ubermuri Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Mda. Nasol. E a doua oara cand vin si stau singur in parcare. Destula distractie cu intalnirea asta. Cred ca ma transfer la cea de miercuri de la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexspd Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Mda. Nasol. E a doua oara cand vin si stau singur in parcare. Destula distractie cu intalnirea asta. Cred ca ma transfer la cea de miercuri de la Arc. salutare. si eu sunt prin zona Colentina. de acum urmaresc forumul asta poate apar si eu la intalniri. dar cand au loc in ce zi de obicei. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Pai marti la 8 sunt intalnirile, in parcul circului in parcarea din fata circului, dar se pare ca sunt cam ocupati baietii. Mai postam pe aici si poate ne vedem daca ne strangem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 din pacate la mine a intervenit ceva si nu am putut ajunge si nici nu am putut anunta!sory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Aha ! Aici erati ... Iesire ceva in seara asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 eu unul nu am cum sa ies!cu alta ocazie da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 De as avea mobra ... m-as baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 anul trecut era mai sociabila lumea .. ca nu v-au placut baietii de nu au mai iesit cu voi )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Sunt foarte ocupati. Eu am fost de doua ori cand n-a venit nimeni, fiind retinuti pentru diverse, asa ca m-am lasat pagubas. Daca ar veni lumea as merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 am trecut si eu pe la 8 cu masina (fara moto momentan) sa va cunosc dar nu era absolut nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 neata. hai si eu ca un mic stres. vad ca spuneti ca sunt baietii ocupati si nu apar. poate ar trebui sa ne vedem mai tarziu? tinand cont de faptul ca e si vara si temperaturile sunt aiurea. ce ziceti? eu unul nu prea pot sa ajung la 8. Si cand am venit am fost singur, desi se anuntasera colegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Aprob ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 eventual sa mutam si ziua?gen alte "cartiere"au miercurea zic si eu...oricum cu ora de schimbat sunt total de acord prea devreme 8... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Salut si pt mine ar fi m ok miercuri, ora nu prea conteaza... Mai e cineva pentru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Salutare. Caut doritori de tura lunga Sibiu-Dunare-litoral, dupa urmatorul program: 26.07.2013 - Sibiu-Orastie-Simeria-Hunedoara-Resita-Oravita-Moldova Noua. - 343 km 27.07.2013 - Moldova Noua-Orsova-Calafat-Corabia-Zimnicea - 460 km 28-07.2013 - Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Fetesti-Constanta-Eforie N (sau Costinesti , sau Vama Veche...dupa preferinte si inspiratie) - 390 km 28.07 - 05.08.2013 - Plaja+bere 05.08.2013 - litoral-A2-Bucuresti-A1-Pitesti-Sibiu - 550 km alte discutii la tel 0752.17.29.25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 neata. cineva prezent azi? ca as da o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chio87 Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Hello, vine cnv azi? pe la 8-9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meehigh Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Unde seface intalnirea?...daca se mai face...vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 cineva prezent in seara asta daca nu da cu apa de sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 si pt ca tot nu ati mai avut activitate pe aici ..haideti sa reinviem topicul Moshociclistii va astepta diseara in club Panic (fostul Control) incepand cu orele 21:00 la un concert umanitar cu JerryCo , Red Magnetic , The DaDa , si Intact, prezentare de Hrubaru de la RockFm. Intrarea se face pe baza de donatie pt cazurile sociale si cei din casele de copii. ce ziceti ... va bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Salutare...mai este cineva pe aici?prin cartier sau... de vreun garaj in zona obor dispune cineva?sa impartim,inchiriem etc...idei,pareri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Am reusit o singura data sa inchiriem mai multi un garaj in zona Tei,dar fericirea nu a durat mult, a venit primaria si le-a daramat dupa cateva luni. Stiu ca sunt care isi tin motoarele la Bucur Obor in pasajul subteran, doar ca e scump, nu mai stiu preturi de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Am reusit o singura data sa inchiriem mai multi un garaj in zona Tei,dar fericirea nu a durat mult, a venit primaria si le-a daramat dupa cateva luni. Stiu ca sunt care isi tin motoarele la Bucur Obor in pasajul subteran, doar ca e scump, nu mai stiu preturi de actualitate. destul de piperat pretul pe luna in pasaj aprox 2 mil daca nu ma inseala memoria...nu renteaza ms frumos de info... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate