Bucu' Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 pfoo ... nasol .. mai bine beeai banii aia cu gasca la sens sau alesd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 cu gasca la sens sau alesd clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) mai bine-mi luam placute sau cauciuc sau kit de lant sau .......ca de toate am nevoie a...si asigurarea imi expira miine,la fix o picat Editat Martie 17, 2009 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 mai bine-mi luam placute sau cauciuc sau kit de lant sau .......ca de toate am nevoiea...si asigurarea imi expira miine,la fix o picat ii bun ... numa ca ai uitat sa pui ca ii si criza asta ) oricum niste gunoaie de politisti unii dintre ei ... marius merg maine probabil pana in biharia sa vad de cauciuc pt suzuki .. daca vrei da`mi dimensiunile sa intreb si pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 scurta iesire azi sa-mi incalzesc lantu cica sa-l pot unge,la paleu si-napoi = 200 ron din care 20 benzina si 180 in buzunaru statului pe care l-am suparat ca n-am avut talonu si asigurarea la mine,le-a verificat pe statie si au fost ok da tot am primit 360-180 in 48 de ore.frumos,multumesc politia cetariu,tineti-o tot asa pot verifica asigurarea prin statzie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 pot verifica asigurarea prin statzie ? io asa cred,o zis ca o verificat si toate-s in regula numa ca nu le am la mine,defapt prin tel o verificat da tot una e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 de asta am intrebat daca asigurarea sau talonu` , adica daca e moto inmatriculat ... ca moto isi dau seama daca e inmatriculat dar asigurarea ma gandesc ca trebuie sa sune firma de asigurari....CRED , daca jtie cineva mai multe depsre prostia asta sa nu fie timid si sa ne lumineze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 nu chiar ,te bagi la o poza de grup ? si ar puta fi moment colgate cu toate cele zambete care mai decare =)) http://photos2.hi5.com/0014/913/721/YCCusa913721-02.jpg deja pe langa faptul ca esti offtopic mai pui si cosuri Ati ajubs sa va studiati si ...a se vedea in poza de mai sus....., ceea ce ma revolta e ca va mananca pinte buci in alte topicuri Petre nu ma asteptam sa faci studiu de caz, ma gandeam la CEzar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 de asta am intrebat daca asigurarea sau talonu` , adica daca e moto inmatriculat ... ca moto isi dau seama daca e inmatriculat dar asigurarea ma gandesc ca trebuie sa sune firma de asigurari....CRED , daca jtie cineva mai multe depsre prostia asta sa nu fie timid si sa ne lumineze Mai bine ti-ai face asigurare si asa nu te va mai manca "printre buci", vba lui Manu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Mai bine ti-ai face asigurare si asa nu te va mai manca "printre buci", vba lui Manu. ooooooo lume noua ce drek faci ca n am mai auzit de tine de 3zile? pe forumul celalat nu ti ai facut cont? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Nu! Si nu cred ca e cazul inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Nu! Si nu cred ca e cazul inca. ma bucur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 CEzar yo stiu dc te bucuri bro` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 yo stiu dc te bucuri bro` Te mananca la dorsale si pe tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ati ajubs sa va studiati si ...a se vedea in poza de mai sus....., ceea ce ma revolta e ca va mananca pinte buci in alte topicuri Petre nu ma asteptam sa faci studiu de caz, ma gandeam la CEzar este ceva mult mai profund...la mijloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Repsolica , nu te lasa incoltit. ..... s-ar putea sa fii abuzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Repsolica , nu te lasa incoltit. ..... s-ar putea sa fii abuzat ".........................................si s-arputea sa-i placa" ar zice cineva ... , dar nu zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 aleck uite cine intreaba de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 aleck uite cine intreaba de tine STF! Iar incepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 STF! Iar incepi? da te oftici las ca il dau lui repsolica sa se dea sigur face el asigurarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 da te oftici las ca il dau lui repsolica sa se dea sigur face el asigurarea tocmai o foarte nimerisi pe asta :X ... un adevarat frate se gandeste si la ala micu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Deci daca ti-o dau la o tura imi faci asigurarea si imi incarci si bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Deci daca ti-o dau la o tura imi faci asigurarea si imi incarci si bateria? 1 tura 2-3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 aleck uite cine intreaba de tine Nenea, cand trec pe la tine sa dam jos cauciucu de pe spate de la k5-u din 2002, k mi-l trebuie sa il montez pe motoru meu. Daca si asa nu se plimba Aleck I-l dau eu inapoi la Aleck (sarmele) la sfarsitul verii, cand o sa isi scoata el motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Nenea, cand trec pe la tine sa dam jos cauciucu de pe spate de la k5-u din 2002, k mi-l trebuie sa il montez pe motoru meu. Daca si asa nu se plimba Aleck I-l dau eu inapoi la Aleck (sarmele) la sfarsitul verii, cand o sa isi scoata el motoru. cu cea mai mare placere pt tine i moca pt ceilalti sub pretul pietei ps: ce facusi la rar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate