Sari la conținut

Brutus

EX+
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Brutus

  1. A fost super fain. DMW-ule ... io nu am avut probleme de la berile la pet, dar combinatia cu tuica de pruna si votca lu' Wolf a fost fatala.
  2. Brutus

    KALI la pamant!

    Super naspa situatia!!! Speram sa scape fara operatie. Bogdan PS. Nu-l lasa pe bulangiu. Daca-si pierde serviciul o sa simta ce e aia neatentie.
  3. Brutus

    KALI la pamant!

    Sa dea dracu'n ea de treaba. Nu-mi vine sa cred. Insanatosire grabnica Kali
  4. Brutus

    Aradul plange din nou

    Dumnezeu sa-l odihneasca!
  5. In afara de taxiu va trebui sa pregatesti si un bidon de "aghiasma" (cum a avut Joe) ca fara ea nu se ung corzile vocale si incep sa-mi scartie incheieturile pe clape. A fost super tare... Sper sa o comitem cat mai curand. Pana atunci Bogdan
  6. Brutus

    AAseara

    Din nefericire nu avea casca prinsa.
  7. Multumesc pentru urari. Motorul are o problema "grava"... nu-i place sa mearga incet. Nu ma asteptam sa fie asa de nervoasa (nu ca nu-mi place)
  8. Ai dreptate... Numai ca asta este indicatorul de la Lehliu (interzis mopedelor). Indicatorul la intrarea pe autostrada A2 dinspre Bucuresti are chiar simbolul pentru motocicleta (este si un om pe motocicleta).
  9. Faptele relatate de Cosmin nu pot fi puse sub semnul indoielii. Pe langa faptul ca suntem colegi eu il cunosc de 10 ani, timp in care am fost la multe petreceri impreuna si nu am fost niciodata implicati in asemenea evenimente. Cand m-a sunat duminica dimineata (05:15) nu-mi venea sa cred ca a patit asa ceva. Nu cred ca mai are rost sa-mi spun parerea despre modul in care a fost organizata petrecerea (dpdv al securitatii participantilor), sau despre comportamentul invitatilor din Germania. Deja imi vine sa vomit.
  10. Brutus

    Tiganu "minune"

    Nu putem sti cu adevarat ce s-a intamplat, decat daca ne spune cineva care a fost la fata locului. Pana una alta daca politia a ajuns la concluzia ca fata a trecut pe rosu inseamna ca asa este... Nu exclud cea de a doua varianta care este destul de practicata (mai ales daca victima nu are leziuni foarte grave). Oricum si eu era sa-l "pup" cu masina acu' 2-3 luni. A avut noroc ca-mi tineau franele.
  11. Vreau si eu pozele la: bogdan_980@yahoo.com
  12. Brutus

    am comis-o

    Ivan Dnepr si Axa au dreptate Imi pare rau cand aud de accidente da' acum nu cred ca soferul salvarii era vinovat cu ceva. Asa cum a spus si Bhairava restul au oprit ... el de ce nu a oprit? Sunt anumite momente cand nu esti mai rapid decat toti... Bine ca ai scapat teafar si sper ca acest lucru sa nu se mai intample pt ca asa cum spuneau si baietii scrie fff clar in Codul Rutier ce trebuie sa faci cand intalnesti o ambulanta cu girofarele aprinse.
  13. Daca e un accident cu mortaciune nu se baga nici draq...... Decat sa fii baiatul lu' Nastase sau Iliescu.
  14. Super.................. Chiar am ramas cu gura cascata. Sarutmana pentru articol.
×
×
  • Creează nouă...