Tigly Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Salut, Avind in vedere ca plec pe 1 Iulie pentru citiva ani din frumoasa (dar pacat ca prea populata) noastra tara, am ales un ultim traseu sa-l tin minte! Simbata 26 (Invictus cred ca ne-ai vazut urmele pe acolo, ai fost la o zi dupa noi :-) am urcat pina sub Virful Furfuescu (citiva kilometri dupa terminarea drumului forestier pe Vf Valea Lunga). 2300 de metri in Fagaras! Planul era sa lasam motoarele, sa incaltam bocancii de munte si sa tropaim pina pe Moldoveanu. Descrierea traseului spunea ca mai erau cam 4 ore pina pe Virf. Cu un EXC ajungeam probabil mai sus (pina la 2 ore?), dar nu cu LC8-ul. Chiar lansez o provocare enduristilor cu motoare de hard-enduro: spuneti-mi si mie pina unde se ajunge sub Moldoveanu! Descrierea traseului este pe postul lui Invictus (Fagaras pe 2 roti). O harta turistica buna a Fagarasului arata drumul forestier. Senzatia de pustietate si imensitate e covirsitoare. Sint 40 de km pina la prima asezare omeneasca. O zi buna de mers daca te lasa motorul pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 ...asta da plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Avind in vedere ca plec pe 1 Iulie pentru citiva ani din frumoasa noastra tara, Hai, hai !!!! ....doar nu pleci de tot !?! Sa te faci bine si sa-ti iei EXC din nou sa incerci kiar tu la cate ore de vf. poti ajunge !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 (editat) Si eu care credeam ca e virgin traseul. Este cea mai accesibila ruta spre Moldoveanu, daca nu o fi chiar singura. Eu cred ca varful nu este accesibil cu moto, dar se poate ajunge foarte aproape. Sper totusi sa ma contrazica cineva, ar fi un record interesant. PS Nu o sa cred pana nu vad poze de la fata locului . Editat Iulie 6, 2007 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 (editat) Te-am mai intrebat eu de traseul asta cand l-ai facut acum vreo luna. Mi-ai spus ca e din satul Slatina spre nord pe valea Cernatului, apoi spre nord-est prin vf Draghina, Preotesele, apoi spre vest prin curmatura Malitei. pe o harta am vazut ca ar mai fi o varianta din satul Bradetu spre nord pe valea Valsanului apo pe sub vf. Lespezile si Basa si tot spre nord. Dar banuiesc ca ati folosit traseul pe care l-ai facut si data trecuta. O intrebare ar fi daca poate trece pe acolo si o masina 4x4. Sunt bucati cu drumul rupt, luat de ape, etc? mersi mult. Editat Iulie 23, 2007 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Te-am mai intrebat eu de traseul asta cand l-ai facut acum vreo luna. Mi-ai spus ca e din satul Slatina spre nord pe valea Cernatului, apoi spre nord-est prin vf Draghina, Preotesele, apoi spre vest prin curmatura Malitei. pe o harta am vazut ca ar mai fi o varianta din satul Bradetu spre nord pe valea Valsanului apo pe sub vf. Lespezile si Basa si tot spre nord. Dar banuiesc ca ati folosit traseul pe care l-ai facut si data trecuta. O intrebare ar fi daca poate trece pe acolo si o masina 4x4. Sunt bucati cu drumul rupt, luat de ape, etc? mersi mult. daca mergi cu grija si un 2x4 te scoate la gol alpin, asta pe cernat, pe valsan nu am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Senzatia de pustietate si imensitate e covirsitoare. Ar fi daca nu s-ar gindi tot felul de destepti cu pirtiitoare sa-l transforme in autostrada. Nu s-a facut inca parc national? cit mai ramine ceva din el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Ar fi daca nu s-ar gindi tot felul de destepti cu pirtiitoare sa-l transforme in autostrada. Nu s-a facut inca parc national? cit mai ramine ceva din el.... foarte fain ! ...l-am urcat de vreo trei ori in tinerete, si nu mi se parea ca acolo ar putea ajunge si altceva in afara de magarusi...cel putin nu dinspre versantul nordic.. PS vrajitorul de oz este din nou foarte ingrijorat de soarta ecologiei in romania, de aia s-a dus in hamerica si si-a cumparat 2 masini , (poate chiar trei daca s-a mai pictisit intre timp) si continua sa ne dea lectii de ecologie , democratie , drepturile minoritatilor , nivel de trai, mofturi la moda, cum sa fi inteligent....si altele , care sa ne ajute sa traim fericiti aici in tara asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Mi-ai spus ca e din satul Slatina spre nord pe valea Cernatului, apoi spre nord-est prin vf Draghina, Nu trebuie sa urci in vf draghina, drumul cel mai bun este prin vale, urca direct in curmatura malita. vezi pe harta asta /index.php?...05012&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 vrajitorul de oz este din nou foarte ingrijorat de soarta ecologiei in romania, de aia s-a dus in hamerica Imi pare rau sa te dezamagesc dar as mai veni si in Romania la o tura la munte. Stiu foarte bine cum era "pe vremea mea" (desi nici atunci nu era curat), si am facut creasta fagarasului si acum vreo 3 ani. S-a stricat mult. Si in continuare bataia de joc e din ce in ce mai mare. Am decis sa nu mai vin ca ma deprima. Daca n-as fi stiut cum trebuia sa fie, era alta treaba. In rest, comentarii de frustrat, atac la persoana - nu la idee si lipsa de legatura cu subiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 nu stiu cine te crezi vrajitorule dar esti deja un personaj previzibil . ma amuza gandul ca traiesti alaturi de cineva ,probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate