Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Uite si poza ceruta. Cata tinut in brate de fete. La propriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Si mai am o poza cu mine si Don Leoncio pe care nu pot sa o pastrez doar pentru mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Am si eu o intrebare, nici nu stiu bine unde sa o postez: caut un site sau ceva similar pe care sa pun poze cu plimbarile pe care le fac cu motorul. Si nu Yahoo Photos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 @hellryder: multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 3, 2004 Share Postat Octombrie 3, 2004 Am si eu o intrebare, nici nu stiu bine unde sa o postez: caut un site sau ceva similar pe care sa pun poze cu plimbarile pe care le fac cu motorul. Si nu Yahoo Photos! www.webshots.com -> spatiu destul de stocare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Octombrie 3, 2004 Share Postat Octombrie 3, 2004 www.orkut.com Poti sa-ti pui pozele dar e si un fel de comunitate prin care poti "impartasi" pozele celor care au acelasi hobby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 3, 2004 Autor Share Postat Octombrie 3, 2004 Pana una-alta le las pe Yahoo Photos, singura chestie care ma deranjeaza e ca nu pot fi vazute full size. Desi Yahoo le stocheaza full size, si le si vinde ca atare daca nu te impotrivesti tu personal, cel care le-ai pus, nu lasa pe nimeni sa le vada in marime reala ca sa nu le strice afacerea. Buna treaba! Pozele sunt aici: http://photos.yahoo.com/hellryd3r Salutare, Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 3, 2004 Share Postat Octombrie 3, 2004 (editat) Uite un hosting pt poze, si se pot vedea full-size http://www.photobucket.com Editat Octombrie 3, 2004 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Vedere de ansamblu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Axa in rotire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Io cu vedeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Demo si consoarta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Octombrie 4, 2004 Share Postat Octombrie 4, 2004 Cred ca Georgica probeaza mobra turcului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate