zozo88 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) ce culmea ii oradeanul respectiv ... "Un exemplu de infracțiune depistată miercuri a fost săvârÂşită de orădeanul A.P. (22 ani), depistat la ora 17:15 pe strada Nufărului din Oradea în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, cu număr fals Âşi fără a poseda permis de conducere." sursa bihon Editat Iunie 19, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Pt Cehia cel mai ieftin am iesi daca ....Aleck(ca restu is ocupati ) ar cauta profile de cehoaice pe HI5 dispuse sa ne cazeze 3 zile si sa ne faca de mancare si eventual nu ar strica.....si un masaj in timpul cursei de MGP. Asa c puneti va pe cautat c io nu pot :K: alek treci la treaba ca sa mergi la sigur pune poza lui gixerr ca ne primesc sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 :K:alek treci la treaba ca sa mergi la sigur pune poza lui gixerr ca ne primesc sigur Acusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) pune poza lui gixerr ca ne primesc sigur Editat Iunie 19, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 am auzit ceva zvonuri ca o sa fie ceva "tuning show" in parcare la pic si cica o sa fie si demonstratie de streetfighter....stie cineva ceva concret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 eu stiam k in 15 iunie trebuia sa fie Tuning Show la aeroport, si tot ceva de genu cu streetfight, liniutze, da acuma chiar n`am mai auzit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) am auzit ceva zvonuri ca o sa fie ceva "tuning show" in parcare la pic si cica o sa fie si demonstratie de streetfighter....stie cineva ceva concret? prin 25,26,27 v-a fi ceva...cika vine un streetfighter maghiar ...in parcare la PIC..era sa uit Editat Iunie 19, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) cred k tot unguru ala care o fo si la intrunirea de la Rebel... Erdoi Csaba sau cum Editat Iunie 19, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 m`i se rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 parca era in parcarea de la Eminescu cu moto ala galben (Benelli) si era pa ovreme naspa ca nu prea putea poliza gumele! Oricum e meserias, dar de Titus ce se mai stie!? Ar fi tare sa-l mai vedem-noi si altii- e oradean ,ardelean , bla bla....sa aratam ca avem cu ce ,maeh !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 titus e in campionatu national de curse.cica merge ok... dar le cam tranteste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 cred k tot unguru ala care o fo si la intrunirea de la Rebel... Erdoi Csaba sau cum nu Erdos vine....ci altu tot motor galben are da nush cum il cheama o sa ma interesez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 dada titus o terminat cu figurile si grandomanismul... prin oras il vad numa cu masina... sa`l vad kt de bun ii pe pista sezonu asta... am vazut cursa de pe Hungaroring si dupa cateva ture o si abandonat... oricum Pascota`i tata lor atat in tara kt si afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Aleck Stefan Sergiu si-a luat bicicleta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 AleckStefan Sergiu si-a luat bicicleta???? Da! Un CBR 600 F (F4) din '99-'00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 l-ati drogat ?! era sub influentza alcoolului ?! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 insfarsit ... era si timpu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 are persmi sergiu ? ca de casca shtiu sigur ca are ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 are persmi sergiu ? ca de casca shtiu sigur ca are ) da are si permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Sergiu si-a luat bicicleta???? ce fain, deseara sarbatorim!!! era si timpul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Sergiu tinete bine ca tre sa dai de baut mie cu una in plus...stii tu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Sergiu tinete bine ca tre sa dai de baut mie cu una in plus...stii tu de ce jupane , jupane...prietenii stiu de ce sergiu - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 AleckStefan Sergiu si-a luat bicicleta???? Da! are persmi sergiu ? ca de casca shtiu sigur ca are ) Da din nou! ce fain, deseara sarbatorim!!! era si timpul! Astept berea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate