fartat Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Am si eu o mica rugaminte cine ma poate ajuta si pe mine sa gasesc cei 2 curbutori si axa cu came la mana a doua sau noi pentru un DR 650 Rs din 97? Va multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Am si eu o mica rugaminte cine ma poate ajuta si pe mine sa gasesc cei 2 curbutori si axa cu came la mana a doua sau noi pentru un DR 650 Rs din 97? Va multumesc mult Culbutori si ax cu came NU iti recomand sa cumperi SH, daca ai nelamuriri vezi poze horror pe topicul meu /index.php?showtopic=72223 (caut ax cu came cu pinion cu tot). Aceste piese nu au nici o valoare daca nu sunt noi (doar ca solutie temporara). Cauta aici http://alpha-sports.com/suzuki_parts.htm/ - gasesti tot ce vrei pt DR, livrare prompta (le fac reclama pentru ca au fost super draguti, au trimis piese la timp, si excelent feedback via e-mail) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fartat Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 Da... asa mi-au zis multi.. dar totusi, sunt scumpe rau piesele. cat costa transportul la tipi astia de ai pus tu linku? si inca o intrebare... o nuca sh gasesc si eu? pt kilometraj, ca asta nu cred ca are rost sa o iau noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Am eu o pereche de culbutori de dr 600 incarcatii daca ii vrei da un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Da... asa mi-au zis multi.. dar totusi, sunt scumpe rau piesele. cat costa transportul la tipi astia de ai pus tu linku? si inca o intrebare... o nuca sh gasesc si eu? pt kilometraj, ca asta nu cred ca are rost sa o iau noua... transportul e cam 34$ de nuca nu stiu. nu pune culbutori incarcati, mai mult de 500km nu tin, dar totusi de nevoie sunt buni si aia, dar nu sunt o solutie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate