facut sa asteptati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Pey Lord daca am vazut ca nu posteaza nimeni nimic am crezut ca nu vine nimeni,postati si voi cand veniti 0785636199,azi nu cred vin sunt cam racit imi cer scuze ca v-am facut sa asteptati Pey Sonyy, daca am intrebat era logic ca vin, altfel nu ma interesa doar din curiozitate cine vine la Arc....dahhhhhh ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Salut . Maine dimineata e cineva interesat de un Snagov , sau ceva pe langa casa ? Nu am stabilit nici o ora , nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Adauga anunturi gratuite http://www.anunturiautomoto.net , Anunturi Auto Moto | Bazar Auto Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate