Sari la conținut

mishuking

Membru
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mishuking

  1. Salutare tuturor! Am si eu o problema cu motoreta mea, o suzuki gsxr 600 k7. Ieri mergand prin oras am observat ca temperatura din bord ajunsese la 106 grade, au pornit ventilatoarele insa temperatura in loc sa scada a inceput sa creasca. La un semafor am observat o temperatura de 109 grade si efectiv o balta sub motor. Am tras pe dreapta, m-am uitat la radiator sa nu fie fisurat ceva, la busonul de la radiator sa fie ud, nimic. In vasul de expansiune lichid sub limita de jos. Stau se raceste motoreta am facut drum intors. Aproape de casa temperatura din bord scazuse bine undeva la 95 asa, la un semafor urca incet iar la 108 si iar balta sub motoreta. Ajung acasa nimic in vas. Nu inteleg dc nu s-a racit lichidul si tot crescand temperatura. Voi ce antigel recomandati? Sa ajung azi de la munca la ea sa o desfac sa vad ce si cum. Ceva sfaturi? Precizez ca am avut antigel pana la limita maxima
  2. Multumesc. Cred ca o solutie, mai in gluma mai in serios sunt acele bari montate ca la scoala, care protejeaza atat motorul cat si motociclistul. » Post actualizat in 02 Apr 2017 05:25 Sincer, si eu am crezut ca am piciorul rupt la cr dureri am avut. Din ce am auzit, am stat in masina personala dupa ce am iesit din spital, ca se lasa cu dosar penal pentru vatamare. Doctorii mi-au spus ca dupa o luna jumate pot sa folosesc piciorul normal, abia dupa un an o sa pot face efort fizic, eu facand si sport de performanta.
  3. Din fericire am scapat cu o entorsa urata(am piciorul in gips), o sperietura zdravana, pasagera este ok. Motorul din pacate a iesit sifonat, insa ca orice fier se repara. Cel ce m-a lovit imi este prieten din copilarie, nu aveam divergente, scuza fiind "nu te-am vazut". Nu aveam viteza nici unu, el nu s-a asigurat si a intrat direct in plin, mi-a prins piciorul intre bara si cadru. Grija mare tuturor, soferii "nu ne vad"!
  4. salut, garnitura capac alternator pentru o suzuki gsxr 600 2007 gasesc la dvs?
  5. ms frumos. pana la urma am dat comanda acolo ... sa vad ce se intampla ... nu e suma mare
  6. @cozmino as putea sa dau comanda pe al doilea site direct?
  7. am si eu o problema cu casca mea un shark s900c ... am reusit sa ii rup o urechiusa la viziera se poate cumpara asa ceva sau trebuie sa cumpar o alta viziera? are cineva de vanzare?)
  8. salutare, care dezmembrati vreun gsxr 600 k7? as avea nevoie de cateva piese
  9. Salutare, caut si eu sa cumpar daca aveti pe acasa un disc de frana spate, carena fata stanga si codita spate stanga, maneta de frana fata... un sfat de unde as putea sa le cumpar, sau daca stiti pe cineva care vinde din dezmembrari...
  10. salutare sv-isti! exista vre-un site pe netul asta mare cu modificari pt sv? vreau sa ii fac cateva updaturi insa nu stiu ce motociclete(piese) sunt cumpatibile cu svul meu. Ma gandesc sa ii pun o furca upside down, sa ii schimb amortizorul de pe spate, sa ii pun carene, etc.
  11. Lume care aveti carenele inferioare la sv? as dorii sa le multiplic sa imi imbrac copilu:D
  12. stiu ca ulei nou:)) si stiu si ca merge pe 10w40:D insa nu stiu daca sa bag semi sintetic sau full sintetic?? am primit prea multe sfaturi si nu se leaga intre ele:))
  13. salutare tuturor! am si eu o mica mare intrebare:D ce ulei imi recomandati sa pun la sv-ul meu? am primit multe sfaturi insa nici unu nu se pupa cu celalat si sincer vreau sa ii pun odata uleiul si sa o scot din hibernare:D asfalt uscat!
  14. Care aveti sa pasager pt suza mea 2003 de vanzare sau dati la schimb pe monopostul meu? Care veniti vineri 15.07.2011 la marsul comemorativ?
  15. prin romania nu ai idee daca as putea sa gasesc?
  16. ms frumos observ ca ai carene la sv, asa ai cumparat mobra sau le-ai cumparat separat?
  17. hello la toata lumea! am terminat si eu cu licenta si acum ma pot dedica trup si suflet vietii de biker! asfalt uscat tuturor:D PS: care vine vineri la marsul de comemorare a fratilor bikeri? PS: dau la schimb monopostu de pe suza (2003) cu sa pasager. care vreti?
  18. hello la toata lumea:D in sfarsit am terminat cu licenta si acum ma pot dedica vietii de biker:D asfalt uscat tuturor:D PS: care veniti vineri la marsul de comemorare?
  19. ceva activitate pentru sambata?
  20. care stiti de unde pot cumpara si eu o cheie pt suzi k am mereu problema cu cheia de rezerva. sau unde pot copia cheia mea? stima
  21. care stiti de unde pot cumpara si eu o cheie pt suzi k am mereu problema cu cheia de rezerva. sau unde pot copia cheia mea? stima
  22. kre stiti vreo vulcanizare sau vreun service de moto? aveti idee de niste anvelope mai ieftine?
×
×
  • Creează nouă...