hondistu' Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 a intervenit ceva (treaba...$$$) si nu mai ajung ! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 La multi ani Tilik! Ia sa vedem iti mai ingrijesti topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 La multi ani Tilik! Vineri am rugamintea "sa veniti in numar impresionant": strang semnaturi pentru a se introduce posibilitatea intocmirii politelor RCA pe minim o luna! Asa ca, cu mici cu mare, va astept "sa dati cu batul" Vineri la intalnirea saptamanala a Bercenarilor. (in fiecare Vineri de la 19.00 pe platoul intre parcarea MCDonalds Brancoveanu si intrarea in parc [intrarea unde era gara trenuletului]) Miercuri nu cred ca pot ajunge la Arc, si d'aia a ramas pe Vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 azi cineva la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Azi cineva la intalnire ?....ajung si eu daca nu mai apare ceva neprevazut si de nerefuzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 eu vin azi cu pejosul ca sa semnez petitia aia la Kosh,dar stau si la o vorba putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizzy.blue Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Salut, Incerc sa trec si eu ca sa semnez petitia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondistu' Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 S-a anuntat si Sageata cu pasager, vrem sa bagam una mica pana la Oltenita...sa ne mai racorim si noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Trec si eu pt intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Salut Maine o sa ies putin pana la Veliko , mers lejer , cu pasager , pentru ca la munte se anunta ploaie. Vreau sa plec pe la 09.30 , si sa ajung inapoi acasa pana se intuneca . Daca e cineva interesat, desi nu cred , sa posteze . Ca punct de intalnire ar fi Petrom-ul de la iesirea din Bucuresti , spre Giurgiu in jur de 09:45. Mai verific dimineata forumul Editat Septembrie 23, 2011 de AllenC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 (editat) Salutari vecini, sub semnatura mea colorata gasiti un pret bun ! Editat Septembrie 24, 2011 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Salut Maine o sa ies putin pana la Veliko , mers lejer , cu pasager , pentru ca la munte se anunta ploaie. Vreau sa plec pe la 09.30 , si sa ajung inapoi acasa pana se intuneca . Daca e cineva interesat, desi nu cred , sa posteze . Ca punct de intalnire ar fi Petrom-ul de la iesirea din Bucuresti , spre Giurgiu in jur de 09:45. Mai verific dimineata forumul poate daca postai mai din timp era cineva interesat asa am dat o tura scurta, pana la birou ) drum bun sa aveti azi ne vedem la arc? io as merge, AllenC zice ca vine chiar daca nu posteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Trec si eu pe la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 vinshieu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 sa vedem ce suport ti-ai tras la camera de filmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 vinshieu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Careva azi pe la Brancoveanu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulex75 Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 sio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Bercenarii se mai intalnesc vreodata? Am mai prestat in trecut la intalnirile care se tineau la Brancoveanu dar nu am mai venit de ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 of course ca si pana acum: vinerea la Mc si unii miercurea la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue. Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 of course ca si pana acum: vinerea la Mc si unii miercurea la arc Ehehe, pe vremea mea se intalnea lumea miercurea parca. Prestez si eu vinerea asta. La ce ora se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 La aceeasi ora ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryan_rosca Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 salut ...primiti si un incepator la intalnirea viitoare vecin de aici din berceni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate