schilaci Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 De mult ma bintuie gindul sa-mi incropesc un chopper ceva care sa se vada c-a ramas in urma mea.Un fel de "am sa ajung si eu sa bat un cui la casa mea ".De procurat materiale , scule si alte cele nu ar fi mare greutate , problema intervine in momentul in care trebuie sa aplic ceea ce am auzit(sorry, dar asta e adevarul). Din cite am vazut si citit pe aici enginul preferat pentru un chopper ar fi unul pre 1965:-Kavasaki Z-series,Yamaha xs-650,SUZUKI Oil-cooled GSX "the all- time daddy of the chop motor world" . Deci in afara de agraj ce-mi mai trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Eu zi ca-ti trebuie un motor de Harley si un cadru omologat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Din cite am mai citit si eu un alt motor care merge bine este V-Four 750 Honda. Bafta multa! Vezi AICI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 Sau, dc iti permiti, un motor de Roadstar Warrior. Am pus eu in sectiunea Choppere realizarea unui chopper din nimic de catre un student din State, care a avut k proiect de an construirea unei motociclete. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 opinia mea e ca,daca ai un cadru cu acte( nepra,M72,harley etc.ce poate fi chopperizat),merge un motor in V sau eventual 2in linie..... boxeru sau 4 linie nu se potrivesc cu chopperele....zic eu. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 11, 2004 Autor Share Postat Octombrie 11, 2004 Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate