lwiq Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 stie cineva unde se poate reconditiona un ambelaj de etz in TIMIS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 conteaza ce tre reconditionat la ea, daca trebe doar schimbat boltul, nu e mare lucru, un mecanic bun o poate face, o poate si echilibra dar daca trebe de exemplu refacut conul, pe care vine butucul de ambreiaj, treaba se complica, nu merge sa o incarci cu sudura si apoi refacut conul la cota exacta (se uzeaza f repede , in cateva sute de km) , pt aceasta trebe sa o duci la un atelier specializat in rectificari, prelucrari prin aschiere, trebe metalizat (incarcat cu crom zona unde vine conul prin electroliza.... cred) si apoi refacut la cota originala, astfel v-a fii ca si nou. toate acestea stiu din propria experienta, io am reconditionat ambielajul la fostu motor in cluj si m-o cam costat mult, aproape cat unu nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Iulie 7, 2007 Autor Share Postat Iulie 7, 2007 conteaza ce tre reconditionat la ea, daca trebe doar schimbat boltul, nu e mare lucru, un mecanic bun o poate face, o poate si echilibra dar daca trebe de exemplu refacut conul, pe care vine butucul de ambreiaj, treaba se complica, nu merge sa o incarci cu sudura si apoi refacut conul la cota exacta (se uzeaza f repede , in cateva sute de km) , pt aceasta trebe sa o duci la un atelier specializat in rectificari, prelucrari prin aschiere, trebe metalizat (incarcat cu crom zona unde vine conul prin electroliza.... cred) si apoi refacut la cota originala, astfel v-a fii ca si nou. toate acestea stiu din propria experienta, io am reconditionat ambielajul la fostu motor in cluj si m-o cam costat mult, aproape cat unu nou. si cat costa un ambielaj nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 din cate stiu vreo 4.5 - 5 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Iulie 8, 2007 Autor Share Postat Iulie 8, 2007 (editat) din cate stiu vreo 4.5 - 5 mil oooooooooooooooooooooooooooooooo cam mult. speram sa scap mai usor. am raspuns (la mz-uri) ce are ambielajul. a si am mai gasit si o foita din tabla subtire pe acolo.... pe langa ambielaj biela are ceva joc, in anumite locuri se invarte bine pe con, in altele se blocheaza. nu stiu mai mult, tre sa desfac placa de presiune... adik tre sa fac rost de o presa. te tin la curent ms. Editat Iulie 8, 2007 de lwiq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lebadau Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 oooooooooooooooooooooooooooooooo cam mult. speram sa scap mai usor. am raspuns (la mz-uri) ce are ambielajul. a si am mai gasit si o foita din tabla subtire pe acolo.... pe langa ambielaj biela are ceva joc, in anumite locuri se invarte bine pe con, in altele se blocheaza. nu stiu mai mult, tre sa desfac placa de presiune... adik tre sa fac rost de o presa. te tin la curent ms. ma, lasa biela... motoru bate? Dak nu lasa-l asa. La respectivu con FA-I UN CANAL DE PANA, cum e la ij. Trebe freza. 2-3 sute de mii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 ma, lasa biela... motoru bate? Dak nu lasa-l asa. La respectivu con FA-I UN CANAL DE PANA, cum e la ij. Trebe freza. 2-3 sute de mii. ce sa bata... s-a blocat biela. cand l-am desfacut am si gasit o bucata de tabla (subtire - probabil de la anterioarele reconditionari). acum merge greu biela pe boltul ala + ca nu reusesc sa scot placa de presiune de pe con.. desi i-am facut o presa. a inceput sa se crape axul de la ambielaj si placa nu iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 /index.php?showtopic=116374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate