kawasaki_axx Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Salut ! Am un suzuki SV 650 N pe care l-am tavalit un pic. Urmare : aripa fata sparta de la imbinari si jumatate mototolita, carena dr spate putin polizata. Cam cat m-ar costa aripa (nu stiu daca reconditionata se poate sau doar sa o refaci complet) Multam Trebuie sa vad despre ce e vb ..suni ,programez si vb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 salutare, zi-mi si mie te rog, de unde pot procura vopseaua stiind codul? merci anticipat, knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 salutare,zi-mi si mie te rog, de unde pot procura vopseaua stiind codul? merci anticipat, knox Cam de la oricare laborator cu vopseluri ...iti recomand Autocolor ,cei de la Lizeanu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Luna august pauza...mergem in concediu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Salut, CBR F4-ul meu e tavalit putin pe partea dreapta la viteza mica (cateva zgarieturi si o gaurica de dimensiunea unei boabe de mazare). Stricaciunea este doare pe o singura bucata de carena - cea mare, care cred ca se desface foarte usor. Acum, sa cumpar una noua de la Honda costa 2550 lei (25 milioane!!!) un pret un pic cam exagerat ). In schimb doresc sa o fac ca noua, la un atelier serios, adica se intelege: sa nu se vada ca a fost reparata, vopseaua sa iasa ca noua, fara defecte, si identica cu cea de pe stanga . Aptipildurile trebuie sa le cumpar de la Honda, si poate o sa le monteze chiar la atelier. Va rog sa imi recomandati un atelier profesionist, care sa imi faca carena "tzutz". Eu ma gandeam sa ma duc la vre-un service de reprezentanta, gen Ford, poate au atelier de tinichigerie bun. Ce parere aveti? Daca-mi recomandati ceva, spuneti-mi va rog si zona, adresa, ceva, nu prea cunosc prin Bucuresti. Multam mult! Bogdan. da' de ce nu pui tu mana singur la treaba? e o operatiune foarte simpla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 da' de ce nu pui tu mana singur la treaba?e o operatiune foarte simpla omul nu a mai dat nici un semn ...iar eu m-am legat neintentionat de posturile lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 omul nu a mai dat nici un semn ...iar eu m-am legat neintentionat de posturile lui ... inseamna ca si-a facut carenele si noi ne certam aiurea aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate