Eliza Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Geaca BMW poro emotion, noua, protectii soft coate si umeri marime 50, pret 200 euro, pret catalog 400 dolari. Geaca Yamaha R, marime S, protectii spate, coate si umeri, pret 150 euro. Geaca Yamaha, negru cu albastru, marime L, protectii soft spate, coate si umeri, pret 250 ron. Detalii PM sau tel: 0766 696 638. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 vand cizme dainese detalii aici http://www.dainese.com/de_de/motorbike/st-...r=1&cat=125 marimea 36 si 37 ! pret catalog 169 euro pretu meu 79 euro noi cu eticheta ! pt detalii 0743327254 nu rasp pe forum ! sau ym : nurrof3n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 vand geaca PIELE noua cu eticheta (e mare de prietena mea, nu are SILICOANE) PROBIKER marimea 44 PROTECTII UMERI SPATE COATE 300 LEI ID: maniac_biker_46* 0727881292 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atv Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 up! Mai ai cizmele XPD? sunt interesata. Mesaj completat Am cateva echipamente pt fete de vanzare la preturi bune. Echipamentele nu sunt noi, dar au fost purtate doar de cateva ori: - pantaloni de vara PRO-BIKER, marimea S, impermeabili, negri, fermoare aerisire PRET 80 RON; - jeansi VANUCCI, marimea 38, albastri, buzunare protectii genunchi si solduri PRET 120 RON; - cizme tourer UVEX, marimea 38, negre, full protectii, PRET 60 RON. Daca va intereseaza dati-mi un mail panaitescucristina@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atv Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Mai am de vanzare si manusi NEOWELL marimea S, purtate, dar in stare buna, full protectii, PRET 60 RON si brau REV'IT, marimea S, nepurtat, PRET 30 RON. Daca va intereseaza ceva va trimit poze pe mail. Mail-ul meu este panaitescucristina@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) Mai am de vanzare si manusi NEOWELL marimea S, purtate, dar in stare buna, full protectii, PRET 60 RON si brau REV'IT, marimea S, nepurtat, PRET 30 RON.Daca va intereseaza ceva va trimit poze pe mail. Mail-ul meu este panaitescucristina@yahoo.com. Te rog poze cu ambele + pantalonii daca ii mai ai. sisoie@yahoo.com Merci Editat Ianuarie 12, 2010 de sisoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Cizme noi, marimea 38, pret de nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Geaca BMW poro emotion, noua, protectii soft coate si umeri marime 50, pret 200 euro, pret catalog 400 dolari. Geaca Yamaha R, marime S, protectii spate, coate si umeri, pret 150 euro. Geaca Yamaha, negru cu albastru, marime L, protectii soft spate, coate si umeri, pret 250 ron. Detalii PM sau tel: 0766 696 638. Vai da' cu cita violenta sint mascate fata si sexul. ...sint sigur ca macar ar fi crescut sansele la vinzare a produselor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Vai da' cu cita violenta sint mascate fata si sexul. ...sint sigur ca macar ar fi crescut sansele la vinzare a produselor . Nu vroiam sa se confunde lucrurile. Gecile sunt de vanzare nu fata mea. Important e sa vada lumea cum sta geaca pe cineva caci arata total diferit cand e pe umeras. PS: Si da sunt foarte violenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 daca cineva are nevoie de manusi de iarna si vara ..... http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=66509 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Nu vroiam sa se confunde lucrurile. Gecile sunt de vanzare nu fata mea. Important e sa vada lumea cum sta geaca pe cineva caci arata total diferit cand e pe umeras. PS: Si da sunt foarte violenta. Creatorii de moda au o parere contrara daca stam sa ne gindim cit hai se face cu "modelele". In magazine exista "manechine" de plastic care nu au cap din fabrica.... ca "sa nu se faca confuzie" dar sint sigur ca alta ar fi perceptia unei femei care intra intrun magazin in care manechinele de plastic au capul zdrobit in fel si chip si... sexul vopsit cu o pensula rosie. Esti intr-un subforum al fetelor si vinzi un produs pentru fete... nu cred ca ar fi fost mare problema in final... Anyways... uite o solutie alternativa de 5 minute la cafea: P.S. Violenta ca violenta... dar pe tine insati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Cizme noi, marimea 38, pret de nimic. Si cam cat ar fi pretul acela "de nimic"? Asta daca nu este tot 550-600 cum era acu ceva timp. merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Creatorii de moda au o parere contrara daca stam sa ne gindim cit hai se face cu "modelele". In magazine exista "manechine" de plastic care nu au cap din fabrica.... ca "sa nu se faca confuzie" dar sint sigur ca alta ar fi perceptia unei femei care intra intrun magazin in care manechinele de plastic au capul zdrobit in fel si chip si... sexul vopsit cu o pensula rosie. unora le ajungeau pozele cu un fund frumos, la ce iti mai trebuia musai un chip asociat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Si cam cat ar fi pretul acela "de nimic"? Asta daca nu este tot 550-600 cum era acu ceva timp. merci, 300 negociabil. Multumesc pentru interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
letitia_p28 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Caut si eu pantaloni cu protectii pentru un moto de strada, dar noi si doar cu proba sa cumpar. Ce firma ar fi mai buna pentru asa ceva? Ce magazin din Bacau, Brasov, Iasi, Miercurea Ciuc sau ceva de prin zona imi recomandati? Multumesc ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Ce protecții vrei să aibe? Îți recomand genunchiere, mi se par mai sigure decât orice protecție de genunchi din pantaloni - am purtat 3 modele de genunchiere și 2 modele de pantaloni cu protecții, nu am încredere în pantaloni. Pentru protecții de șold e mai complicat, eu am o pereche de pantaloni care acceptă protecții de șold și îi port vara (sunt subțiri), dar sunt din poliester și sunt incomozi, alunecă genunchierele pe ei etc. Următorii pantaloni de vară vor fi niște ripstop militari (se găsesc prin magazine de echipament militar sau de vânătoare/pescuit, culori și croieli diverse) la care le cos la mașină buzunare interioare pentru protecții de șold, iar pe deasupra pun genunchierele enduro. Dacă nu știi să coși așa ceva costă 5-10 lei la orice croitorie de cartier și se face pe loc în 5 min dacă îi convingi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
letitia_p28 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Interesante idei. Am deja o geaca de piele Nitro cu protectii de care sunt multumita, si mi-as dori de asemenea si niste pantaloni asemenatori. Intrebasem poate este ceva mai bun ce s-ar putea prinde perfect cu fermoarul de la geaca, excluzand pantalonii de piele Nitro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) vand shoei xr 1000, marimea S, mici zgarieturi. de mine e putin larga, asa ca si pt un baiat ar fi buna. 2 viziere, albastru inchis si normala. pret 750ron 0729351032 Editat Ianuarie 19, 2010 de motoREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Interesante idei. Am deja o geaca de piele Nitro cu protectii de care sunt multumita, si mi-as dori de asemenea si niste pantaloni asemenatori. Intrebasem poate este ceva mai bun ce s-ar putea prinde perfect cu fermoarul de la geaca, excluzand pantalonii de piele Nitro. Eu am o pereche de pantaloni textil in care am bagat protectii la genunchi si sold (au buzunare pt asa ceva). Pantalonii sunt astia: Pantaloni textil (cos Louis 20531334 - vad ca sunt si la reducere 54,95 euro). Sunt foarte comozi. Ii poti purta atat pe vreme calda, cat si rece (au mesada detasabila), iar protectiile de la sold sunt fantastice (arati putin ciudat cu ele, iit latesc soldurile, insa la o cazatura devin vitale). Ah, si au si fermoar de prins geaca la brau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Cizme noi, marimea 38, pret de nimic. VANDUTE Mai am o pereche de cizme mariema 38, marca Revit, din pacate modelul nu-l stiu. Cizmele sunt second hand, purtate fix de doua ori dar intr-o stare excelenta. Sunt orientate catre toruing, comode, si producatorul ar zice ca sunt si impermeabile. Pret NEGOCIABIL si ACCESIBIL. Detalii la telefon 0722 94 77 62 - Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 buna fetili caut si eu pt a mea "fomeie" urmatoarele: geaca de piele XXS genunchiere(sau pantaloni) XS ghete 38 anul trecut ne-am descurcat cu cea am avut - o geaca desi XXS tot mare este genunchiere madhead - dar erau prea mari (pana la urma am luat supershield - sunt ceva mai mici) ghete - ei bine aici, mai mult a folosit bocanci (a venit odata in sandalute si am lasa-o acasa ) casca am prins la o super promotie un shark S800 care ii vine fix pe bostan ma poate ajuta cineva cu niste indicatii pentru a cumpara (si SH) respectivele piese de echipament? ea este foarte micuta 1.62 si 43 kg(uda) - deci in mare parte este cantitate neglijabila, dar prefer sa o stiu cu un minim de siguranta - in mintea mea nu accept ca ea sa fie mai prejos decat mine (iar in materie de echipament prefer sa fie ceva mai bine echipata) - nu imi este teama de mine - ci de ceilalti participanti la trafic multumesc anticipat PM daca aveti ceva de vanzare Mesaj completat rectfic ghetele 36-37 -se pare ca ea nu taieste pe picior mare (deci trebuie sa gasesc alta Caut viitoare nevasta cu minim 40 la picior ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 vand manusi joe roket cleo textile , purtate de 2-3 ori. marimea S. le vand pentru ca imi sunt fixe si imi trebuie o marime mai mari. pret 150 ronMesaj completat din viteza am uitat sa trec un nr de tel: 0734107290 diana sau pm up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) caut si eu pt a mea "fomeie" urmatoarele:...ghetele 36-37 -se pare ca ea nu taieste pe picior mare De ce nu ii iei niste Probiker Traveler? Pentru turing moderat sunt ok. Sunt inaltute, au protectii ok si sunt comode. Si vad ca sunt si la reducere la Louis - Probiker Traveler (cod 20265037)... Editat Ianuarie 21, 2010 de Tashulina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 De ce nu ii iei niste Probiker Traveler? Pentru turing moderat sunt ok. Sunt inaltute, au protectii ok si sunt comode. Si vad ca sunt si la reducere la Louis - Probiker Traveler (cod 20265037)... merci - desi le-a vazut si a fost un categoric NU - acum o cam bate gandul - tipic feminin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 VANDUTE Mai am o pereche de cizme mariema 38, marca Revit, din pacate modelul nu-l stiu. Cizmele sunt second hand, purtate fix de doua ori dar intr-o stare excelenta. Sunt orientate catre toruing, comode, si producatorul ar zice ca sunt si impermeabile. Pret NEGOCIABIL si ACCESIBIL. Detalii la telefon 0722 94 77 62 - Radu Am ghetele si cizmele REvit si nu pot decat sa spun ca sunt unele dintre cele mai confortabile si grozave ( ca si piele) pe care le-am avut. Si ma refer nu neaparat la cele de moto, ci la stare ghetelor in general. Sunt ca noi dupa un sezon. Chiar nu se cunoaste pe ele ca au fost purtate. Au calapod super mai ales pentru cine nu se vrea incorsetat sau cine are piciorul mai lat sau monturi etc. Talpa este cu insertii de titan daca tin eu bine minte, antiderapanta sta bine pe scarite. Si ca fapt divers..sunt made in Romania. Dar chiar merita! PS: Nu cunosc persoana care le vinde , dar ca si utilizatoare de asa ceva, am zis ca ar fi cazul sa prezint experienta proprie, mai ales ca incaltamintea nu prea e bine sa o cumperi de pe net fara sa o probezi. Mesaj completat Am ghetele si cizmele REvit si nu pot decat sa spun ca sunt unele dintre cele mai confortabile si grozave ( ca si piele) pe care le-am avut. Si ma refer nu neaparat la cele de moto, ci la stare ghetelor in general. Sunt ca noi dupa un sezon. Chiar nu se cunoaste pe ele ca au fost purtate. Au calapod super mai ales pentru cine nu se vrea incorsetat sau cine are piciorul mai lat sau monturi etc. Talpa este cu insertii de titan daca tin eu bine minte, antiderapanta sta bine pe scarite.Si ca fapt divers..sunt made in Romania. Dar chiar merita! PS: Nu cunosc persoana care le vinde , dar ca si utilizatoare de asa ceva, am zis ca ar fi cazul sa prezint experienta proprie, mai ales ca incaltamintea nu prea e bine sa o cumperi de pe net fara sa o probezi. Prezentarea de pe webBikeWorld : The Rev'it! Fusion boots are a new entry within the Rev'it! family of motorcycle clothing, expanding the scope of the Rev'it! product line. Our opinion is that the Rev'it! line of motorcycle boots also represents a new trend for Rev'it! clothing because they provide the Rev'it! style and attention to detail but at a price point that is very competitive. The Fusion boots have a high level of quality and style, which is apparent as soon as they are pulled from the box. They look just like something you might find for sale for about twice the price at one of those chichi motorcycle boutiques with the famous blue-and-white three-letter roundel hanging over the door. The usual course of action for a motorcycle apparel manufacturer who wants to flesh out their product line with a couple of pairs of boots is to stick their logo on a couple of models sourced from some anonymous manufacturer near the bottom rung of the global economic food chain. After all, there's not much profit in boots, and a good pair of motorcycle boots is probably one of the last purchases a dedicated rider will entertain. Sometimes an apparel manufacturer may just want to offer a couple of pairs of boots just to claim that they have a complete product line. And by the way, there are some pretty good apparel products sourced that way, sometimes at very high levels of quality. But it's become apparent that this is not the Rev'it! modus operandi. Although they still exploit the global economy by manufacturing their products in cost-effective countries, the products are designed at Rev'it! headquarters in the Netherlands and the manufacturing process is tightly controlled by Rev'it!, to ensure that quality is kept at high levels. Now for all practical purposes, boots is boots, and as long as you like black, you can have them in two basic flavors, lace-up or slip-on. The point? Well, it's not easy to develop a product like a motorcycle boot in a single color and with a very inflexible style and shape and make it so that it stands above the competition and helps to distinguish the manufacturer. What this means is that it's sometimes hard to pinpoint exactly what makes one boot seem to have high levels of quality when compared to others. In general, all motorcycle boots with "sport touring" style are black, have a sole, a side zipper, some protective features and a lining. So what has Rev'it! done to make the Fusion boot different? Styling and External Features Study the outside of a Fusion boot, and the quality of the materials is apparent. Double stitching is used throughout, and typical for a Rev'it! design, the styling touches are cleverly incorporated into the safety and protective features. The Fusion boots are made from leather and DuPont's ubiquitous Cordura, combined together in a modern and sleek look. The inner and outer sides of the Fusion boots incorporate a section of leather that sweeps up towards the top of the boot, which add a nice styling touch but also offer some added protection to these two sensitive areas. Both the front and rear of the boots incorporate Cordura-covered flexible panels, making it easier to use the boots for walking, which isn't always the case with motorcycle boots. The entire toe area is covered and the heel counter are thermo-formed with thicker sections of leather for added protection. Both boots have an inboard shift wear protector made from what appears to be some type of abrasion resistant synthetic, to help absorb the wear and tear of shifting the motorcycle. Take a close look at these little patches in the photo (left) and you'll see a typical Rev'it! design feature that illustrates their attention to detail. While other boot manufacturers would simply sew on a piece of leather or Lorica (a type of synthetic leather) as a shift patch -- which, by the way, would be more than adequate for the job -- Rev'it! has carefully chosen the material and added a few styled "swoop" designs that incorporate a textured surface to provide a better grip on the bottom of the shift lever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate