turbo1300gsxr Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 salut , sunt nou membru pe site aici am cateva poze cu motocicleta mea . eu locuiesc in houston tx. probabil va intrebati ce caut aici pai ca si voi sunt un baiat inrait de motoare tunare cand vine vb despre hobby. astept parerile voastre pro si contra despre motorul meu si sa vb despre ce se intampla acolo si ce ai in comunitatea motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 salut , sunt nou membru pe site aici am cateva poze cu motocicleta mea . eu locuiesc in houston tx. probabil va intrebati ce caut aici pai ca si voi sunt un baiat inrait de motoare tunare cand vine vb despre hobby. astept parerile voastre pro si contra despre motorul meu si sa vb despre ce se intampla acolo si ce ai in comunitatea motociclistilor pai unde e motorul tau?? cum sa ne dam cu parerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Hello Turbo man! Eu am condus Hayabusa cand a aparut pe piata in 1999. Am fost hipnotizat, dar totusi nu e pentru mine. De ce? Fiindca pentru mine e prea sportiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Este un topic mai jos si cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Este un topic mai jos si cu poze. am vazut apoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate