BikerXX Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Găsim undeva în Oradea produse marca Shox ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racing_parts Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Efectuez reparati moto atv scooter jet la pret convenabil cu garantie !!! asigur piese de schimb SH din dezmembrari sau noi la comanda asigur piese consumabile la pret inbatabil reconditionari amortizoare la 50 ron sincronizari curatat carburatoare 50 ron schimb ulei 10 ron etc www.racing-parts.ro tel 0740317535 iSTVAN (ORADEA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPEEDMOTOR Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 (editat) Găsim undeva în Oradea produse marca Shox ? eu mai am cate ceva din marca shox ce mi-a mai ramas de pe vremea cand aveam magazinul, is practic la pret de achizitie. daca ai nevoie de ceva din colectia noua, iti pot aduce la comanda, la pret avantajos. daca vrei da-mi un PM, mail direct de pe site-ul meu, sau suna-ma in timpul saptamanii. Editat Februarie 12, 2012 de SPEEDMOTOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Salut, Imi face si mie careva o oferta pt un schimb de ulei + filtru ulei la mobra mea (GSXR 750 K1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Salut, Imi face si mie careva o oferta pt un schimb de ulei + filtru ulei la mobra mea (GSXR 750 K1) pt schimb ulei, sau orice suna aici 0746178530, korosi ferenc (kefe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker99 Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 recomand si eu pe Kefe, service-ul e pe Seleusului nr.22-24 vis-a-vis de Lukoil,intrati la congips si apoi spre stanga, 3-a hala, putin ajutor google map;) My link My link My link My link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 recomand si eu pe Kefe, service-ul e pe Seleusului nr.22-24 vis-a-vis de Lukoil,intrati la congips si apoi spre stanga, 3-a hala, putin ajutor google map;) My link My link My link My link mare grija cand virati stanga!!! eu cand asteptam de vreo 30 de secunde sa intru in curte, semnalizand intentia de viraj stanga, ca din sens opus veneu vreo 50 de conzerve, dupa ca am avut cale libera, bagam si eu in intia, si cand lasam ambreiaju sa prinda vreo 3 milimetri un timisorean nenorocit cu o duba alba (habar nu am ce marca) m-a depasit pe partea stanga (pe contrasens), sigur ca a lasat intre mine si fiara lui, cateva centimetri, dar nu mai mult de zece, pe bune n-am cuvinte cu care sa descriu ce i-as fi facut daca am fi stat fata in fata.... duba alba.... s-a pus pata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinkivinki Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Help!!! Caut piesa din link pt un vfr 750 din 92. http://www.skyliner2.com/motorrad-mainmenu-61/honda-vfr750-mainmenu-64/27-sollbruchstelle-anlasserfreilauf Exact asa am si eu piesa crapata. 0728881417 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo81jojo Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Buna, Poate ma ajutati si pe mine cu o recomandare pentru cineva care reconditioneaza si vopseste carene, din plastic evident. Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinkivinki Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Referitor la free ul cautat de mine, pentru H VFR 750, dupa sapaturi prin lumea reala si virtuala, dupa oferte bombastice, cineva m-a contactat dupa ce in prealabil i-am prezentat problema. O oferta rezonabila. Sper ca totul va fi ok. Domnul KEFEEEEEEEEEEEEEEE. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Tinkivinki azi ai vb cu Kefe pe la ora 3:30 -4:00 daca da chiar am fost acolo si Mojo poti sa te duci la Kefe! sunal si vb cu el! iti recomand cu incredere! 0746178530 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Salut. Caut o piesa de cauciuc care ajuta la fixarea carenei laterale de rezervor la un Kawasaki ER6N din 2009. Daca stiti de unde as putea cumpara asa ceva, sau ceva similar, va rog sa ma anuntati. Pun cateva poze pentru exemplificare. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinkivinki Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Tinkivinki azi ai vb cu Kefe pe la ora 3:30 -4:00 daca da chiar am fost acolo si Mojo poti sa te duci la Kefe! sunal si vb cu el! iti recomand cu incredere! 0746178530 Da, si cred ca GS ul tau era in fata atelierului. E misto vopseaua cu luciul colorat de pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 DAA Ms mult dar mai am de lucru cu printesa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Salut. Caut o piesa de cauciuc care ajuta la fixarea carenei laterale de rezervor la un Kawasaki ER6N din 2009. Daca stiti de unde as putea cumpara asa ceva, sau ceva similar, va rog sa ma anuntati. Pun cateva poze pentru exemplificare. Asfalt uscat! Se poate face rost...dar in set de la puig...pe comanda...undeva pe la 60 70 de lei e setul dar trebuie sa ma interesez si te anunt sau mergi in magazin cu rulmenti si simeringuri si chestii din astea ...eu zic ca se gaseste cu 10 20 de bani ") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Se poate face rost...dar in set de la puig...pe comanda...undeva pe la 60 70 de lei e setul dar trebuie sa ma interesez si te anunt sau mergi in magazin cu rulmenti si simeringuri si chestii din astea ...eu zic ca se gaseste cu 10 20 de bani ") 60-70 de lei n-as da pe o bucata de guma. o sa incerc in magazine de astea de cartier. mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinkivinki Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Referitor la free ul cautat de mine, pentru H VFR 750, dupa sapaturi prin lumea reala si virtuala, dupa oferte bombastice, cineva m-a contactat dupa ce in prealabil i-am prezentat problema. O oferta rezonabila. Sper ca totul va fi ok. Domnul KEFEEEEEEEEEEEEEEE. Recomand. A costat 33.000 HUF sh . DE/Monat de Subsemnatul (adica Eu). Garnitura am luat de la Oli cu 45 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 60-70 de lei n-as da pe o bucata de guma. o sa incerc in magazine de astea de cartier. mersi mult. Am eu ceva ramase printr-o cutie. Gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Am eu ceva ramase printr-o cutie. Gratis. am rezolvat cumva, cu o improvizatie. mersi mult oricum. daca cumva le mai pierd stiu la cine sa apelez stie careva ceva service care iti modifica saua de la motor, in sensul sa iti schimbe si sa-ti remodeleze buretele din ea? aveam mai demult link de la ceva magazin din debrecen, dar nu-l mai gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker99 Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 am rezolvat cumva, cu o improvizatie. mersi mult oricum. daca cumva le mai pierd stiu la cine sa apelez stie careva ceva service care iti modifica saua de la motor, in sensul sa iti schimbe si sa-ti remodeleze buretele din ea? aveam mai demult link de la ceva magazin din debrecen, dar nu-l mai gasesc. salut, varianta mai ieftina , e si aici pe forum: /index.php?/topic/291524-reparatii-sei/page__st__1310 iar magazin: http://www.tommot.hu/ altceva, stie cineva despre ceva reducere de pret la carburant in weekenduri la petrom langa lotus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 stie careva ceva service care iti modifica saua de la motor, in sensul sa iti schimbe si sa-ti remodeleze buretele din ea? aveam mai demult link de la ceva magazin din debrecen, dar nu-l mai gasesc. http://www.tommot.eu/ro/ salut, varianta mai ieftina , e si aici pe forum: http://www.motocicli.../page__st__1310 iar magazin: http://www.tommot.hu/ altceva, stie cineva despre ceva reducere de pret la carburant in weekenduri la petrom langa lotus? ai fost mai rapid ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 mersi pentru promptitudine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Eu mi-am facut seaua la Darian si este chiar ok. Adica remodelat , retapitat si a costat 180 lei nicidecum sute de euro ca si la tommot.hu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 si cam cat dureaza? ca nu prea as sta mult timp fara motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 si cam cat dureaza? ca nu prea as sta mult timp fara motor? Oricum ploo toata saptamana:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate