NightShadow Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Pentru week-end este programata intrunirea de la Targu Secuiesc. Nu-am gasit nimic ( un topic ceva) unde pot afla detalii despre program, cazare, locatie, ...etc. Stie cineva ceva sigur ca am in plan sa ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Nu vad de ce nu s-ar tine Eu ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Pentru week-end este programata intrunirea de la Targu Secuiesc. Nu-am gasit nimic ( un topic ceva) unde pot afla detalii despre program, cazare, locatie, ...etc. Stie cineva ceva sigur ca am in plan sa ma duc. Asteptam cu interes detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 mai sunt cateva zile , cam ar fi cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Merg si eu! Merg si eu! Roakare....te astept sa ne scaldam in alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 Si eu ma duc cu siguranta cu o trupa numeroasa din Sighisoara, dar totusi as vrea sa vad un program , sa vedem cam ce ne asteapta. Anii trecuti a fost buna organizarea, sper sa fie la fel si anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 din Bucuresti pleaca cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Pe mine ma intereseaza placintele. Mai vin placintele la intrunirea asta? Alea cu smantana, usturoi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Pai ar fi frumos inainte sa ne facem planuri sa anunte cineva programul, intrarea, cazarea conditiile etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Bad news: cica de maine...se schimba radical vremea! Vijelii...ploi and shit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 (editat) Bad news: cica de maine...se schimba radical vremea! Vijelii...ploi and shit! cod galben toata tara pe 04-05.07.2007 dat de inmh am vazut pe realitatea acu 30min Editat Iulie 3, 2007 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Lasa bre roachere ca au umbrele acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 unde scrie ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Roackare...da' pe tine te doare-n shtutz ca esti la 60 de km! Da' io...ca vin din Bucuresti? Incerc sa fac rost de costum de ploaie! daca nu gasesc...ma infasor in plastic si tot vin! Oricum...alcool sa curga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 daca stabiliti loc de plecare din buc. dati si voi un semn. Noi suntem 2 care am vre sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Eu o sa plec din Bucuresti dar...o sa plec in jurul orei 14 spre Breaza, de unde...o sa plec cu grupul din Ploiesti spre Targu Secuiesc in jurul orei 17! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 ok. merci. poate ne gasim pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 N-am mai fost! Stiti ceva detalii despre locatie? As vrea sa merg si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 plecam si noi cred vineri pe la 16.00-16.30 speram sa fie apa calda si curata in bazin si berea la rece. treseul va fi probabil unul mai deosebit un pic si merita studiat: Bucuresti-Ploiesti-Valenii de Munte-Nehoiu-Intorsatura Buzaului-Covasna- Tg. Secuiesc. abia astept sa se termine saptamana asta. am inteles ca cineva - nu spui cine - a promis neshte vizikie... gata.. fac greva, ma duc sa desfac o bere si sa imi fac toba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 (editat) Pai ar fi frumos inainte sa ne facem planuri sa anunte cineva programul, intrarea, cazarea conditiile etc. La asta m-am referit si eu. nimeni nu are detalii?? Bad news: cica de maine...se schimba radical vremea! Vijelii...ploi and shit! Am ,,sapat" pe net si am gasit asta. http://www.searchromania.net/vremea_meteo/...targu_secuiesc/ si asta http://209.85.135.104/search?q=cache:i0Gja...;cd=3&gl=ro Sper sa fie asa! Editat Iulie 3, 2007 de NightShadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 (editat) linistiti-va baieti ,acum am vorbit cu organizatorii,si se tine intrunirea.Ma duc si eu Editat Iulie 3, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 am inteles ca cineva - nu spui cine - a promis neshte vizikie Bigule...asa am inteles si eu! sa vedem daca se tine de promisiune! Here we cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 linistiti-va baieti ,acum am vorbit cu organizatorii,si se tine intrunirea.Ma duc si eu Mai vorbeste o data cu organizatorii si roaga-i sa posteze detalii legate de intalnire (program detaliat pe zile si locatia de desfasurare cu optiuni de cazare). Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 asteptam vesti cu interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate