Patrick13 Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 am trecut la ceva mai mare......... mai are cineva asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Prima oara cand vad modelul asta. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick13 Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 ceva pareri ? impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Nici eu nu am mai vazut modelul asta. Initial din titlu credeam ca e zxr, dar apoi am vazut despre ce e vorba. M-am mai uitat pe net. E faina, sa ai parte de momente faine cu ea. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 mie nu-mi place de nicio culoare stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick13 Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 nici Mie nu mi place a ta. e........... cazan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AbyssWalker Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 arata bine! dar sincer nu stiu ce model e.. lasa sa vedem cine ghiceste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Nenea, nenea, zereicszedpatrusuteala nu e cucarene?? S-o stapanesti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 super tare frate!! bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 NICE! dar .. mai multe detalii te rog , ce an , cati km , bani , de unde ai luat`o ? sa o stapanesti sanatos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick13 Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 abia astept sa o calaresc .......... pina acu doar probe ........am cumparat o de la KAORE cu 2500 e , poate e cam mult dar AM GARANTIE, si SERVICE in caz de ceva . e din 94 are 28000 km si 53 cai suficient pt mine momentan alte poze aici http://www.kaore.net/KAWSAKI.html mai are cineva ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick13 Postat Iunie 23, 2007 Autor Share Postat Iunie 23, 2007 nimeni ? chiar nu mai are nimeni ??"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 frumusica scula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick13 Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 vreu sa i schimb toba ........... unde sa ma duc ???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate