Hell_Rider_Edy Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 imi cer scuze.. stiu k acest post nu isi are locul aici.. dar am nevoie urgent de un cric lateral de ij..contra cost evident..am un jupiter 4... cric central nu am la ea.. si nu ii pot pune din anumite motive.. si am nevoie d un cric lateral.. inca odata im cer scuze k am postat aici.. stiu k trebuia sa poztez la cerseli.. deci.. are careva asa ceva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 hmmm....nici macar o schema.. cum sa il confectionez eu ?? sau vreo idee... ??? pls... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Are postat un anunt Dead Man Walking la Piese de schimb, in care apare un cric lateral de IJ de vanzare. Cauta si tu anuntul, e nr de telefon, poti suna. Eu l-am negociat la 25 RON, insa nu m-i la trimis tipul, deci probabil il mai are. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 ms mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 sau dak are careva macar o poza cu unul.. k model.. k poate imi confectionez eu un cric... dar o poza mia detaliata mi-ar prinde tare bine.. ms anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 vezi ca era o schema pt cric de nipru, cateva posturi mai jos. eu zic ca merge adaptat f usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 da.. am vazut schema aia... dar nush ce sa zic...o sa incerc... ms d sfat oricum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Ia vezi matale aici: /index.php?showtopic=97134 Io zic ca pt 25 de RON nu merita efortul sa carpesti un cric lateral. Daca chiar vrei, in poza din anunt se vede bine cum si ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 ms mult mane.. am cautat toata dupamasa.. da nu am gasit.. cu siguranta nu ma cautat unde trebuie.. chiar multumesc mult.. raman dator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 nu merge cricul ala... e de planeta! prinderea cricului este aceeasi cu flansa din fata care prinde motorul de pe partea stanga. desi cadrele sunt la fel prinderile (flansele) de motor au gaurile date altfel. doar gaurile prin care trec suruburile din cadru sunt la fel, cele care vin spre motor sunt la distante diferite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 nu merge cricul ala... e de planeta! prinderea cricului este aceeasi cu flansa din fata care prinde motorul de pe partea stanga. desi cadrele sunt la fel prinderile (flansele) de motor au gaurile date altfel. doar gaurile prin care trec suruburile din cadru sunt la fel, cele care vin spre motor sunt la distante diferite! ba sa stii ca eu am pus cric lateral de jupiter la planeta si s-a potrivit BRICI acu nu spun ca nu ai dreptate dar la mine a mers faranici o modificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 de care? ca jupi, unele din ele au cricul cu prindere la scarita pilotului... io unu' n-am reusit de exemplu sa pun de la planeta 5 pe jupi 4 de ala cu prinderea la flansa de la motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 lasa mai.. k de e ceva.. in lodific eu cumva.. poate merge... nush.. sper si eu... k sa imi fac unu singur de la 0.. park nu imi vine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate