nomadsportoradea Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 La noi a fost cineva? Din pacate nu prea stie lumea de existenta noastra, dar si la noi se repara moto. All the best! si cat mai multe motoare fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Mai recomand motorhouse-u'! Radu: 0729426637. Apelati si la el, poate o sa fiti multumiti. L.E. Si piesele comandate la el ajund destul de rapid. Editat Septembrie 19, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 tandi uita te si pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 tandi uita te si pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 face revizie completa rapid si prompt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 face revizie completa rapid si prompt? da. nu te tine mult pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Mai voi va intrebatzi asa pe forum.???????hahahaha retoric????nah ce tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Mai voi va intrebatzi asa pe forum.???????hahahaha retoric????nah ce tare care e problema ta? hahaha verry funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 nu am eu nici o problema numai ma intrebam si eu cum va intrebazti voi si o sa intrebe si altzii.....oricum va vorbitzi........pai pt mine este funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 nu am eu nici o problema numai ma intrebam si eu cum va intrebazti voi si o sa intrebe si altzii.....oricum va vorbitzi........pai pt mine este funny hai pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 hai pe bune? mah poate ca imaginatzia mea este bogata dar voi oricum va intanitzi nuh??/acuma va punetzi intrebari din aste ape forum este ca si cum ai vorbi telefon si dupa aia sa pui pe forum.....de asta mi se pare funny.......este parere personala.....si acum astept atacurile funnyyyyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mah poate ca imaginatzia mea este bogata dar voi oricum va intanitzi nuh??/acuma va punetzi intrebari din aste ape forum este ca si cum ai vorbi telefon si dupa aia sa pui pe forum.....de asta mi se pare funny.......este parere personala.....si acum astept atacurile funnyyyyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 si tzie drag tovaras alexandrazzzzz acuma nu stiu daca am scris corect hahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 si tzie drag tovaras alexandrazzzzz acuma nu stiu daca am scris corect hahahha KIAR AI INTZLES GRESIT TOVARASE PIEREE acuma deja nu se mai poate spune nimik?Fiecare o ia asa cum o vrea bine ca toata lumea ii prieten cu el dar de vorbit se vorbeste pe la spate hahaha carnatz acum am vazut de ce te spumesti pe aici.......................................................... stai linistit ca nimeni nu vrea "sa faca reclama sau concurentza' topicul asta era doar asa ca avem de ales si mi am spus parerea. dc te deranjeaza asta e. ride safe asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 acum am vazut de ce te spumesti pe aici.......................................................... Spumesti????Ai vazut tu undeva ca jignesc....bah pastreaza-tzi remarcile spumante tovarasilor tai si daca vrei sa vb cu alcineva macar fao decent....sau daca nu pozti nu o fa....stai relax am ami zis nu ma deranjeaza doar scrisurile unora care nu se pot exprima numai prin jigniri si alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) nu consider ca 'spuma'e un cuvant indecet poate la tine la tara e scuze o sa consult un ghid de 'regionalisme' inainte sa vb cu tine scuza ma dc te am derajat dar din cate se vede pe forum tu esti ala care calca lumea pe coada, cred ca nu ti a scapat nici unu. daca u consideri ca e ok sa te iei in gura cu toti ok atunci. bafta Editat Octombrie 7, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Pai mie asa imi place sacalc lumea pe coada dar sigur nu cu rea intentzie......la tzara??? pai poate nu sunt din-trun oras asa mare ca si tine dar asculta tu una.....daca te-ai nascut intr-o salvare de oradea sau de bucuresti nu inseamna ca esti de la oras......calci pe coada hah!nu te mai da destept frate ca nu ai cu cine oricum nu ma ridic la nievlul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Pai mie asa imi place sacalc lumea pe coada dar sigur nu cu rea intentzie......la tzara??? pai poate nu sunt din-trun oras asa mare ca si tine dar asculta tu una.....daca te-ai nascut intr-o salvare de oradea sau de bucuresti nu inseamna ca esti de la oras......calci pe coada hah!nu te mai da destept frate ca nu ai cu cine oricum nu ma ridic la nievlul vostru cd o sa mai cresti cativa ani atunci poti sa incerci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 bine mah tu ai castigat oricum am deviat de la subiect si ma repet nu vrea eu sa calc pe coada pe nimeni si nici sa ma cert cu nimeni....succes la tovarasul tau si tzie in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 bine mah tu ai castigat oricum am deviat de la subiect si ma repet nu vrea eu sa calc pe coada pe nimeni si nici sa ma cert cu nimeni....succes la tovarasul tau si tzie in continuare ciao asfalt uscat ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) uuuu... cineva se simte Editat Octombrie 7, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Mai Bucu .... puteai sa pui un simplu post cu UP ! dc vroiai sa ajunga iar sus nu trebuia atata tam-tam na ca am cazut si io in plasa si din cauza la postu meu o sa ajunga iar UP ! , ramai dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Mai Bucu .... puteai sa pui un simplu post cu UP ! dc vroiai sa ajunga iar sus nu trebuia atata tam-tam na ca am cazut si io in plasa si din cauza la postu meu o sa ajunga iar UP ! , ramai dator sigur ma revansez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lagunarobi Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 sc Motoraid.srl va astepta cu un service dotat special pt motociclete ! -efectuam orce fel de reparatie atat mecanic cat si electric -aducem orce fel de piese noi sau sh -consumabile folosite de noi MOTUL,FERODO,,DID,HIFLO FILTER,SUBACHI, INFORMATI LA TEL 0740317535 ISTVAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 unde se afla service-ul? in ce zona? pe ce strada? si eventual orarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate