AnDreas01 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Vad ca aici sunt adevarate Motociclete dar pun si eu niste poze cu motorasul meu..sper sa nu se supere nimeni...as vrea doar sa stiu parerile voastre..Multumesc!Aprilia RS50...putin tuning:Final carbon si kit 80 urmeaza un parbriz.. 5000km,An de fabricatie 98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 1. E motocicleta, punct. Deci ai dreptul sa o prezinti aici si daca o sa apara vreun frustrat sa-ti zica sa taci ca a lui e de 1000cc sau ca ti-au dat parintii bani de motor, nu-i baga in seama . 2. Sunt reali aia 5000 km ? Primii proprietari s-au plimbat prin garaj? Tu ce faci cu ea? Nu mergi deloc ? Eu am facut 4000 km intr-o luna. In rest, s-o stapanesti sanatos, sa va intelegeti bine si sa nu ai parte de accidente/probleme cu ea. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 Ms frumos...pai motocicleta e luata din Germania a fost a unui copil de 12 ani si i au vandut o parintii pt ca a furat masina si a facut accident cu ea si am inteles ca nu prea il lasau sa se plimbe cu ea..dar motorul merge super...pai ma plimb dar trebuie sa ii schimb carena dreapta cu bot cu tot si sa ii yau popa de frana si maneta de frana ca a dat una in mine.....multam frumos inca o data!pune si tu o poza cu a ta sa o vad sau dak e pe undeva dami linku Si cei care au mai avut rs-uri de 50 ce puteti spune despre ele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 priza de aer de pe carena dreapta mai e intreaga?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Ok, pun si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 1, 2007 Autor Share Postat Iulie 1, 2007 Foarte misto...am vrut si eu sa imi iau RS50 2007 sau 2006 dar era prea scump...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Si 125'ul e cam scump, dar 50'ul chiar nu merita 3500 euro (parca atat ziceau ca e). Las ca oricum faci 18 ani si-ti iei altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Si 125'ul e cam scump, dar 50'ul chiar nu merita 3500 euro (parca atat ziceau ca e). Las ca oricum faci 18 ani si-ti iei altceva. Dupa un RS la 18 ani poti sarii pe un ZX6-R sau CBR 600 ... o sa iti placa de minune!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 ma,nu are nimeni de comentat...un biker,care ii intradevar biker...are motor de la 14-15 ani...eu am inceput de la 15...ii bine ca incepi de acuma si ca mergi treptat...sa ai parte de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Adevarul e ca nu pot sa ma plang de 125'ul meu, nu simt nevoia de mai mult decat atunci cand merg in grup cu alti motociclisti care au 600, 1000 etc. In rest, e de ajuns pt inceput si-mi fac treaba cu ea(adica sa ma plimb aiurea toata ziua...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 Corect sunt ed aceeasi parere ca daca ai un motor de la 14-15 ani ai timp sa inveti si mai prinzi experienta..si ma voi descurca mai bine la 18 ani...dak simt nevie de mai mult..accelerez si ea se duce ...cat poate e de ajuns deocamdata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Nu e asa k s aude k draq motoru???,mai e unu p la noi se plimba noapte si s aude taraiacu ala d imi vine sa ies la 2 noaptea la el sa-l bat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 Pai in general RS-urile50 urlaaaaaaaaa...da asta al meu se aude chiar frumos frumos......poate are toba deaia din inox de paraieeeeeeee..=))))stiu cum se aude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Deci e un parait dala mai rau k la cele mai bashit mopede,nushtiu d c s aude asa,da e data draq aia,barem nu e un sunet tare da frumos,asta e tare si partzait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 eu am schimbat vata din toba si nu se mai aude aproape deloc toba, mai ramane sunetul motorului care nu e rau. E siletioasa, dar prefer asa decat sa trezesc tot cartierul. E dragut motorul tau, sa ai parte de el si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 Ms mariusweed!Pai puneti un final de carbon si ii mai bagi putina vata nu o sa fie foarte placut sunetul....asa se aude si toba si motorul!Salutari! O sa fie foarte placut sunetul scz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Cagiva Raptor 125cm3 la anu o sa fiu vitezan si eu am inceput la 15 ani cu o mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate