Sari la conținut

Nu intratzi daca avetzi probleme cu inima!


Placebo
 Share

Postări Recomandate

Pe mine filmul dupa accidentul lui Zsolt m-a ingrozit mai rau decat toate pozele cu accidente pe care le-am vazut.Si am vazut destule. Eu nu mai sar de 150 km/h in afara localitatilor, iar pt localitati, in special Bucuresti, cred ca si 100 e prea mult.

ai sa uiti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasati ba terapia de soc mai bine va educati prin terapie colectiva :what: B)

Pozele de genul asta nu fac decat sa-ti intoarca stomacul pe dos si sa-ti strice buna dispozitia, dupa care oricum dupa o vreme le uiti si atunci la ce bun?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc de poze,.............totusi parca e facatura......... nu prea imi pot inchipui cum s-a intamplat asa ceva,........sunt 2 tipuri de incaltaminte......... este greu de crezut ca se poate intampla asa ceva..................oricum, educativ! B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am trimis la totzi care au cerut ... vedetzi daca ati primit. Pozele sunt cu adevarat oribile. Terapia shoc a functzionat pentru mine. Deshi merg destul de prudent (atat cat poate sa mearga un motociclist) acum sunt un fel de Maica Tereza pe motor dar nu stiu cat va tzine efectul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh lasa ca nu sunt asa oribile...oricum te pun pe ganduri!Caci la urma urmei cum spunea cineva facem asta 4 fun,si nu pentru a demonstra ceva nimanui.Poze ca astea ne reamintesc lucrul asta din cand in cand...

Daca pozele vi s-au parut oribile nu ati vazut filmuletul cu decapitarea lui Hensley!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

titlul anuntului a fost cat se poate de clar: NU INTRATI decat daca vreti sa vedeti asa ceva...

eu, personal, accept orice "terapie de soc" cum ii zic unii, pentru ca in trafic ni se poate intampla si noua acelasi lucru.

Ce te faci daca mergi pe strada si vezi asa ceva? Intorci capul si treci mai departe ca sa nu ti se faca rau?

NU!

In primul rand, ai obligatia de a te opri si a acorda primul ajutor, daca acesta se mai poate da.

 

Am un prieten care in urma cu cativa ani buni, se plimba sub clar de luna cu prietena lui, cu cabrioletul, pe una din soselele patriei in imediata apropriere a bucurestiului.

In mare goana, pe langa el, a trecut o motocicleta cu pasager. Dupa cateva sute de metri, motocicleta s-a izbit de o caruta (care circula fara semnale vizuale).

Pilotul s-a izbit frontal de niste busteni care erau transportati cu acea caruta (era strivit, era varza - casca franjuri etc.), iar pasagera sarise peste caruta si avea mai multe leziuni si fracturi.

Pe moment l-a incercat un moment de panica si la indemnul pasagerei cu care-si petrecea seara, a incercat sa depaseasca locul accidentului fara a se uita prea mult la scena aceea de groaza.

Totusi nu a facut asa ceva si, pentru ca nu se mai putea face nimic pentru pilot, a luat-o pe pasagera motocicletei de pe marginea drumului, plina de sange si in stare de soc si nu s-a mai oprit pana la spitalul de urgenta unde medicii au reusit, se pare sa o salveze.

Carutasul nu se stie ce a facut mai departe, caci n-a mai ramas nimeni cu el sa-i ceara vreun act sau ceva asemanator

Cert este ca e bine sa ne pregatim, sa fim cat mai rationali in astfel de situatii, sa stim cum trebuie sa reactionam si ce sa facem.

Ca la orice curs la scoala, atunci cand este lipsit de practica sau de materiale didactice corespunzatoare, nu va avea efectul scontat.

 

ce sa mai... cine nu suporta sa nu se uite, dar atunci cand le-o veni randul (Doamne fereste), isi vor dori sa aibe alaturi o persoana cu stomacul tare si nu un borator pe tastatura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As fi vrut sa scriu ceva legat de subiectul in discutie, dar nu am vazut pozele. Drept pentru care, te rog frumos, Placebo, sa mi le trimiti si mie pe mail. (memories_from_the_future@yahoo.com)

Am vazut, in schimb, filmarea de dupa accidentul lui Zsolt. Am amutzit...

 

As vrea sa va scriu ce-am simtit, dar orice cuvinte as folosi ar parea demonetizate, seci...

 

@mike - Sunt de acord cu ce ai scris tu. Exprima aproape tot ce gandesc si eu...

 

Cu respect,

K. B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nevazand pozele, presupun ca cei care arata in halul ala nu isi mai au rostul de a fi transportati de urgenta la spital. Vine usor salvarea si-i duce la morga. Bine ca nu m-am facut legist

 

sunt de acord cu tine mike ca in situatii in care trebuie sa acorzi primul ajutor trebuie sa ai un minim de tarie si sange rece. 100% de acord. Oare cati au murit pentru ca masina sau masinile care treceau pe langa nu au oprit din cauza unor sofer slabi de inger?

Editat de Fester
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am primit pozele .. Multumesc ..

Cu ce a facut accident ? cu tancul ? nici dc se lovea cu un tanc nu cred ca se facea in halul asta ..

ce cauta adidasul ala acolo ? sau asta e noua moda - intr un picor Cizma in celalalt adidas ?

 

Anyway .. nu ma marcat deloc .. m a marcat mult mai mult filmuletul ..

Destul de mult incat sa ma gandesc d c mi am cumparat motocicleta ..

Mi a trecut .. nu ma speriat faptul ca a murit .. ci faptul ca moare in ochii tai si nu poti sa l ajuti cu nimic ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As vrea sa vad si io de ce va certati atat... imi poate trimite cineva pozele la adrian_vechiu@mail.isph.ro?

Daca pozele vi s-au parut oribile nu ati vazut filmuletul cu decapitarea lui Hensley!

 

Desi e destul de nasol, io il consider "educativ" B) dintr-un singur punct de vedere. Acum cateva saptamani, se punea problema ca de la noi din firma sa plece oameni in Irak sa-i "ajutam sa reconstriasca tara"... Si mi-a trecut prin gand...'mama cu banii cu care vin de acolo imi pot cumpara un motor adevarat'... dupa ce-am vazut filmul consider ca imi bag P..a in el de motor adevarat... deact sa risc sa ma decapiteze aia.... Ij-ul e perfect :what:

 

Io n-am teava sa descarc filmul cu Zolt... e mai mare de 10 MB? Se poate trimite prin mail?

Editat de Hannibal
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E educativ,intr-adevar,numai ca,pentru a fi si mai educativ ar trebui aflat ce situatie de trafic a fost acolo.Eu unul cred ca a trecut ceva peste accidentat,sau mai degraba a fost o situatie de coliziune frontala cu un camion sau o duba,oricum ceva mai inalt,pentru ca altfel motociclistul sarea peste,cum a fost in cazul accidentului de la Brasov,dupa cite s-a vazut din filmare.

Am vazut ceva asemanator,pe vremea fuckultatii,prin 95 sau 96,in Cluj linga cladirea UTC-N din Observaator.Un accident mult mai groaznic decit asta,in care un tir scapat de pe calea Turzii la vale,fara frine,a prins din lateral un taxiu,l-a facut farime de gardul de beton al cladirii fuckultatii,dupa care a trecut peste gard si masina.Inchipuiti-va ca, capul pasagerei era rostogolit cam la 50 m in jos pe sosea.Mai bine nu va mai povestesc.

Ideea e ca astea nasoale de tot se intimpla cind sint implicate camioane sau masini mai mari si mai inalte,deci atentie la ele.

Chiar imi amintesc de o chestie naspa patita de un prieten in urma cu 2 luni,cind,in timp ce depasea un tir,soferul a tras intentionat stinga ca sa il bage pe motociclist in sant.Pornire criminala sau lipsa de ocupatie?Noroc ca a scapat cu bine.

Si ca veni vorba de situatii ca cea de mai inainte,voi cum credeti ca trebuie procedat?Intr-adevar,daca ar fi sa te iei dupa primul impuls emotional,ai ajunge imediat la crima si ,foarte probabil la Gherla.Deci?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

te rog, vreau si eu pozele

univetconstanta@yahoo.com

oricum nu prea ma dau pe asfalt.

Am un BMW F 650 GS cu care am facut 6000 km in 15 luni si o Honda XR 400 R cu care am 5000 in 6 luni - numai pe offroad

post-14-1097253341_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...