SiD Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Nah sa va fac in sac, ce oameni rai, m-am suit si eu pe RS ala :X si fata se descurca ok cu el. Maine? pfuai ..acum am ajuns acasa si DORM, cre'ca! Care nu bea e "ghei". @Sei: aznoapte iar am facut greseala la semaforul ala, de data asta nu am trecut pe rosu, am oprit cand era verde. Ma tineam dupa un manelist cu volan pe dreapta, baietas..cu nr de germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) IESIM ? Cu sau fara SiD .... ? Sunt doritori ? Chiar am chef de o tura... mica, mare cum o fi. Chiar si un pahar de vorba undeva la o bodega. Cineva??? -------------------------------------------------------------- Daca nu... mai economisim benzina si gata. Si asa imi consuma cam mult.. -------------------------------------------------------------------------------------------- Da, cum ziceam stam in casa, economisim gaz. --------------------------------------------------------------------------------------------- OK, a trecut si ziua de azi. Maine este luni, o noua zi de munca/scoala Inturnirea de marti? Cine va fi prezent? Ora 20:00, la Circ, intrarea in parcul CIrcului, casa de bilete. Eu voi fi acolo de la 19:30... Am auzit ca saptamana asta este mai calduroasa. Probabil sa fie ultima, deci hai sa profitam. Marti la circ ora 20:00. Vineri la ora 22:00 la Victoria, in parcare. Pretendenti? Editat Octombrie 14, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Daca nu ploua sau avem temperaturi de inghet eu ma prezint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Daca nu ploua sau avem temperaturi de inghet eu ma prezint PREZENT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 si eu vin la circ daca nu ploo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CloudStrife Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Vin si eu azi la intalnire. Va aduc si cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Niko tu mergi cu conserva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Am deosebita placere sa o invit pe Roxynel la intalnirea noastra. Sper sa nu aiba cineva, ceva impotriva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 parca trebuia sa raman pe zona mea nu? acum am doar 37 febra ...daca scade sau ramane asa vin .. sau daca vine conservarul de niko sa ma ia si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Sigur, Roxynel nu cunostea inca tot Bucurestiul, avea zone nebatute pana acum si s-a hotarat sa corecteze aceasta eroare! Nu vin cu masina, azi ma duc sa-mi iau motoreta si sa o bag la iernat, as da o tura pana acolo dar e cam tarziu la 20, ca am de gand sa ajung la prietenul meu unde o sa las motorul ca ne apucam de baut devreme, maine e zi de servici. Plus ca am si pasagara, asa ca Roxynel cauta-ti alt mijloc de transport. Si nici nu promit 100% ca vin. P.S. Daca ne intalnim la un 19,30 sansele sa vin si sa stau si eu pana la un 20 cresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 OK, vino la 19:30. Eu o sa fiu acolo de la 19:15-19:20. Ies de la liceu la 19:00, in 10-15 minute sunt la circ. SiD, ajungi si tu la 19:30? Schimbam putin ora? Veniti putin mai devreme daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 P.S. Daca ne intalnim la un 19,30 sansele sa vin si sa stau si eu pana la un 20 cresc! 19:30 eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 OK, la 19:30 eu,SiD si Niko vom fi la circ. Va asteptam acolo, fiecare cand poate. In jur de ora 21:00, daca nu e prea frig, dam o tura. ZYB. suna-l si pe prietenul tau. --------------------------------------------------------------------- Cum a dat frigul, am inceput sa ne strangem mai multi... Cand era cald si bine, de ce nu venea nimeni ? Atatea inturniri la circ, eram 3-4 si acum... 6-10. Martea trecuta am fost 8 si a fost un frig.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 betivule ..pastreaza-te pt vineri cand vin si restul azi cu ce apari? cu cea de imprumut sau cu a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Apar si eu la un 19:45-50 , incerc sa ma grabesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) +1 Apar si eu la un 19:45-50 , incerc sa ma grabesc Editat Octombrie 16, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Azi cu a mea ca o duc la iernat,aia de imprumut o mai tin ca poate mai fac o plimbare,aia are asigurare! ....................... La naiba! Nu ma mai duc sa las motoreta mea si s-a anulat seara de bauta,asa ca o sa vin cu XX-ul,tot la 19.30,doar ca daca tot ma imbrac si scot si mobra atunci macar pana la un Biker's sau un Snagov sa invartim si noi rotile,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Eu ma bag pana la Biker's la o adica, vin cu pasagera si e posibil sa imi iau palme in casca daca o scot la frig pe DN1 prea mult Editat Octombrie 16, 2012 de ZYB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 am primit si eu invitatie de la sei dar din pacate mi a expirat rca-ul si imi e asa sa vin cu morcovu in coor mai ales ca daca vin acolo si plecati la plimbare o sa fie si tentatia mai mare + ca e plin de prin oras cu ocazia unui mic summit si cu fotbalul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Tu vino..daca vrei, posibil nici eu sa nu dau tura ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 stai si tu pasager si oricum pt ca e meciul gaborii sunt pusi pt meci nu te controleaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Am ajuns inapoi cu bine, sper ca si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Ne-am intalit la 19:45 si la 20:20 am plecat spre Biker's Club unde am vazut prima repriza din meci. Am ajuns cu bine. Sper sa nu mai fi venit cineva dupa plecarea noastra... Astept confirmari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Cloud, thx pt cola La o viitoare intalnire sa iei casca / etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Dap,am mai dat o tura prin Centrul Vechi si am ajuns si noi cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate