Ikarus Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 (editat) http://www.protv.ro/stiri/social/un-tanar-...-rasturnat.html Sau pe scurt... 2 flacai pe scuter, bauti de la banchetu de sfarsit de liceu, s-au trantit cu sfecla de planeta, trecand peste un canal denivelat. Scor la final : 1-1 ... cel care avea casca vegeteaza la municipal, celalat nu avea ... Editat Iunie 8, 2007 de Ikarus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 ii pe poola treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veterinaru' Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Dumnezeu sa-l ierte ! Raman shocat de ce se intampla...Mi-am luat scuter crezand ca e mai putin periculos si constat ca nu e nici pe departe asa. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 nu inteleg ce treaba au cu motociclismul.......de-am scapa de toti cocalarii plini de gesturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad CBR Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 nu inteleg ce treaba au cu motociclismul.......de-am scapa de toti cocalarii plini de gesturi. Man ne simtim jigniti avand in vedere ceea ce ai spus ! Mai gandeste-te odata....nu este frumos ! NU toti scuteristii sunt asa , cocalari cum zici tu :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 cu scooterul trebuie sa fi mult mai atent pe ce calci, ca are rotile mici si nare stabilitate, daca teai mai cocotat si pe un canal cva...ai sanse maxime sa te faci praff;) La urma urmei, nu conteaza ce ai, conteaza cand e scris sa o patesti o patesti, asta e parerea mea. In orice caz nu trebuiau sa plece bauti pe scooter, poate din cauza asta nau observat canalul cine stie. Rip pentru cel fara casca, iar pt cel care inca e in viata Sa speram ca sia invatat lectia pe viitor. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Alt accident R.I.P ptr cel care a murit si insanatosire grabnica ptr cel ranit:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HellRaiser1st Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 R.I.P. nu stiu ce ii cu anul acesta dar tot mai trist si sangeros devine:( nu trece nici o zi de la un accedent si apare altul unii mor nevinovati, altii ca sa se dea mari odihneascase in pace si condoleante famililor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilatus Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 cateva filmulete despre siguranta rutiera: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=49987 nu stiu ce ar trebui facut sa fie date si pe posturile tv din romania, daca stiti voi haideti sa incercam sa facem ceva 140km/h in oras????????? si cu pasagerul fara casca..... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=MmHn31TOzFY&NR=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 R.I.P. ps:alte comentarii sunt de prisos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 De cate ori era sa-mi rup si eu gatul din cauza "au trecut peste o gură de canal, scuterul a scăpat de sub control, s-a izbit de o bordură Âşi s-a răsturnat." iar administratorul drumului n-are nici o vina. no comment. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 RIP .... nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 De necrezut intr-o saptamana numai in Bucuresti 5 morti.... Fantastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 De cate ori era sa-mi rup si eu gatul din cauza "au trecut peste o gură de canal, scuterul a scăpat de sub control, s-a izbit de o bordură Âşi s-a răsturnat." iar administratorul drumului n-are nici o vina. no comment. RIP Si eu m-am revoltat ca si tine. Dar e cam degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate