aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Adica Bucuresteanu' e clona lui Ooops? Io nu inteleg Deci, dupa cum am mai discutat noi, da, asa se crede. Dar stim amandoi ca nu e asa. Stilul ei difera mult de stilul lu' bucu. Oricum, ar avea mult de mers la cursuri de ortografie bucu pana sa ajunga la asa nivel. bah lasati`l pe bucu k el pune totu la suflet ) el ii mai sentimental ) vrea sa fie numai bine aici loc cu verdeatza loc cu liniste )) Lugu lugu... da-te-n plm! Parca faceai revolta aici! Amu il iei cu sentimentalisme??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Man, io n-am zis ca Ooops e clona lui Bucu'...ziceam ca Bucu' e clona lui Ooops....te rog sa se sezizeaza diferenta suPtila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 bah sa va fie`n clar odata bucu`i bucu ,,, oops ii repsol puii am multi forum si intru cu 2 conturi odata na bine`i amu ?))) Ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ce na`i inteles sa te fac sa intelegi: este multimessenger si este multiforum ) Asta da! Multilateral dezvoltatule! Aia nu este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Conform unor nene fizicieni ale caror nume le-am uitat exista chiar si multiversuri. Asa ca, fata de infinitul care ne inconjoara, ce mai conteaza citeva posturi offtopic, in nimicnicia lor, fata de eternul mister care e natura, va intreb?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 www.google.com Vezi ca a aparut si versiunea pe timp de criza, imbunatatita: www.google.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Pt Luci: http://www.riderspiritoradea.com/smf/ K el nu stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 bah deci forumu ala nu`l FUTEM CLAR? IO nici nu stiu cum arata! Imi ajunge asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Aleck, acolo nu e tarlaua mea, nu ma intereseaza nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Aleck, acolo nu e tarlaua mea, nu ma intereseaza nu ma bag Agree... acolo nu ma duc decat "owner". Nici macar admin sau moderator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Fie cu ale lor honde atunci, nici macar "owner" nu ma mai atrage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 oops you did it again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ca sa fie clar...deja am o repulsie fata de forum... si ca sa fie treaba treaba si site-u meu il sterg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ca sa fie clar...deja am o repulsie fata de forum...si ca sa fie treaba treaba si site-u meu il sterg. noah....apoi ce s-o intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ca sa fie clar...deja am o repulsie fata de forum...si ca sa fie treaba treaba si site-u meu il sterg. bravo gixx insfarsit un om cu capu pe umeri ... s-o dus pe p£$A si site`u asta ... in loc sa avem aici un loc linistit pt schimbat discutii si sa ne informam intre noi ... o ajuns ............. nu cred ca is singuru care considera asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 bravo gixx insfarsit un om cu capu pe umeri ... s-o dus pe p£$A si site`u asta ... in loc sa avem aici un loc linistit pt schimbat discutii si sa ne informam intre noi ... o ajuns ............. nu cred ca is singuru care considera asta. Sunt absolut de acord cu amandoi.Dar nu uita Bogdane ca toti am gresit pe forumul asta,si stiti voi care.Eu din primul meu post am "urlat" la gix pt. ca a sarit calul.Nu trebuia dar imi mentin parerea si acum,a gresit fata de omul ala.Sunt moderatori?lasa-i sa isi faca datoria.Si ce-i daca se scriu offtopicuri?Hai ma ce dreq.Chiar nu ne putem intelege?Veteranii sa fie mai intelepti iar incepatorii mai cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 fiecare cu pisda masii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 fiecare cu pisda masii E super asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) k dar din pacate la noi fiecare user e moderator si de aici incep scandalurile nu si permit ce vechi cum e avent piero luci ......(tot respectul) sa faca pe moderatorii si ne trezim 'noi' bobocii Editat Aprilie 7, 2009 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 BAH TU IARA INCEPI CU ASENTIMENTELE?) da ce te oftici? si ce dc PS iara te cauta lumea din alte orase. ti s a dus faima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) dar din pacate la noi fiecare user e moderatorsi de aici incep scandalurile nu si permit ce vechi cum e avent piero luci ......(tot respectul) sa faca pe moderatorii si ne trezim 'noi' bobocii Bro, pls pe mine nu ma pomeni la categoria "user vechi" ca pui paie pe foc, o sa se atace unii garantat. Io sint un nub si ma amuz in mediul asta virtual, cum ar trebui sa faca toata lumea in loc sa se creada la al 14-lea congres al PCR unde ce facea un nene era bine si restu' aplaudau . Da' ma rog, fiecare cu...."imaginea" lui ca sa zic asa . P.S. Stie cineva un service bun unde se regleaza oglinzile? Am cautat pe net si nu stiu cum se regleaza corect Editat Aprilie 7, 2009 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Bro, nu ma pomeni pe mine la sectiunea "user vechi" ca pui paie pe foc, o sa se atace unii garantat. Io sint un nub si ma amuz in mediul asta virtual, cum ar trebui sa faca toata lumea in loc sa se creada la al 14-lea congres al PCR unde ce facea un nene era bine si restu' aplaudau . Da' ma rog, fiecare cu...."imaginea" lui ca sa zic asa . P.S. Stie cineva un service bun unde se regleaza oglinzile? Am cautat pe net si nu stiu cum se regleaza corect scuze patroane rectificare: fara luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 luci incearca la COLORS au supa buna ) ok ma duc miine si intreb si de pompa Ms fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ca sa fie clar...deja am o repulsie fata de forum...si ca sa fie treaba treaba si site-u meu il sterg. Nah! Uite altu' care exagereaza! noah....apoi ce s-o intamplat? Sunt absolut de acord cu amandoi.Dar nu uita Bogdane ca toti am gresit pe forumul asta,si stiti voi care.Eu din primul meu post am "urlat" la gix pt. ca a sarit calul.Nu trebuia dar imi mentin parerea si acum,a gresit fata de omul ala.Sunt moderatori?lasa-i sa isi faca datoria.Si ce-i daca se scriu offtopicuri?Hai ma ce dreq.Chiar nu ne putem intelege?Veteranii sa fie mai intelepti iar incepatorii mai cu respect. O parere obiectiva... unde plm ati fost cand era nevoie de voi? fiecare cu pisda masii ... fiecare user e moderator ... NO COMMENT! Bro, pls pe mine nu ma pomeni la categoria "user vechi" ca pui paie pe foc, o sa se atace unii garantat. Io sint un nub si ma amuz in mediul asta virtual, cum ar trebui sa faca toata lumea in loc sa se creada la al 14-lea congres al PCR unde ce facea un nene era bine si restu' aplaudau . Da' ma rog, fiecare cu...."imaginea" lui ca sa zic asa. P.S. Stie cineva un service bun unde se regleaza oglinzile? Am cautat pe net si nu stiu cum se regleaza corect Da' rotile? Rotile ai aflat cum se umfla corect? E neaparat nevoie de compresor? Sau se poate si cu pompa de mingi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate