Sari la conținut

Povestea Voastra....


AnDreas01
 Share

Postări Recomandate

Am deschis acest topic pt a va cunoaste povestea.Cum ati inceput sa mergeti pe scuter?ce ati facut sa va convingeti parinti?Spune ti va poveste cred ca toti vor sa o stie...Incep eu...prima data m am rugat 1 an de zile de parinti mei sa imi ia scuter..ei nu ca e periculos si ca le e frica(e adevarat ca e periculos dar e si ff frumos sa mergi pe 2 roti)si dupa un an de zile mi am luat primul scuter(pe 1decembrie2006)o Gilera dna50 cu 5000km an 2002 careia i am facut si putin tuning vizual..(poze pe aici pe undeva:D)..cu dna-ul am avut parte doar de un accident pe la 15km pe ora(cred in orice caz viteza mic)am lovit un Renaul Megane caruia i am zgariat farul(si i l am platit)..dar am vandut o si am achizitionat o Aprilia RS50 cu 5000km(kit80)An 98(model chesterfield(monopost))asa este cunoscut...si sunt foarte multumit de el momentan am 3000 si ceva de km de mers pe scuter(nu m am plimbat des)..Sper sa am multi km fara accidente!Asta e povestea mea si asa am inceput sa merg pe scuter..Va salut!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 108
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

prima data am mers pe un moped acu vreo 4-5 ani la o firma de curierat bilete de avion. Acolo a inceput totul.

Dupa acea experienta a urmat bicicleta si la scurt timp Categoria B , (alt vis inplinit)

Prin toamna ma`m angajat la un prieten care sia deschis pizzerie.Pe langa cele 2 matizuri a achizitionat un scuter(incepuse caldura si renta treaba) de care am ramas impresionat de sprint si de cat de fiabil este fata de acel moped pe care mersesem eu in "tinerete". ( era un Yahaha Jog Artistic) Si dupa scurt timp mi`am achizitionat si eu acest model de Cagiva City.

Nici un fel d cazatura in afara de o julitura urata la cot cu mopedul pe la Manastirea pasarea pe un drum forestier pe marginea lacului. atat :moto:

salutari cu farul si urari de bine !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu m-am rugat d parinti d la varsta d 12 ani sa-mi i-a scooternormal k atunci nu aveam minte,nu k acu as avea prea multa)acu am 14 ani,l-a sfarsitul anului scolar a venit m-a luat d la scoala si m-a dus acasa,acolo surpriza....SCOTERUUUUUUUU :moto: ,nici nu mai stiam c sa zic(mi-a luat scooter pt k unkimio si-a luat moto si o tine la noi in curte si k sa nu ma oftic prea mult k el are si eu nu am mi-a luat,cel putin asa gandesc eu)

Asfalt Uscat! :rock:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

primu scuter a fost acum 4 ani si ceva un honda xr8 parca sa zic rosu tin minte si acum eram in fata blocului si nu puteam sa-l pun pe cric si am dat cu el jos :baldy: nu m-am rugat cine stie de ai mei sami ia :lol: asa am inceput sa merg pe scuter la inceput prin cartier si acum peste tot :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am inceput prin 1999 cand mi-a cumparat tata un Moped. (Manet korado) si l-am tinut pana in 2004 l-am cheaunit de nu mai stiam de mine (cazaturi, probleme mecanice) ,prin 2004 cand s-a saturat tata sa tot mai repare mopedu...l-a vandut si mi-a luat un scuter Jinlun......pff alta cataracta...la cateva luni...mai exact in vara am plecat in germania unde am gasit Runnerica, l-am luat pe ala am facut 7500km cu el, si acu mi-am luat cbr`ica de care sunt dezgustat :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am inceput pe la 12 ani cu o mobra stricata uitata in pivnita de un prieten de familie (n-o mai folosea). Cu acordul lui am reparat mobra si am inceput sa ma plimb (ilegal) pe stradute. Apoi l-am rugat pe tata sa o luam la tara, unde o tineam numai in 70-80 pe drumuri de tara (care nu sunt publice), fara sa am casca sau alta protectie. Apoi si-a luat fratele meu motor (Nipru), si unde mergea el ma lua si pe mine....iar unde nu era drum public ma dadeam si eu cu Nipra. Apoi mi-am luat permis cat B si masina. Am mers cu masina pana acum 1 an cand am considerat ca in Bucuresti nu se mai poate circula cu masina.(trafic infect) Am fost in targ si mi-am luat un moped (piaggio si)....am fost foarte multumit de el, dar avea multe dezavantaje (oricine putea sa-l porneasca, il legam de fiecare data cand opream pe undeva.....era dificil, iar cand bagam si pasager deja il chinuiam). Apoi am facut un mic accident (mi-a taiat unul calea si am intrat direct in el), omul a platit tot ca sa nu chem politia (eu nu am avut nici o zgarietura), noroc ca aveam casca si manusi......iar cu banii pe care mi i-a dat ala(500 euro), am mai pus si eu ceva si mi-am luat scuter. Acum vreau sa fac scoala cat. A si sa-mi iau un maxiscuter, dar scuterul pe care-l am acum nu vreau sa-l dau........pur si simplu simt nevoia sa ies in weekend cu ceva mai mare, iar motocicleta nu-mi iau pt. ca nu-mi ofera confortul unui maxiscuter.........momentan strang bani. :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...eu am inceput cu o "trotineta" cu motor de drujba,apoi,pe la 13 ani mi-am luat un Piaggio Ciao(cel de jos),la 14 ani mi-am adus din Italia un Suzuki TR 50 Street Magic :lol: ,apoi la 15 ani,tot din Italia ,mi-am adus un MBK Rocket negru,care l-am dat la schimb + o diferenta de bani pe un Piaggio NRG MC3,care mai tarziu :bounce: l-am dat pe acest MBK Nitro care este in proces de "tunare" :lol: ... :baldy: ...poze cu toate scuterele pe care le-am avut pana acum....asfalt uscat....

post-12750-1183290445_thumb.jpg

post-12750-1183290524_thumb.jpg

post-12750-1183290594_thumb.jpg

post-12750-1183290634_thumb.jpg

post-12750-1183290692_thumb.jpg

post-12750-1183290761_thumb.jpg

post-12750-1183290820_thumb.jpg

post-12750-1183290844_thumb.jpg

post-12750-1183290862_thumb.jpg

post-12750-1183290899_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...eu am inceput cu o "trotineta" cu motor de drujba,apoi,pe la 13 ani mi-am luat un Piaggio Ciao(cel de jos),la 14 ani mi-am adus din Italia un Suzuki TR 50 Street Magic :ok: ,apoi la 15 ani,tot din Italia ,mi-am adus un MBK Rocket negru,care l-am dat la schimb + o diferenta de bani pe un Piaggio NRG MC3,care mai tarziu :bounce: l-am dat pe acest MBK Nitro care este in proces de "tunare" ;) ... :lol: ...poze cu toate scuterele pe care le-am avut pana acum....asfalt uscat....

referire la penultima poza :D :D ceeeeeeeeeeeeee burnouttttt interesant :lol: :lol: te-ai cam chinuit cu o mana sa tii de ghidon, sa accelerezi si frana fata si cu mana stanga sa-l ridici de sha :rock: ....... foarte interesant :baldy: !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prima motocicleta pe care m-am dat a fost o mobra... aveam vreo 7-8 ani. bineinteles eram pasager. m-am dat dupa o primavara intreaga de reparat(defapt pe atunci eu dadeam scule la mana... ca si asistentele la doctori :bounce: )

dupa asta... pe la 15 ani am inceput sa fiu obsedat de motoare :baldy:) asta dupa ce m-am dat pe cateva (aveam in gand ca ma dau, dar nu cat vreau io...). Pe atunci le-am zis la ai mei ca as vrea moto.(Dar ei nu, si nu... ca ii prea periculos, ca nu stiu legislatie, ca mai is soferi care nu te iau in serios si nu dau prioritate... fel si fel de 'scuze' )

Primu' scuter 100% a meu, cadou de ziua mea la 16 ani(eh... a venit el cu intarziere dar noh... ca in martie atunci era inca zapada...) este defapt actualu' ... Malaguti F10. sunt foarte multumit de el.

Treburi nasoale (accidente si alte deastea) nu am avut, si sper sa nu am...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...

totul a inceput acum jumatate de an.......vedeam o gramada de baieti care se plimbau cu scuterele si ma ofticam ca vreau si io.........dupa multe sfaturi cu mama.....discutii cu tata......tata a avut o yamaha r1:Pmi-am luat un rieju pe care acum nu-l mai am:Ddupa aceea mi-am luat un pocket bike si acum trebuie sa-mi iau alt scuter

Editat de rock_angel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

na daca aveti timp, rabdare si tigari, sa cititi:

 

http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?showtopic=1356

 

am incurajat mereu restaurarea motoarelor vechi, si am huiduit mereu pe cei ce le duc la fier vechi, asa ca, sportul restaurarii si a plimbarilor cu feeling de duminica mi se potriveste de minune :cheers:

 

vro doua babute au cateva mii de kilometrii facuti, si la primavara, cand le scot de la iernat, sper sa se bucure ca vad iar soseaua :bounce: evident, li se vor mai alatura vro doua in parculetul de fiare :burnout:

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai sa-mi zic si eu povestea de viatza :burnout:

 

am inceput pe la 8 ani si ceva hai sa zicem 9 ... primu scuter a fost la 9 ani un suzuki love .. l-am tinut vreo 3 ani de zile ... al doilea a fost la 12 ani un piaggio zip .. al treilea a fost un poket bike acum 1 an la 14 ani apoi mi-am luat mbk-ul care il am si acum :cheers:

 

1982_Love_CL50_red_450.jpg 11153535473705275ded6.jpg 111535584737053ea9248.jpg 11153739473705a3989ae.JPG

 

:bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

povestea mea......microbul a venit din partea unui vecin care avea scuter.....ma dus o data de 2 ori....si la scurt timpo la vandut........am cumaprat fel de fel de reviste moto am cautat pe net ....cum ajungea tata acasa il si luam in primire si ii aratam pe net scutere ....pana io fost peste cap.......si la 13 ani si juma mio luat un piaggio si ( cel din poza ) cu care am mers enorm......nu mia facut nici o problema......la la 14 ani si vreo 8 luni ........mi-a luat un aprilia sr 50 racing an 2000 care avea la cumparare 20.000 km ..... care il am si acuma.....merge foarte bine si sunt fff multumit de el.....in 6 luni am facut 5.000 km nu am prea iesit din oras......la aprilia iam facut si cv tuning vizual....k la motor avea deja toba si filtru de aer sport......iam pus statie audio ......mege super klumea ....si cv lumini pe roti si sub el......eu am acuma 15 ani si 3 luni si sper sa nu il mai schimb pana la 18 cand o sami iau masina........accidente si incidente nu am avut doamneti multam ...... asfalt uscat si sper k nu vam plictisit cu povestea mea ////

post-20581-1194798052_thumb.jpg

post-20581-1194798336_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

povestea mea......microbul a venit din partea unui vecin care avea scuter.....ma dus o data de 2 ori....si la scurt timpo la vandut........am cumaprat fel de fel de reviste moto am cautat pe net ....cum ajungea tata acasa il si luam in primire si ii aratam pe net scutere ....pana io fost peste cap.......si la 13 ani si juma mio luat un piaggio si ( cel din poza ) cu care am mers enorm......nu mia facut nici o problema......la la 14 ani si vreo 8 luni ........mi-a luat un aprilia sr 50 racing an 2000 care avea la cumparare 20.000 km ..... care il am si acuma.....merge foarte bine si sunt fff multumit de el.....in 6 luni am facut 5.000 km nu am prea iesit din oras......la aprilia iam facut si cv tuning vizual....k la motor avea deja toba si filtru de aer sport......iam pus statie audio ......mege super klumea ....si cv lumini pe roti si sub el......eu am acuma 15 ani si 3 luni si sper sa nu il mai schimb pana la 18 cand o sami iau masina........accidente si incidente nu am avut doamneti multam ...... asfalt uscat si sper k nu vam plictisit cu povestea mea ////

imi place ca este acelasi background :burnout: (fundal)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mijto topicu ! povestea mea ... poi pe la 15 ani am cumparat un Aprilia Amico ... la care am "mesterit" o groaza si pe care pana la urma m-am hotarat sa il vopsesc ! Am mers muuuult cu el !!! Apoi am descoperit acest SUPER FORUM :cheers: si pana la urma l-am vandut acum vreo 2 luni ! Intre timp am cumparat un PEUGEOT SpeedFight 2 ... de care sunt ffff multumit pana acum !!!! Sincer prima data am vrut sa-mi iau SR 50 dar nu am gasit :P insa acum nu ma mai gandesc la SR :D

As vrea sa cumar o toba sport [cu cat credeti ca va creste viteza???--ca sa stiu daca merita atatia bani!!!PLS ziceti astia care ati avut stock inainte si ulterior ati pus toba sport] si ... km atat

aa...si cateva POZE !! :P :P

:bounce: salutari :burnout:

post-21173-1194874111_thumb.jpg

post-21173-1194874276_thumb.jpg

post-21173-1194874345_thumb.jpg

post-21173-1194874406_thumb.jpg

Editat de mihaiand
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mijto topicu ! povestea mea ... poi pe la 15 ani am cumparat un Aprilia Amico ... la care am "mesterit" o groaza si pe care pana la urma m-am hotarat sa il vopsesc ! Am mers muuuult cu el !!! Apoi am descoperit acest SUPER FORUM :lol: si pana la urma l-am vandut acum vreo 2 luni ! Intre timp am cumparat un PEUGEOT SpeedFight 2 ... de care sunt ffff multumit pana acum !!!! Sincer prima data am vrut sa-mi iau SR 50 dar nu am gasit :) insa acum nu ma mai gandesc la SR :(

As vrea sa cumar o toba sport [cu cat credeti ca va creste viteza???--ca sa stiu daca merita atatia bani!!!PLS ziceti astia care ati avut stock inainte si ulterior ati pus toba sport] si ... km atat

aa...si cateva POZE !! :D :P

:D salutari :cheers:

 

 

pai din cate vad ai deja toba sport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...