fhchth Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 hello to all ..in data de 22-23 vrem sa dam un fel de bike party pt chopperishti linga brasov la un lac ...o sa fie muzica ..ceva mincare shi bautura din partea mea ca na, o data face omul 18 ani shi o data ishi ia carnetul ..so daca sunteti pasionati de motoare mai ales de choppere shi sunteti amatori de foc de tabara shi dormit la cort ...sunteti welcome. basty informatii la bastybikes@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 mda, deci asta e avantaju nakedului frate! ducati monster poate fi considerat si chopper Unde e lacu ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Octombrie 8, 2004 Share Postat Octombrie 8, 2004 La multi ani... as fi venit dar we ala e deja dat.... Cred ca ar trebui facute mai multe intilniri de chopperisti...only Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 basty sa bei o bere si pt mine:)) te salut cit despre chiuloasele care mai intrebat nam gasit nimic ceau si distractie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 9, 2004 Share Postat Octombrie 9, 2004 Speram sa putem venii....nu stim inca,tine-ne la curent. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 La Multi Ani Basty!Sanatate, fericire si noroc si un "Speedmaster"la poarta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 Basty, daca ash fi fost in tzara nu ash fi ratat faza. Nashpa e ca sunt pe partea aialalta a globului. La multzi ani shi Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 "La multi ani!!!" Si cat mai multi km fara probleme!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 10, 2004 Autor Share Postat Octombrie 10, 2004 mda, deci asta e avantaju nakedului frate!ducati monster poate fi considerat si chopper Unde e lacu ? Sorin hy ...ideea e ca nu vrem sa apara persoane din alea de bani gata cu care sa nu poti discuta decit despre spray de lantz...sau sa auzi intrebari de genu da ala de ce are furca asha inclinata...sunt bine veniti all kind of daca ai ceva spirit motociclist in tine ..o sa mai vina shi citi va prieteni d treaba cu japoneze ..da cred ca ai inteles ce vreau sa zic ..e vb de laculde la moacsa care e intre brasov shi tg secuiesc...da cel mai bine e sa ne itilnim toti la bv ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 10, 2004 Autor Share Postat Octombrie 10, 2004 Speram sa putem venii....nu stim inca,tine-ne la curent. Blackrider ok hay mey lasati gindurile cu frigul shi alea cine e chiar asha friguros poate dormi in cabana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 10, 2004 Autor Share Postat Octombrie 10, 2004 mutzam fain ....pt urari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 felicitari omule, la multi ani si toate cele, si bafta sa ti se implineasca visul cu un knucklehead cat mai curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 10, 2004 Share Postat Octombrie 10, 2004 La multi ani! V-as fi tinut si eu companie, da'.... astept povestiri palpitante despre cum v-ati distrat! PS: pt cei care administreaza forumul : spuneti-mi si mie cum se deseneaza un emoticon cu un pitigoi care-si baga gheara-n gat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 11, 2004 Autor Share Postat Octombrie 11, 2004 thx ....sper sa nufim nevoiti sa folosim atase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 aha...la multi ani !dom'le! sper sa pot ajunge! am si tobele in lucru!yupiiiii eu sunt mai friguros,asa ca.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Iaso Basty, Daca ai pus-o de petrecere sambata asta posteaza si niste poze. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 13, 2004 Autor Share Postat Octombrie 13, 2004 aha...la multi ani !dom'le!sper sa pot ajunge! am si tobele in lucru!yupiiiii eu sunt mai friguros,asa ca.... Blackrider cupa citeva o sa ne incalzim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 14, 2004 Share Postat Octombrie 14, 2004 Inca o data La Multi Ani, si sa nu uiti sa postezi fotografii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Octombrie 22, 2004 Share Postat Octombrie 22, 2004 Vreau sa vin si eu da imi trebuie un nr de tel ceva cind e intilnirea in bv, si plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Vreau sa vin si eu da imi trebuie un nr de tel ceva cind e intilnirea in bv, si plecarea? hello nu am mai verificat mailul de mult tu ai sunat ca ai fi fost din bran??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 ia zi dom'le ,cum o fo?ai primit tort?da fetitza de ziua ta?heheheheh Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Photo si detalii, man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate