Bucu' Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) gixerreeee super faine pozeleeeeeeeeee am fost atacat.. impuscat, rapit si executat. meet the guerilla bikers cine te a executat cel mai mult si ti a dat head shoot??? Editat Iunie 30, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Bajetii...iesim azi la un suculetz? Pe la 5:30 asa, inainte sa plec la Bucales... Poate si un "mic" burnout, ca asa cere traditia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 @alec lasa vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Vaz ca nu se baga nime'! Toti se bucura ca plec! Nu-i bai, dau singur-singurel burn-out-u'! BING BANG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Vaz ca nu se baga nime'! Toti se bucura ca plec! Nu-i bai, dau singur-singurel burn-out-u'! BING BANG! vrei sa venim sa te filmam? te tzine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Please Wait.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Mai padurarilor ,mai minunatilor ,mai ... de ce nu ati chemat si divizia Tinca la lupta (dreapta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Mai padurarilor ,mai minunatilor ,mai ... de ce nu ati chemat si divizia Tinca la lupta (dreapta) v-a sunat Aleck, cel putin pe Manu l-a sunat, dar a zis ca nu mai venitzi. las ca o facem din nou cat de curand, abea astept, a fost bestial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Gofri gofri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Baieti ajutati-ma si pe mine cu cv.....nu stiti careva la BUlz cabanele alea cum is cu preturile?se plateste pe persoana?si pretu cat este.... eu iti recomand sa eviti casutele din bulz ca nu ai de loc conditii acolo! platesti 40 lei pe casuta cu 2 patuturi si nu ai baie si nici apa. daca mergi un pic mai incolo in bulzi la primul abc intrebi de cazare si la 50 lei camera i conditii destul de bune, apa calda sera, si baie utilata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Jupana tot te sun ...raspunde la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 toti dp razboi va dati eroi. am sunat si toti s au tras pe poponeata data viitoare facem lupta mai faina si vb din timp amu a fost spontan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 bah vedeti k si yo am chef de un pic de Counter-Strike ... asa k dati si mie o sarma cand mai mereti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 toti dp razboi va dati eroi.am sunat si toti s au tras pe poponeata data viitoare facem lupta mai faina si vb din timp amu a fost spontan Poti sa faci pogramarile pe sambata-duminica Abea astept runda 2! bah vedeti k si yo am chef de un pic de Counter-Strike ... asa k dati si mie o sarma cand mai mereti Sarma de moldova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 baietasi... si fete.... motociclisti. pe aici prin Bihor Se saluta motociclistii intre ei? nu numai motociclistii, de exemplu eu daca sunt pe scuter si va salut... salutati inapoi? pana la urma... toti suntem pe 2 roti. asfalt uscat si drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 baietasi... si fete.... motociclisti. pe aici prin Bihor Se saluta motociclistii intre ei? nu numai motociclistii, de exemplu eu daca sunt pe scuter si va salut... salutati inapoi? pana la urma... toti suntem pe 2 roti. asfalt uscat si drum bun. Da ce-ti veni cu salutatu'? Ne salutam, mai pierdem un salut...erau tzashpe topicuri pe tema asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 baietasi... si fete.... motociclisti. pe aici prin Bihor Se saluta motociclistii intre ei? nu numai motociclistii, de exemplu eu daca sunt pe scuter si va salut... salutati inapoi? pana la urma... toti suntem pe 2 roti. asfalt uscat si drum bun. Eu nu salut numa daca e biker cu motor cel putin din 2005, peste 600 cm3, sa nu aibe casca, neaparat ochelari D&G, tricou armani, sa stie sa mearga intr-o roata... burnout fara maini, etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Eu nu salut numa daca e biker cu motor cel putin din 2005, peste 600 cm3, sa nu aibe casca, neaparat ochelari D&G, tricou armani, sa stie sa mearga intr-o roata... burnout fara maini, etc etc Iti iei protectii pt sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Iti iei protectii pt sambata? nu-mi trebuie mie protectii imi iau o pusca adevarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 nu-mi trebuie mie protectiiimi iau o pusca adevarata Deci sa-ntzeleg ca tre' sa-mi iau vesta antiglontz? Adica vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Sarma de moldova? sarma de Campia Turzii ) fetele cam cat ati platit data trecuta? Editat Iulie 2, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 neaparat ochelari D&G ai vrut sa zici Dan&George, da mersi si pt abreviere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 2500/bila. Si am luat 100. Unii le-au terminat mai repede, au tras dupa matze. Oricum, a fost super misto... unitatea aia militara dezafectata iti dadea impresia ca a trecut razboiu' pe-acolo... deci feelingu' a fost unu' f f real. Abia astept runda 2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Io imi reactivez contu' de WoW , plm ajunge atita pauza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Io imi reactivez contu' de WoW , plm ajunge atita pauza ! :blbl: Sa te puie sfantu! Mai este pan' la iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate