zozo88 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) ooo zozo si noi am fost ieri in debrecen noah bine...pe 4 roti... ieri = 19 octombrie 2008 uitate si la data postului Editat Octombrie 27, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Parca si Piero , era asteptat la acesta tura , sau ma insel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Parca si Piero , era asteptat la acesta tura , sau ma insel ? te inseli mai rau decat te`nshala privirea jericho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 cezar traiesti din posturi jur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 cezar traiesti din posturi jur ) cu astea ma hranesc ... seva bruta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 bufnitzarii numa acu au dat drumu la ultimele 4 radare fixe montate...asta asa ca pt cei care statau cu morcovul in anus sa se mai linisteasca http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...081031-04380548 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) o stire de baiatul care a fost lovit pe trecerea de pietoni de animalul cela daca am inteles bine azi sau maine va trece peste o operatie la cap, trist dar dupa cum am auzit nu e deloc mai bine Editat Noiembrie 4, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 si o veste buna, am luat sala la B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 si o veste buna, am luat sala la B bravo bei care este cifra magica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) Bravo! Felicitari! Te asteptam deseara la o Editat Noiembrie 4, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 bravo bro Bravo! Felicitari! Te asteptam deseara la o niiiiiiiiiiiiii cine mai traieste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ms ms ms zozo cifra magica este 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 bravo bro niiiiiiiiiiiiii cine mai traieste Iar te mananca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) asta chiar ii aleck... uite sarbatoare ninge la sibiu sau care ii buba? Editat Noiembrie 4, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ms ms ms zozo cifra magica este 22 doar atata noroc iti doresc cat am avut parte si eu la aceasta cifra magica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 pt condus nu`mi fac probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Iar te mananca? las alek nu ti fa griji, chiar dc nu mai dai nc un semn de viatza noi, prietenii tai, nu te uitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 asta chiar ii aleck... uite sarbatoare ninge la sibiu sau care ii buba? Nu ninge inca... da' m-am rezolvat pe iarna, mi-am luat skiuri+clapari. las alek nu ti fa griji, chiar dc nu mai dai nc un semn de viatza noi, prietenii tai, nu te uitam Ia uite cine ne trage de sireturi! Tu vbesti ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 loome ce faceti munciti? bro apropo cand dai honda la o tura? k de 1 sapt ma tot amani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Nu ninge inca... da' m-am rezolvat pe iarna, mi-am luat skiuri+clapari. Ia uite cine ne trage de sireturi! Tu vbesti ma? pai gata nu mai esti biker.... esti schior bucu o sa iti aduca fular iar eu cozoroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Nu ninge inca... da' m-am rezolvat pe iarna, mi-am luat skiuri+clapari. Ia uite cine ne trage de sireturi! Tu vbesti ma? man eu macar mai ies u gata ai pus biku pe butuci culmea, u ala stresantu, ma omoram cu fomeia ca in fiecare zi veneai dp mine sa merem la ture..................... no nu mai zic nimic ca e avansata boala la tine, nc macar nu vre sa recunosti ca esti sau verry verry exagerat si nu ma intreba dc s gelos ca nu s si ma bucur pt tine ........... dar sa pui u biku pe butuci ??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ar trebui mutat topicu` la matriomoniale pt motociclsihti baieti =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 yo tot i`am zis sa nu`l bage la iernat sa ma mai lase si pe mine da o zis k nu se poate ... asa k bro tu ai ramas singuru care`mi mai poate da cate o tura doua :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 tot la cersit shefule` ? =)) ...trist....trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 apropo nu`ti mai tre CD`uri? k mi`or mai ramas cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate