shean Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 (editat) SALUT!AM O APRILIA RS 50,AN 2004, SI MI`AM LUAT DE CURAND O BATERIE NOUA(VARTA) SI CAND M`AM DUS SA`MI DEA GARANTIA MI`A FACUT PROBA DAK INCARCA SI NU INCARCA,MI`A ZIS TIPUL DE ACOLO K S`AR PUTEA SA FIE RELEU DE INCARCARE,STITI CUMVA DACA AVEA DREPTATE?SI CAM CAT COSTA UN RELEU DE INCARCARE? VA MULTUMESC!! Editat Iulie 9, 2007 de shean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Pt motocicleta dffsd un releu de incarcare costa exact $%#^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shean Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 Pt motocicleta dffsd un releu de incarcare costa exact $%#^ MS DAR CHIAR AM NEVOIE DE UN RASPUNS,NU DE CATERINK!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Completeaza-ti intai profilul si poate o sa ai parte de raspunsuri la obiect. Nu suntem ghicitori in stele , nu avem de unde sa stim pt ce motor iti trebuie tie releul (daca-ti trebuie) si nici orasul din care esti pt a-ti putea recomanda un service/magazin etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Mai bine mergi la tine la club la hghgf si vezi poate stiu hh sau gg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 SALUT!AM O APRILIA RS 50,AN 2004, SI MI`AM LUAT DE CURAND O BATERIE NOUA(VARTA) SI CAND M`AM DUS SA`MI DEA GARANTIA MI`A FACUT PROBA DAK INCARCA SI NU INCARCA,MI`A ZIS TIPUL DE ACOLO K S`AR PUTEA SA FIE RELEU DE INCARCARE,STITI CUMVA DACA AVEA DREPTATE?SI CAM CAT COSTA UN RELEU DE INCARCARE? VA MULTUMESC!! E posibil sa fie din releu, e posibil sa fie mufa de la releu, e posibil sa fie vreo sirma dezlipita, si mai putin probabil poate fi chiar generatorul. Ar trebui sa localizezi releul, sa vezi daca ai tensiune acolo, daca ai dupa, daca e vreo siguranta pe undeva. E destul de greu de zis fara niste masuratori, nu sint suficiente date Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shean Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 E posibil sa fie din releu, e posibil sa fie mufa de la releu, e posibil sa fie vreo sirma dezlipita, si mai putin probabil poate fi chiar generatorul. Ar trebui sa localizezi releul, sa vezi daca ai tensiune acolo, daca ai dupa, daca e vreo siguranta pe undeva. E destul de greu de zis fara niste masuratori, nu sint suficiente date am fost la un service aici la mn in oras si ala mi`a zis k mai mult k sigur e releul si mi`a zis k ma cost 2,5 mil,enorm zic u,si am gasit sa cumpar eu releul in jur de 1,6 mil si ii mai dau lui sa mi`l monteze 4-5 sute!!dar nush sigur dak e relul sau nu si nush sa`mi bag nasu prin ea sa ma uit!!oricum ms mult !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate