the lord Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 pe la ora 13 io m-as baga la Snagov, sau chiar Oltenita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Oameni buni, am si eu o nedumerire... e un nene care are un soi de naked ceva de o tot alearga (chiar si acum) pe Metalurgiei sau poate chiar si pe Racovita. Nu are casca... alegerea lui, nu are geaca sau protectii de vreun fel... alegerea lui... are tobe aproape lipsa... alegerea lui... ma frate... da numa in linie dreapta stie sa mearga omu ala? Eu am toba... goala, cum s-ar zice... si singura mea grija e ca atunci cind mai vin acasa noaptea (cu ochii in turometru sa nu sar de 3500)... as vrea sa cred ca sint tolerat oleaca mai mult de vecinii de cartier decit dupa ce ii tine un nene ca respectivu "aprinsi" o zi intreaga. Nu ma deranjeaza zgomotul mobrei lui... deloc. Pot sa dorm linistit cu geamul deschis. Pe bune. Chiar imi plac urletele motoarelor chiar daca "lumea vrea sa zaca in linistea iliesciana". Bubuitul unui motor de MIG21 mie imi provoaca un super rinjet chiar si in somn. Dar mi-e sa nu ma trezesc cu un borcan in cap casca cind vin cu harmalaia mea la parcare. Care il stiti... vorbiti cu el... poate descopera si alte sosele decit alea "din cartier"... poate unele cu ceva curbe... cit de mici. E jenant, zau. Nu ma intereseaza daca e vicecampion mondial la ceva... merge numa drept si intoarce la scuaruri. ce sa zic... hilar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 (editat) nai ce omu e trecut deh prima tinerete aprohpo maine cineva pela arc Editat Mai 24, 2011 de zulex75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 nai ce omu e trecut deh prima tinerete aprohpo maine cineva pela arc Maine pe la 18.30 eu voi prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Si eu daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Propun pentru diseara o plimbarica la Oltenita, adunarea la 19 la Mc si plecare la 19:30. Cine se anunta pentru intalnire ?... si cine se baga la plimbarca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taiku Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Propun pentru diseara o plimbarica la Oltenita, adunarea la 19 la Mc si plecare la 19:30. Cine se anunta pentru intalnire ?... si cine se baga la plimbarca ? Salut, Ma bag si eu la o plimbare, nu v-am mai vazut de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 vin si eu dar pt.prima varianta nu mai ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 maine e deschiderea showroomului Ducati pe soseaua Giurgiului la intrare in Jilava,se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Duminica, 29.05, se anunta plimbare la :Calarasi-Oltenita-Giurgiu-Bucuresti. Adunarea incepand cu 8:30 cu plecarea la ora 9 ! Participanti: 1.AllenC 2.theLord 3... Asteptam doritori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Ahaaaa...deci voi erati la Mc donald's. Eu eram cu masina dar v-am vazut adunati si nu stiam ce se petrece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 care stiti de unde pot cumpara si eu o cheie pt suzi k am mereu problema cu cheia de rezerva. sau unde pot copia cheia mea? stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 incearca la subsol in sun plaza,acolo fac copii pentru chei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yrkalex Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Duminica, 29.05, se anunta plimbare la :Calarasi-Oltenita-Giurgiu-Bucuresti. Adunarea incepand cu 8:30 cu plecarea la ora 9 ! Participanti: 1.AllenC 2.theLord 3... Asteptam doritori ! Salut , Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 (editat) INTRUSI....... Ne vedem la Mc la 08.30 Editat Mai 28, 2011 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yrkalex Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Vezi ce scrie la tine in buletin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 (editat) care stiti de unde pot cumpara si eu o cheie pt suzi k am mereu problema cu cheia de rezerva. sau unde pot copia cheia mea? stima Salut! Incearca si in targ la vitan, duminica. Cauta pe "aleea" paralela cu dambovita (unde's aia cu anvelope de masini). Gasisem anu' trecut sa-mi fac cheie pentru kawa si cheile de la aia sunt aprox. identice cu cheile originale. Editat Mai 29, 2011 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLiviu Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 plec joi in Severin pe moto chopper De vineri este acest eveniment unde am confirmat ca particip : /index.php?/topic/661043-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/page__st__20 daca aveti chef , timp si benzina ...poate ne vedem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishuking Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 ceva activitate pentru sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Pana la we, maine eu merg la arc Mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Cam nasoala vremea, cre' ca zic "PAS" ....poate ne lasa sa ne intalnim vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 io ma prezint oricum daca nu ploua la 6, ca-s cu motorul la munca asta evident daca se mai anunta macar un participant vineri in principiu vin si eu la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 parca as veni si iO ca s-a luminat afara, numa' s-o tina asa pana la 19 Altcineva?... parca as veni si iO ca s-a luminat afara, numa' s-o tina asa pana la 19 Altcineva?... M-am sucit...nu mai pot veni! Ne vedem Vineri...sper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 deci, nimeni altcineva? ca singur parcanu m-as duce nici io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Super tare (pt cei cu microbu' MotoGP ): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate