blaj Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 dada esti tu minus zero Brothers & Sisters ... de azi am lasat copilaria si ma alatur voua adultilor azi 26.07.2008 fuck 18 ani :D LA MULTI ANI.........SI TOT TACAMU! SII SA TE VAD PE CBR-U CAT MAI CURAND DISEARA BEAU SI PT TINE CA ESTI DIN ACEEASI ZI CU NOUA DOAMNA BLAJ(NEVASTA) BINE AI VENIT LA "CATEGORIA GREA" mi-e sete de un redds SI TU BEI TOT CIUDATENIA AIA DE "REDD'S"? SI MAI SI CONDUCEM ACELASI TIP DE MOBRA NU MAI INTELEG NIMIC.CE NUMAR PORTI LA CIZME ?... POATE SUNTEM FRATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Brothers & Sisters ... de azi am lasat copilaria si ma alatur voua adultilor azi 26.07.2008 fuck 18 ani :D La multi ani ! Sanatate si sa fii fericit. Sa ai parte de motocicleta care ti-o doresti si fara incidente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MR. VreauDaNuPot Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 la multi ani si multa sanatate ca-i mai buna decat toate -----> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 VA MULTUMESC TUTUROR PT URARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 VA MULTUMESC TUTUROR PT URARI simteai nevoia sa iti zca lumea la multi ani de nevoie ca plangi p`aci ca o fo ziua ta ? ti-au adus ajtai un STRIPTEUZ de ziau ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 zca - ziau esti analfabet nu stii sa scrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MR. VreauDaNuPot Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 cum o fost la paintball mhay baieti? v-o dat costumele alea transpirate? )))))=))=))=)= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 dada esti tu minus zero Brothers & Sisters ... de azi am lasat copilaria si ma alatur voua adultilor azi 26.07.2008 fuck 18 ani LMA! mai repsolica! Sa cresti mare! cum o fost la paintball mhay baieti? v-o dat costumele alea transpirate? ):D)):D))=))=))=)= Unii au gasit curate. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 LMA! mai repsolica! Sa cresti mare! Unii au gasit curate. futui eu tot is ciuruit,ba se umfla ca o besica ),Serghei saracu ii cel mai afectat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 nu cred ca o facut nimeni poze eu am una pe telefon cu spatele lui Sergiu urat de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) baga Editat Iulie 28, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 poze? baga Nu pot ca-s la servici maine cu acordul lui ,urata besica wai....am zis fara o vesta de cros scoica cotiere genunchiere nu ma mai bag... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 spate , maini , picioare .... etc ... futui da nu m-am lasat nici yo mai moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 poze? baga Man cum ai dormit azi noapte pe burta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Man cum ai dormit azi noapte pe burta?? in vana las ca nu ii asa de rau , bine ca nu am luat-o sub centura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 bai mai vreau la paintball Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 bai mai vreau la paintball de ce ma ? ti-au tras-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MR. VreauDaNuPot Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 eu am fost cu niste colegi si am terminat inainte sa veniti voi!De aia am intrebat ce costume ati primit:)))=)) Daca vreti data viitoare putem juca mai multi (sa fie macel)....20-20! Va mai ganditi si imi spuneti sa vb cu astia si pe duminica trecem la ,,facut bube''! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 eu am fost cu niste colegi si am terminat inainte sa veniti voi!De aia am intrebat ce costume ati primit:)))=))Daca vreti data viitoare putem juca mai multi (sa fie macel)....20-20! Va mai ganditi si imi spuneti sa vb cu astia si pe duminica trecem la ,,facut bube''! 20 - 20 ii prea mult ... cum am fost duminica o fost super ... dak mai merem si weekend`u asta tra sa ne strangem vineri sa vb despre tactica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 20 - 20 ii prea mult ... cum am fost duminica o fost super ... dak mai merem si weekend`u asta tra sa ne strangem vineri sa vb despre tactica Cezar din alea taras pe burta tumbe pe acolo prin balarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 20 - 20 ii prea mult ... cum am fost duminica o fost super ... dak mai merem si weekend`u asta tra sa ne strangem vineri sa vb despre tactica nush de ce am impresia ca Cezar vrea sa va ia de la spate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Cezar din alea taras pe burta tumbe pe acolo prin balarii stai linistit k yo am facut si tarash noroc k am avut crash paduri pe jeruntzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Mai oradenilor nu veniti la intrunirea moto de la Brasov? 1-3 august. O sa fie foarte distractiv si vreme buna! Deci?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryw3r Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) Mai oradenilor nu veniti la intrunirea moto de la Brasov? 1-3 august.O sa fie foarte distractiv si vreme buna! Deci?! cine se mai inscrie?eu sunt pentru,o intalnire ca la Brasov e mai rar de intalnit Editat Iulie 28, 2008 de dryw3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate