aleck Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) P.S edit. Mah sa nu ma mai lasati sa beau capucino seara ca spartu\' ca n-am putut dormi pina la 5 dimineata Treci pe bere... Mircea So Imbatat K porcu ... si o lasat motoru acolo... Ce OM ce Caracter... @Luci ... trebuia sa bei si 2 redbull .. si erai rezolvat pe toata saptamana Mircea... slabe prestari o avut aseara... Dap ! Animatoarea aia de linga bar era o bombonica, asa intre 18-20 de ani...numa\' buna EDIT: ROFL ala chiar seamana cu Aleck ca e negru hahahahaha! Tot negru iti dau io tie las las, ca parca vad ca tu esti mai sarac cu 100 de euro, azi.......... Mie a vrut pitzipoanca aia sa imi dea 100 euro .Voua v-a cerut ???? Mie mi-a ajuns ca am trecut pe sub balconul ei! Editat Iunie 12, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Mie a vrut pitzipoanca aia sa imi dea 100 euro .Voua v-a cerut ???? ))) e normal, te-a vazut cu shaua rupta la motor, si i s-a facut mila de tine....... ti-a dat sa ti-o repari odata, si poate ramane si pentru ulei la aleck.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 e normal, te-a vazut cu shaua rupta la motor, si i s-a facut mila de tine....... ti-a dat sa ti-o repari odata, si poate ramane si pentru ulei la aleck.... Deci asa... io-ti iau apararea si tu de-astea faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Mircea unde D`zo ai fo azi noapte ? pe la 11 cand am venit sub pasaj motoru era acolo ,,, la 5 cand am plecat acasa motoru tot acolo PLOUAT binenteles uite ma cine petrece pana de zori...la 5 dimineata.. ... eu la 1 am fost acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 is o pasare de noapte da totusi voi unde ati fo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 is o pasare de noapte da totusi voi unde ati fo ? Nu se spune... shhh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 extraordinar... ma arde pe instalatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Off, balconu' ala !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Off, balconu' ala !!! balcon sau balcoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Ambele ....fata dansa in balconu' ala in care vroia Vlad sa te combine sa te urci ! In rest, avea ea tot ce-i trebuie si avea si un aer nevinovat asa...o adevarata piersicutza Gata ca sint ca un mosh libidinos deja ! P.S. Merita sa treci pe sub balcon si sa arunci o privire in sus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 hehe eu animator acolo?NEVER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) De acord, mai bine ramin fetele alea ! Edit: Cine a facut poze la cartonu' ala de rezervare? Aleck ? Puneti pe forum Editat Iunie 12, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 sal,stie cineva daca-i vreo problema daca am un petic in cauciuc,ceva riscuri,mai pot sa-l folosesc?ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 ziceti mah si la mine despre ce club ii vb? n`aveti frik nu va fur fanele dak trec pacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Io n-am fane, sint expirat si nu ma baga in seama nici una . Aleck e ala care are succes . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 GhostRider yo stiu o fana de a ta... si care ziceai ca`i clubu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Ia uite la asta micu' ce santajist s-a facut .... Sa inteleg ca schimbam informatie contra informatie ca in filmele cu spioni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nu asa m`am referit yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Da' cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 yo ti`am zis numa k ai si tu fana/e sati aduc aminte si apoi am intrebat totusi care`i clubu? nu trebuia sa o iei k si santaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) Pai am avut, da' nu mai am, sau tu stii ceva ce io nu stiu ?! P.S. La Universitate la club eram mai, credeam ca te-ai prins . Editat Iunie 12, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Tare... putea unu sa`mi zica si mie k dadeam o fuga pana acolo ) amu ai dat raspunsu ca sa`l afli si tu la Zuzu ma refeream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Sa fii tu sanatos ca ea e poveste veche . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nu mersii ce om poti fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Pai de ce, ce-am facut iara ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate