Gixu. Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Salut,stiu k nu prea am eu treaba cu forumul enduristilor dar daka aveti 2 min, va rog ajutati-ma shi pe mine cu un sfat...Am un amic care tocmai si-a cumparat un klr600 cu 4 supape model 89 cu motorul stricat(lagarele d la axele cu came si cilindrul duse)...ce intrebare aveam eu...stiti p cineva prin romania care sa poata reconditiona un astfel de motor pt k am tot cautat si p e-bay si p mobile si nu am gasit nimik pe aici...nici macar un motor complet de vanzare...multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Salut,stiu k nu prea am eu treaba cu forumul enduristilor dar daka aveti 2 min, va rog ajutati-ma shi pe mine cu un sfat...Am un amic care tocmai si-a cumparat un klr600 cu 4 supape model 89 cu motorul stricat(lagarele d la axele cu came si cilindrul duse)...ce intrebare aveam eu...stiti p cineva prin romania care sa poata reconditiona un astfel de motor pt k am tot cautat si p e-bay si p mobile si nu am gasit nimik pe aici...nici macar un motor complet de vanzare...multumesc anticipat nu cred ca se face asa ceva. trebuie sa cumpere alta chiulasa, probabil se mai gasesc piese noi pe undeva. Dar cred ca o sa coste chiulasa cat toata motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 amicul tau e din ploiesti sau si-a luat chiulasa din ploiesti pana la urma? s-a rezolvat ? daca nu stiu eu un tip care dezmembreaza unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate