tud0r Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) da mah da ma oftic da nu te oftica mai... ca doar fraierii se oftica ...esti cumva fraier ?! Editat Octombrie 3, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 dada ... is de toate felurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 dada ... is de toate felurile ma asteptam la mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 la mine nu se poate mai mult deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 la mine nu se poate mai mult deja scuze dnul ca nu am mai sunat aseara am mers cu niste nebuni, abia m am tinut eu dp ei. amu sa te chem si sa te pierdem dp 5min..... scuze. de aia te am intrebat de honditza raman dator. nu te supara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 scuze dnul ca nu am mai sunat asearaam mers cu niste nebuni, abia m am tinut eu dp ei. amu sa te chem si sa te pierdem dp 5min..... scuze. de aia te am intrebat de honditza raman dator. nu te supara yeah wright Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 yeah wright vad ca-ti face tie placere sa-ti vezi tu numele pe toate topicurile. :rock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 yeah wright pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 vad ca-ti face tie placere sa-ti vezi tu numele pe toate topicurile. eu cand o sa fiu mare vreau sa`l intrec pe repsol la posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 da mah repsol iz peste tot, aveti ceva impotriva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 da mah repsol iz peste tot, aveti ceva impotriva? nu shtiam ce ma mananca`n slip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 care stiti de la cat ii MotoGP ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 care stiti de la cat ii MotoGP ? gixxxer dar nu l mai sun ca ii stracat tel lui si nu raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Un documentar despre APA! Foarte interesant, impresionant chiar. Recomand cu caldura. Extraordinar doc nu l am mai vazut, dar merita vazut care stiti de la cat ii MotoGP ? Moto Gp a fost azi dimineata(incepand cu 4.45) , si poti sa dai si tu(impreuna cu altii) un search pe google......program eurosport da preferi sa faci posturi inutile sa imi obosesti mie si altor ochii MAI BINE AI VIZIONA documentarul postat de alek , care intradevar te pune pe ganduri(docu', nu alek), dar probabil ca cele 2 ore ale sale sunt mult peste capacitatea tartacutei tale , poate trebuia sa fie sub forma de videoclip cu cateva puicute ..aa.si sa nu depaseasca 3 minute ca deja e prea pre . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Extraordinar doc nu l am mai vazut, dar merita vazut Moto Gp a fost azi dimineata(incepand cu 4.45) , si poti sa dai si tu(impreuna cu altii) un search pe google......program eurosport da preferi sa faci posturi inutile sa imi obosesti mie si altor ochii MAI BINE AI VIZIONA documentarul postat de alek , care intradevar te pune pe ganduri(docu', nu alek), dar probabil ca cele 2 ore ale sale sunt mult peste capacitatea tartacutei tale , poate trebuia sa fie sub forma de videoclip cu cateva puicute ..aa.si sa nu depaseasca 3 minute ca deja e prea pre . stefane incepi sa fii si tu zero k inca cativa ,,, si nu va futa pe voi grija ce fac yo pe forum k dak vreau postez pe fiecare pagina incepand cu primu topic si terminand cu ultimu IN P|_|LA MEA Editat Octombrie 5, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) stefane incepi sa fii si tu zero k inca cativa ,,, si nu va futa pe voi grija ce fac yo pe forum k dak vreau postez pe fiecare pagina incepand cu primu topic si terminand cu ultimu IN P|_|LA MEA Io zero fata de tine ??? bai noroc ca nu imi pun mintea cu tine , Auzi numa atat RUSINICA si .....treci la colt ! cu fata la perete...SI NU TE INTOARCE !!! Poti sa postezi ce rasp vrei ca nu iti voi raspunde dct pe PM dc o sa am chef oricum Editat Octombrie 5, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) hai c0aie ma lasi? si legat de documentar il vazusem de mult Editat Octombrie 5, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 stefane incepi sa fii si tu zero k inca cativa ,,, si nu va futa pe voi grija ce fac yo pe forum k dak vreau postez pe fiecare pagina incepand cu primu topic si terminand cu ultimu IN P|_|LA MEA bai Stefane ce faci mai ? vrei sa te citeasca ajtia in modul ? de c vrei sa fii zero mai ca altii ?! nu mai bine ejti minus ca baiatu` care are "aparat de facut pipi" dar pe care scrie "p|_|L@ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 nu`l mai stresati pe copil deoarece are anl asta BAC`ul si nu e frumos !!!! Cezar eu i-ash multumi lui Sfean daca ash fi in locul tau ca tia ofeit ocaza sa mai faci un post =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 inca un post k ma plictisesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Bahhhhhhhh ca iar nu am fost pe faza ce ma bagam si eu asa la o cearta mai mica ca de mult nu m-am mai contrazis cu nimeni....oricum lui stefan ii dau dreptate.hahahahahaha!!!!!! stresss mic ce esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 citin unele posturi de ale mele, si al catorva useri (nu doar sectiunea bihor) ma batea gandul ... oare de ce nu functioneaza Live chatul de sus??? s-ar putea discuta multe lucruri care nu merita sa deschizi un topic pt acesta si asa mai departe ... oare DE CE??? - avem da n-avem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 daca pe aci nu mai da nimeni ... dau yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Nah...ca dau si io! Si hai sariti ca sunt OT! :rock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate