RENEGADE Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 No comments! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Arata superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Ce faci Renee , bagi strambe sa mi iei ochii sa ma deturnezi de la Magna mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Superba aproape in totalitate, flautele alea de tobe parca sunt de pe alta motoreta insa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 superba 952 cmc, nush cati cai, suspensii si frane de ... sa moara calu' dusmanilor mei ... cum ar zice filosofu' manati-as bulanu' lu matale acu' pe bune imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 date Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Arata bestial , cu exceptia tobelor, alea chiar nu-mi plac de loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 si merge nu e numai de showroom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Superba!!! Insa aceeasi nemultumire: TOBELE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 29, 2004 Autor Share Postat Septembrie 29, 2004 Ce faci Renee , bagi strambe sa mi iei ochii sa ma deturnezi de la Magna mea? Un chopperist ramine chopperist. Dar asat nu inseamna ca nu poti admira ceva frumos. Nu de alta dar noi nu suntem incuiati, nu? Tobele? Ha! Jos cu ele si puneti altele. Care-i problema? Oricum aveti chef de meshterit, nu? E ciudata suspensia spate, cu cadru si doua amortizoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Septembrie 29, 2004 Share Postat Septembrie 29, 2004 Se stie , motorul e ca femeia de acasa (pt. unii) ...te mai uiti la altele, dar gandul bun tot la cei al tau ramane. Bine ,aici vb. de pasiune dar ce daca mi plac blondele nu pot sa admir si o gitanca?! Mai baga teme ca asa mai crestem cultura si viziunea despre fenomen . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 E ok,dar cred ca i-ar sta mai bine cu telescop central si niste tobe mai stilizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate