cosminake Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 am facut si eu comanda la 2 stickere si m-a costat 17 ron..deci e mai rentabil la cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Cosmin,cand o sa termin si eu mobra de asamblat,o sa am si eu nevoie de niste stickere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2008 asta-i un A3 ... mai sunt putine locuri libere ... toate stickerele inafara de 49 sunt 15X5 cm ... --- Mesaj completat în 23 Jan 2008 22:11 -------------asta-i o foaie A3 ... mai sunt putine locuri libere ... toate stickerele inafara de 49 the doctor sunt 15X5 cm ... zic asa 5 ron stickeru de 15X5, orice sticker orice adaugiri la sticker ... hai mai bagam o foaie ?! --- Mesaj completat în 24 Jan 2008 15:29 -------------Am mai facut cate ceva, apropo de stickerul dellorto pot schimba culoare din backround cu ce dorita, poate culoare scooterului vostru --- Mesaj completat în 24 Jan 2008 22:49 -------------am gresit ceva ala etichetate cu the doctor sunt de fapt pt rolly --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 03:08 -------------NOUTATI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madutza Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 asta-i un A3 ... mai sunt putine locuri libere ... toate stickerele inafara de 49 sunt 15X5 cm ... <small>--- Mesaj completat în 23 Jan 2008 22:11 -------------</small><br/>asta-i o foaie A3 ... mai sunt putine locuri libere ... toate stickerele inafara de 49 the doctor sunt 15X5 cm ... zic asa 5 ron stickeru de 15X5, orice sticker orice adaugiri la sticker ... hai mai bagam o foaie ?! <small>--- Mesaj completat în 24 Jan 2008 15:29 -------------</small><br/>Am mai facut cate ceva, apropo de stickerul dellorto pot schimba culoare din backround cu ce dorita, poate culoare scooterului vostru <small>--- Mesaj completat în 24 Jan 2008 22:49 -------------</small><br/>am gresit ceva ala etichetate cu the doctor sunt de fapt pt rolly <small>--- Mesaj completat în 25 Jan 2008 03:08 -------------</small><br/>NOUTATI! M-ar interesa si pe mine niste stickere. Mai e valabila oferta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 M-ar interesa si pe mine niste stickere. Mai e valabila oferta? da ... ce te intereseaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 M-ar interesa si pe mine niste stickere. Mai e valabila oferta? uite ca intamplarea face sa avem si o scuterista printre noi cosminake m-ar interesa si pe mn niste stikere cv dupa modelu de mai jos ... bine G sa fie centrat intre cele 2 litere si la litere mai multe termianti in forma de flacari si o combinatie de rosu cu negru :> modelul il ai mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 uite ca intamplarea face sa avem si o scuterista printre noi cosminake m-ar interesa si pe mn niste stikere cv dupa modelu de mai jos ... bine G sa fie centrat intre cele 2 litere si la litere mai multe termianti in forma de flacari si o combinatie de rosu cu negru :> modelul il ai mai jos tie nu-ti fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 tie nu-ti fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 tie nu-ti fac MS:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 as vrea doua, cu 46, cat ma ajung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 tie nu-ti fac bine faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 bine faci mereti ma ... rasistilor nu cumparati de la el cai rasist lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 mereti ma ... rasistilor nu cumparati de la el cai rasist lume da...nu iti vinde tie ca esti negrotei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 mereti ma ... rasistilor nu cumparati de la el cai rasist lume tie nu-ti vand ca tu nu sti sa le folosesti si le pui invers... pacat de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 tie nu-ti vand ca tu nu sti sa le folosesti si le pui invers... pacat de ele mor de ras cu calaretzu asta negru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ce-aveti fratilor cu el? Adica inteleg, l-a suparat parca pe cosminake, dar voi de ce comentati ca nu va inteleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ce-aveti fratilor cu el? Adica inteleg, l-a suparat parca pe cosminake, dar voi de ce comentati ca nu va inteleg... v-ati luat de un om amarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Sa va fie rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ce-aveti fratilor cu el? Adica inteleg, l-a suparat parca pe cosminake, dar voi de ce comentati ca nu va inteleg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 (editat) tie nu-ti vand ca tu nu sti sa le folosesti si le pui invers... pacat de ele da ma ce aveti cu un biet prunc?( ... si app cosminake ... sa mori u ca nu le stiu pune?:| iti dau si schema si u tu doar trebuie sa le pictezi cat mai evil si sa le transformi in stickeri si atata nu poti?:| ms:| nu uita de pruncu asta amarat te rog eu :eek: Editat Februarie 20, 2008 de GeorGEBlaCKRidER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 da ma ce aveti cu un biet prunc?( ... si app cosminake ... sa mori u ca nu le stiu pune?:| iti dau si schema si u tu doar trebuie sa le pictezi cat mai evil si sa le transformi in stickeri si atata nu poti?:| ms:| nu uita de pruncu asta amarat te rog eu prietene te-ai luat de mama ... la revedere! gata inchei discutia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 prietene te-ai luat de mama ... la revedere! gata inchei discutia ! Adevarat,nu suport injuraturile de mama sau astea..intr-adevar suna frumos,sa i-o spui cuiva,dar pana la urma ce vina are mama cuiva ? Si nu e frumos sa umblii la sentimentele cuiva GeorgeCalaretuNegru rusinicaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 da ma ce aveti cu un biet prunc?( ... si app cosminake ... sa mori u ca nu le stiu pune?:| iti dau si schema si u tu doar trebuie sa le pictezi cat mai evil si sa le transformi in stickeri si atata nu poti?:| ms:| nu uita de pruncu asta amarat te rog eu Hai mai cosminake, te joci cu sentimentele pruncului Nu trebuie decat sa le creezi, printezi si sa i le duci acasa @calaretu: printeaza-ti pe A4 si lipeste cu banda adeziva incolora, iese mai "cul" Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Hai mai cosminake, te joci cu sentimentele pruncului Nu trebuie decat sa le creezi, printezi si sa i le duci acasa @calaretu: printeaza-ti pe A4 si lipeste cu banda adeziva incolora, iese mai "cul" Bafta! mda ) at dc nu facem toti asa?) sa le printam si lipim )) gluma-i gluma ... si app cosminake ... ERAM NERVOS ... PRICEPI? SI LAS CA NICI U NU AI FOST USA DE BISERICA ... ASA CA TE ROG MAI USHOR CU AERELE DE SUPERIORITATE SI FI MAI AMABIL SI INTELEGATOR ... PE TN TE INTERESEAZA BANII SAU RELATIA CU O ANUMITA PERSOANA( sa nu fiu inteles greshit relatie = starea de spirit dintre cei doi) faci sau nu? ti-am dat si schema ... trebuie doar putin centrata si colorata mai evil ... faci au ba? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) mda ) at dc nu facem toti asa?) sa le printam si lipim )) gluma-i gluma ... si app cosminake ... ERAM NERVOS ... PRICEPI? SI LAS CA NICI U NU AI FOST USA DE BISERICA ... ASA CA TE ROG MAI USHOR CU AERELE DE SUPERIORITATE SI FI MAI AMABIL SI INTELEGATOR ... PE TN TE INTERESEAZA BANII SAU RELATIA CU O ANUMITA PERSOANA( sa nu fiu inteles greshit relatie = starea de spirit dintre cei doi) faci sau nu? ti-am dat si schema ... trebuie doar putin centrata si colorata mai evil ... faci au ba? Bafta 1) nu ma intereseaza banii ca nu-i iau eu si cel care scoate ... 2) imi esti total antipatic 3) la revedere !!! Editat Februarie 21, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate