emi2009 Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 (editat) Daca imi spui cine a intrebat de mine ..DA (din banii lui Dobrescu ) Desi cred ca ..ai fost TU...sau poate Strumfu'.. cam astea sint posibilitatile , nu? Cu mana pe inima raspund: Je' NIET!!!! Posibilitatzile E nelimitate Editat Octombrie 22, 2004 de emi2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZALMOXIS Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Daca imi spui cine a intrebat de mine ..DA (din banii lui Dobrescu ) Desi cred ca ..ai fost TU...sau poate Strumfu'.. cam astea sint posibilitatile , nu? DECI CINE A INTREBAT MAI DE MARCI!?!?!.... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VIPER_DW Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Zeule, oricat ti-ai bate capul, nu am sa recunosc in public ca si eu am intrebat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 aveau pancarte ma, cu "marcela te dorim" "marcela presedinte" etc... ti-au murit laudatorii la arc si etrusco ? Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 aveau pancarte ma, cu "marcela te dorim" "marcela presedinte" etc...ti-au murit laudatorii la arc si etrusco ? Sorinake esti gelos, puiule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Octombrie 24, 2004 Share Postat Octombrie 24, 2004 ... Schimbind subiectul .. BEEN THERE! ... Joi 21.10 am ajuns si eu la Palatul Copiilor unde se strang Daewoo-istii - mai erau decat 4 membri - au fost super OK ... Cred ca voi ajunge si saptamana viitoare! /// In rest ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixelconscious Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Desi cred ca ..ai fost TU...sau poate Strumfu'.. cam astea sint posibilitatile , nu? poate ca da... poate ca nu... cine sa fie oare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 oricum i-am invitat pe toti la Etrusco! Bravo, bine ai facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 am auzit ca daewoo club vine in iasi pe 26.10.2004 daca e adevarat va asteptam si pe la noi numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 http://www.daewooclub.ro/viewtopic.php?t=726&start=15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 pai dac tot treceti prin iasi nu evitati parcarea din fata casei studentilor... suntem acolo in fiecare seara dupa 19.... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 orestte, nu trece nimeni din Bucuresti prin Iasi, ci iesenii din DaewooClub se intilnesc la fata locului ... o sa pun link-ul asta la noi, sa vedem ce impresie au baietii de idee ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate