Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Pai de obicei Hondistii... Si sunt intr-un nr deloc de neglijat... Vorba lu' raposatu' Lapusneanu...sau cum belea il chema pe domnitoru' ala o sa`l dai la o forja pana la piatra ca oamenii? Sa nu exageram ! Inainte promiteai ca incet si fara nu stiu ce, acu' vrei forja...a draq pielea pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Vorba lu' raposatu' Lapusneanu...sau cum belea il chema pe domnitoru' ala Cred ca Tepes... el ar fi avut grija de hondisti cu mare placere, daca mai traia. Da' deh...cred ca s-a dat cu un 600 RR...d'aia nu mai avem parte de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 glumeam ... era doar o intrebare de baraj stii k glumesc Luci si apropo ca`mi aduse aleck aminte am permis mah ... A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 si apropo ca`mi aduse aleck aminte am permis mah ... A1 Luci...pt A1-le ala io zic sa-i dai saua din spate sa se dea o tura. Sa vada si el cum e sa te tragi pi poponetz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 glumeam ... era doar o intrebare de baraj stii k glumesc Luci Stiu ma ... si apropo ca`mi aduse aleck aminte am permis mah ... A1 Cu ala sa te dai pe K5 de 125 cm cubi, si 12 kw, sau cit dracu' sint baremurile alea din lege, ca habar n-am Ba daca nu-l iei il pun pe Aleck sa te verifice, iti controleaza lectiile, de alea ... Luci...pt A1-le ala io zic sa-i dai saua din spate sa se dea o tura. Sa vada si el cum e sa te tragi pi poponetz... Ii dau monopostu' poate ii place mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Stiu ma ...Cu ala sa te dai pe K5 de 125 cm cubi, si 12 kw, sau cit dracu' sint baremurile alea din lege, ca habar n-am Ba daca nu-l iei il pun pe Aleck sa te verifice, iti controleaza lectiile, de alea ... Ii dau monopostu' poate ii place mai mult druids are druids :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Pai de obicei Hondistii... Si sunt intr-un nr deloc de neglijat... Hondisti ca hondisti dar astia cu suzuki sunt mai exclusivisti....de obicei de astia se ia lumea ca se simt mai complexatzi.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Hondisti ca hondisti dar astia cu suzuki sunt mai exclusivisti....de obicei de astia se ia lumea ca se simt mai complexatzi.......... Aprob pozitiv druids are druids De citi druizi e nevoie sa schimbe un bec? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Hondisti ca hondisti dar astia cu suzuki sunt mai exclusivisti....de obicei de astia se ia lumea ca se simt mai complexatzi.......... True true! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Mai tovarase luc zxr.....daca as agusta ar fi a mea toata ziua as defila cu ea prin oradea cu okelari de soare si slapi in picioare.....dar cum eu sunt cu suzuki(exclusivist)te anuntz cu foarte mare parere de rau ca nu am ajuns decat sa-i dau in gura asa un pic.....si merge crede-ma.....cu stimma si respect tovarasul conducator de partid......art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 De citi druizi e nevoie sa schimbe un bec? de 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 sa nu intzelejem gresit...nu astia cu suzuki se simt complexatzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Mai tovarase luc zxr.....daca as agusta ar fi a mea toata ziua as defila cu ea prin oradea cu okelari de soare si slapi in picioare.....dar cum eu sunt cu suzuki(exclusivist)te anuntz cu foarte mare parere de rau ca nu am ajuns decat sa-i dau in gura asa un pic.....si merge crede-ma.....cu stimma si respect tovarasul conducator de partid......art Nah am crezut ca e a ta...scuze ...oricum cred ca a fost fain s-o testezi oleaca . Oricum si Suzuki e mobra pt cunoscatori , nu ca Honda . de 3 Explica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Explica . unu sa tina scaunu, unu sa`l desurubeze si celalalt sa`l infileteze la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 unu sa tina scaunu, unu sa`l desurubeze si celalalt sa`l infileteze la loc Pfff Nici nu le trebe' scaun. E nevoie de 2, unu' e in treeform, si celalalt se urca pe el si schimba becu' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Nah am crezut ca e a ta...scuze ...oricum cred ca a fost fain s-o testezi oleaca . Oricum si Suzuki e mobra pt cunoscatori , nu ca Honda . Explica . Asta-i si mai true! :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 PfffNici nu le trebe' scaun. E nevoie de 2, unu' e in treeform, si celalalt se urca pe el si schimba becu' ... :P si asta`i buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Am gasit si eu ceva funny ma gandeam sa postez aicea despre cum se fura motociclete in Italia http://www.220.ro/Cum_se_fura_motocicletel...lia-105696.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 gurru ce ai patit la mana dreapta? ps:imi poti aduce un dvd cu pozele de la nunta vineri te rog? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 am o entorsa. ma cam mai doare. din pacate vinerea asta sunt plecat dar ne intalnim noi si iti dau dvd-ul cu pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 ok ... ms insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am onoarea sa prezint public porecla la 2 motocilisti. Au primit aceste nick name-uri la Boga. 1. Bufnita = Repsol(Cezar) 2. Molie = Sergiu 81(Sergiu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am onoarea sa prezint public porecla la 2 motocilisti. Au primit aceste nick name-uri la Boga.1. Bufnita = Repsol(Cezar) 2. Molie = Sergiu 81(Sergiu ) Tareeeeeeeeeeeee.... :crak: Nu ma asteptam! Sa vedem cum zboara molia *cough* *cough* adica ce spune molia! P.S. Bufnitarule...taci si stai jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 bah mereti in P|_|LA... ce`s cu prostiile astea? chiar nu aveti ce lucra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am onoarea sa prezint public porecla la 2 motocilisti. Au primit aceste nick name-uri la Boga.1. Bufnita = Repsol(Cezar) 2. Molie = Sergiu 81(Sergiu ) Am onoarea sa prezint public porecla la 2 motocilisti. Au primit aceste nick name-uri la Boga.1. Bufnita = Repsol(Cezar) 2. Molie = Sergiu 81(Sergiu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate