alby Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 eu pun decat apa distilata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 eu de cand l-am luat , i-am pus doar odata apa normala ca sa fie la nivel. inainte sa fac chestia asta , apa nu trecea de 70 de grade , acum dupa 15 min de mers incepe sa fiarba . in cartea tehnica scrie "use high quality ethylene glycol coolant" . dupa lungi cautari am gasit un produs de la MOTUL( Motocool Expert) , care zice ca-i pe baza de ethylene glycol. problema e ca nu stiu de unde sa cumpar asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 eu de cand l-am luat , i-am pus doar odata apa normala ca sa fie la nivel. inainte sa fac chestia asta , apa nu trecea de 70 de grade , acum dupa 15 min de mers incepe sa fiarba . in cartea tehnica scrie "use high quality ethylene glycol coolant" . dupa lungi cautari am gasit un produs de la MOTUL( Motocool Expert) , care zice ca-i pe baza de ethylene glycol. problema e ca nu stiu de unde sa cumpar asa ceva ia antigel, gasesti in orice peco. amestecu se face jumate jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 daca fierbe apa dupa cam 15 min de mers e garnitura de la quloasa si al meu e la reparat tot asa fierbe apa si am auzit ca e garnitura de la quloasa da e tata in italia plecat si astept sa vina sa mil faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Eu am gasit problema la al meu. Ieri , cand am desfacut "fata" la el ca sa ii pun antigel si apa distilata , bidonul era gol. Am desfacut suruburile de la pompa de apa ca sa las sa curga tot , si nici 200 ml nu au iesit din tot sistemul. Cand i-am pus antigelu' si apa....surpriza! Era bidonul spart. Astazi il desfac si o sa incerc sa acopar gaura cu poxipol sau ceva. Sper sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 si la mine e bidonul spart oare de asta e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davinci_aerox Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 si eu am patit la fel imi curge lichid de racire...am dat busonul jos si knd m-am uitat garnitura din interiorul lui era rupta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 ce garnitura? de la quloasa sau ? ca la mine a zis mecanicu ca e la quloasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 imi trebuie j mie un contact pt yamaha aerox, ma poate ajuta cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 nu stiu fai comanda pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davinci_aerox Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 nu de la busonul de l rezorvorul unde pui lichid de racire.....dar la fel in cele mai multe cazuri e de la garnitura de la chiuloasa...cel mai bne iei de la cineva un buson si fci proba..... P.S.:vezi k s potrivesc busoanele de la runner si dna la aerox... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 o sa schimb si garnitura de la quloasa,si bidonasul cu tot cu buson:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 vreau si eu cateva pareri...vreau sa-mi revopsesc Aerox-ul k s-a cam zgariat la montare... ...eu ma gandeam sa-l vopsesc un albastru ROSSI ,cu rotile galben fluorescent...am cumparat deja si niste stickere cu 46,the doctor si altele....astept pareri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_bc Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 cei care aveti yama aerox am si eu o intrebare, in acte scrie 50 cmc adica iti trebuie A1 pentru ea sau poti merge doar cu cursu de legislatie si daca dai de garcea nu zice nimic ca ai cursu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 cei care aveti yama aerox am si eu o intrebare, in acte scrie 50 cmc adica iti trebuie A1 pentru ea sau poti merge doar cu cursu de legislatie si daca dai de garcea nu zice nimic ca ai cursu? frate la "Yama" Aerox al meu ,in acte scrie 49cc.... ...deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyKeY Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 am cumparat deja si niste stickere cu 46,the doctor si altele.... De unde ti'ai luat stickere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 De unde ti'ai luat stickere ? din Italia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_bc Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 am mancat o litera se mai intampla, mersi pentru informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vapi Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Salut, stie cineva ce bujie recomanda producatorul pentru modelul Yamaha MBK (Aerox)? Sau macar pentru orice alt model Yamaha de 50 cc. merci. --- Mesaj completat în 13 Sep 2007 08:49 ------------- Salut, stie cineva ce bujie recomanda producatorul pentru modelul Yamaha MBK (Aerox)? Sau macar pentru orice alt model Yamaha de 50 cc. merci. Am gasit aici: bujii NGK pentru motoare Yamaha --- Mesaj completat în 13 Sep 2007 08:50 ------------- Salut, stie cineva ce bujie recomanda producatorul pentru modelul Yamaha MBK (Aerox)? Sau macar pentru orice alt model Yamaha de 50 cc. merci. Dupa ceva cautari am gasit aici: bujii NGK pentru motoare Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 (editat) the_doctor_46 Posted Aug 22 2007, 07:38 PM vreau si eu cateva pareri...vreau sa-mi revopsesc Aerox-ul k s-a cam zgariat la montare... ...eu ma gandeam sa-l vopsesc un albastru ROSSI ,cu rotile galben fluorescent...am cumparat deja si niste stickere cu 46,the doctor si altele....astept pareri... Ca taraniii vai de capu tau Editat Septembrie 14, 2007 de AnDreas01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 the_doctor_46 Posted Aug 22 2007, 07:38 PM vreau si eu cateva pareri...vreau sa-mi revopsesc Aerox-ul k s-a cam zgariat la montare... ...eu ma gandeam sa-l vopsesc un albastru ROSSI ,cu rotile galben fluorescent...am cumparat deja si niste stickere cu 46,the doctor si altele....astept pareri... Ca taraniii vai de capu tau taci ma ingerash ...oricum m-am sucit,nu mai vreau albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 taci ma ingerash ...oricum m-am sucit,nu mai vreau albastru Roz???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Roz???? nu.... nu zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 mobra mea inca nu i-am gasit contact. aha.:| si am nijte probleme cu actele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 mobra mea inca nu i-am gasit contact. aha.:| si am nijte probleme cu actele. fain... da pacat ca-i furat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate