Haurar Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Ieri in jurul orelor 20.00 , am vazut pe Vacaresti , in apropiere de Big Berceni , o honda CBR 600 F4 , neagru cu scris galben , tavalita urat in fata , cu furca indoita , carene sparte , far spart , etc...etc....Era politia si facea masuratori , undeva pe linia de tramvai , pe dreapta erau oprite 2 taxi Logan si o dacia papuc. Nu stiu mai multe detalii , nici nr de inmatriculare , dar cred ca de-abia plecase salvarea.....Oricum , moto era avariata grav in partea din fata-stanga! Cine stie mai multe detalii , sa ne zica si noua.....Insanatosire grabnica motociclistului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IrONy Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Suna destul de grav ...dar sper sa nu fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 nasol.... poate nu e grav.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 sal l-am vazut si eu eram in trecere a facut un prieten poze o sa le pun aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 oare nu stie nimeni nimic de accidentul respectiv ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 din cate am inteles de la niste prieteni care au trecut p acolo motoristul nu avea nimic grav....se plimba p acolo cand facea politia masuratorile......sper sa fie asa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Motociclistul s-a dus cu salvarea la spital. Venea destul de sportiv dinspre Splai spre Sudului. Un taxi nu l-a vazut si i-a intors in fata obligindu-l sa vireze pe sinele de tramvai, oprindu-se intr-un stilp de la linii. Avea un baiat pasager,imbracat stas cu tricou, bermude si CASCA, care s-a aruncat de pe moto. Acesta a suferit daune MINIME, 2-3 julituri la cot si genunchi. Riderul s-a lovit de stilp in pate dar era constient. Important. Taxi era atins lateral superficial, cind a venit poLUtia, a incercat sa ne goneasca pe toti, ne vorbeau urit. Taximetristii strinsi au inceput o reprezentatie exact la sosirea politiei acuzindu-ne ca facem scandal, noi n-am schimbat nici un sunet cu ei pina atunci. Deci, daca va a-ti vazut si altceva, mai adaugati, daca nu, faceti-va taximetristi si intrati intr-o comunitate cu adevarat UNITA pe teren, nu online la tastatura. Daca am fi uniti ca ei am fi respectati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 si pana la urma stie cineva cine a facut accident?ce numar avea motoru ? poze ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate