calu Postat Septembrie 24, 2004 Share Postat Septembrie 24, 2004 SA TRAITZI SOVIETICI . EU IMI IAU UN MINSK SI M AM GANDIT SA FACEM UN CLUB SAU CEVA DE GENU AL PROPRIETARILOR DE MINSK SI SA SCHIMBAM INFORMATZII INTRE NOI, TELEFOANE ,UNA ALTA PROBLEME ,SAU EU MAI STIU CE MAI APARE.SPASIBA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Inseamana ca te apuci serios de (invatat) mecanica.. Succes la surubarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 nu e o idee rea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 haidetzi mah ...baietzii cu minsk-uri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Eu ma bag!... cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Can am vazut numele topicului ma pregateam sa dau un reply cu... sunteti prea putini! Vad ca deja sunteti cativa... bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 care catzi suntem , ca vad ca suntem doar doi/trei!!! hai sa mai strangem!!!!!! poate facem o excursie la primavara cand se topeshte zapada!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 12, 2004 Autor Share Postat Octombrie 12, 2004 ma baieti mi am luat o jawa ca minsk ul imi trecea printre picioare .da un club ar trebui sa facem astia cu comuniste...hai sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Pai daca tot ne constituim intr-un club....pot sa imi intreb si eu ceva colegii de club? Unde gasesc un cadru de minsk? De preferat cat mai putin lovit... kooksee P.S. Deja noi suntem in acelasi camin 2 cu minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Octombrie 12, 2004 Autor Share Postat Octombrie 12, 2004 Pai daca tot ne constituim intr-un club....pot sa imi intreb si eu ceva colegii de club?Unde gasesc un cadru de minsk? De preferat cat mai putin lovit... kooksee P.S. Deja noi suntem in acelasi camin 2 cu minsk. IN TARG IN VITAN AI FOST? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Nu am fost inca. Pana duminica e mult.... Oricum, daca se strica vremea ce ziceti, mai sunt baietii aia care vand piese in targ? kooksee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 nu cred ca ai sa gaseshti cadru de minsk in targ!!! cauta un minsk fara acte , asha poate gaseshti mai repede... eu nu pot sa te ajut decat co rotzi de spate , cutii laterale , rezervor...etc , mai vb ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Dar, cam care e pretul la care se vinde un asemea cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 nu am idee , cautatzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 eu am unul dar e cam lovit, si nu e in bucuresti e pe la tara, pe langa Bolintin daca stiti unde vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poiata Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Pai am eu un cadru de Minsk in perfecta stare de stationare la mine in pod.Pe 18 am sa vin probabil la Concert in Bucuresti si nu mi-ar fi prea greu sa-l iau pe accelerat.Numai sa nu ma lasi amanet cu fieratania in Gara de Nord! ipoeata @yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 salut! pai momental m-am gandit sa il mai sudez pe asta de il am acum. Ca idee cat voiai pe el,ca poate in primavara ma ambitionez si il cumpar? kooksee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poiata Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Hai noroc! N-am nici o idee despre preturi.Am sa-i intreb pe cei care cunosc piata din Iasi.Oricum vreau sa scap de el ca imi ocupa spatiu.Mai vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Bai ar fi singuru club in care lumea se inscrie din nevoie (o piesa ,o surubelnita,un sfat) si ar pleca de fericire , o noua motocicleta , Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 problema e ca voshodari nu primim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poiata Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 Bursa fierului din Iasi m-a determinat sa ma opresc la 400.Poate te ambitionezi pana pe 19 noiembrie s-o vad si eu pe Tarja mai de-aproape.Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANUBIS Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 Salut baieti! Succes cu clubul...Dak tot sunt proprietari de Minsk pe aici as vrea sa intreb si eu...cam ce modificari care sa tina de estetica se pot aduce unui minsk? Si cam, cum suna motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 depinde de gust!!! u kum ai vrea sa il faci???cu cat e mai ushor cu atat e mai bine , daca incepi sa il chopperezi shi sa pui pe el diverse cacao-uri , mai bine fara , ka motorashul de la minsk shi-ashea e extra/super/deosebit de modest la capitolul putere... e un 125 in doi timpi rusesc....gandeshte-te... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivabikerboy Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 ma bag si io in clubu celor cu minsk-uri..asr fi buna o intrunire si schimburi de experienta...astept cat mai multi...si as vrea k lumea sa ne incurajeze..cu cat mai multi cu atat mai bene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Pan, la urma... facem "clubul"?! Sau ce! Hai macar sa ne intalnim, 2, 3 la un cico! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate