Sei Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Prima intalnire este pe 7 Mai, ora 20:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Vin si eu daca tine vremea cu noi. Pe vremea cand am parasit cartierul inca nu erau cine stie ce adunari. Sper sa ne vedem multi si cu bine. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 In principiu sunt prezent si eu daca nu apare nimic neprevazut. Ne vedem marti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Si eu prezent marti. Anul trecut vara nu eram foarte multi dar spre sfarsit de sezon umpleam parcarea de la circ surprinzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Cand au inceput intalnirile la circ anul trecut eram 3-5. Mai spre final de sezon, ne-am adunat 10-12... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Poze de anul trecut sa speram ca anul asta umplem parcarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 neata. prezent azi. dar probabil nu la 20.00 fix. c ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 E ok si eu cred ca ajung la 20:15-20 maxim LE : Eu tocmai am dat botezul la asta mica si nu se mai stinge becul de ulei ...deci nu cred ca ajung diseara . Trebuie sa vorbesc cu un mecanic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Am fost 3 azi. Speram data viitoare sa fim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 neata. prezent azi. dar probabil nu la 20.00 fix. c ya Am fost trei si am plecat din parcare la 20:45. Poate data viitoare ajungi si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 (editat) neata all. faza e ca am ajuns. am gasit un singur coleg, Alex cu ER5 ul. dar era cu masina omu. am inteles ca tocmai plecaseti inainte sa aparem noi. am stat mai bine de o ora la taclale, in ideea ca poate reveniti. m am cam blazat. poate data viitoare. incerc sa ajung la timp. sau poate mutam ora ca fapt divers: care e rutina la intalnire? va vedeti dupa care plecati la ture sau ce? cand mergem la intalnirile vwforum, stateam la gargara mai mult sau mai putin pe subiecte tehnice, fumacit si socializat pana la urma... iar plecatul la terase era optional. sa ne vedem sanatosi! Editat Mai 8, 2013 de tzaviola46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Intalnirea este la ora 20:00. Ne vedem, stam la vorba,seminte, etc. si la ~21:00, daca avem toti chef sa ne plimbam, dam o tura prin Bucuresti. Dupa tura, fiecare la casa lui, sau nu. Nu prea le avem cu terasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Eu le am foarte bine cu terasele doar sa las mobra acasa ca daca simt miros de bere nu ma mai ridic de pe scaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 bv. grozav. atunci am sa incerc sa vin la timp, desi este putin probabil deoarece am program pre somn cu piticu. cred ca mai repede ajung cu ala mic in carucior in parcare la 20.00 decat singur pe motor. oricum, desi am motive intemeiat pt care apar mai tarziu, spre sa ne cunoastem in curand. c ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 marti as dori sa vin si eu!la ora 8 sper sa fiu prezent!respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 hai prezent si eu. sper ca in timp util, de data asta. o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Eu am racit ca am mers in tricou zilele astea...deh o merit, am sa incerc sa vin dar nu promit ! LE : La mine tuna si fulgera deci sigur nu apar, o lasam pe martea viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Merge cineva pana la urma? Are rost sa scot cornu' din perna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Merge cineva pana la urma? Are rost sa scot cornu' din perna? Nu, ploua prea tare. Intalnirea de azi se anuleaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Tarziu. Deja am ajuns. Am vazut ca nu ploua si e uscat pe jos si am plecat. Daca vine cineva, bine. Daca nu, am facut o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Prezent si eu. Nu e nimeni aici. bag o tigara si mai astept. daca nu, tot raman cu o tura data pe seara. se pare ca nici azi nu ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Imi pare rau... Nu am avut cum sa anunt mai devreme, am ajuns acasa la 19:45. La mine, in Voluntari, ploua si acum, mocaneste. --- Maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Salutare tuturor!! Vin si eu maine, dar nu cred ca ajung mai devreme de 9... Daca va mai fi cineva bine, daca nu...vorba colegului, am fct o plimbare. Am fo acum 2 sapt, imediat dupa Paste, doar ca cu masina, pe la 8:45 si nu m era nimeni. Am m stat pe-acolo si dupa 9 a venit un coleg cu gs500. Ca idee, daca schimbam ziua, de ex miercuri, poate vine m multa lume..Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 Pana una alta, maine ne vedem acolo. Eu o sa ajung in jur de ora 20:00 fix. Stam mai mult in parcare de data asta. In caz ca ploua, eu nu ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Eu nu mai am baterie, deci lipsesc motivat astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate