aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 1 tura 2-3 1 pt baterie si 2 pt asigurare? Nenea, cand trec pe la tine sa dam jos cauciucu de pe spate de la k5-u din 2002, k mi-l trebuie sa il montez pe motoru meu. Daca si asa nu se plimba Aleck I-l dau eu inapoi la Aleck (sarmele) la sfarsitul verii, cand o sa isi scoata el motoru. Iti dau io tie tot sarmale. Si cauciucu meu nu se potriveste pe mobra (viitoarea) ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 1 pt baterie si 2 pt asigurare? bine a fi si asa ... zi ce mai tra sa`ti faci pe la el poate ti le schimb si alea si ramane la mine tot sezonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 bucu tu vrei iesiri? fa-ti program pe sambata ca mergem la un bob gulas la sens.In varianta Mr.President,mircee,eu,bucu,raita . aleck vb cu raita ca te duce si el pe kawasaki ... asta daca te incapatanezi sa nu stai pe honda. oricum o sa ne privesti din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 bine a fi si asa ... zi ce mai tra sa`ti faci pe la el poate ti le schimb si alea si ramane la mine tot sezonu Ajunge...restu le fac io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Saturday, Mar 21More Details Partly sunny and warmer. Winds from the NNE at 22 km/h.Realfeel®: 9 °CHigh: 12 °C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 bucu tu vrei iesiri?fa-ti program pe sambata ca mergem la un bob gulas la sens.In varianta Mr.President,mircee,eu,bucu,raita . aleck vb cu raita ca te duce si el pe kawasaki ... asta daca te incapatanezi sa nu stai pe honda. oricum o sa ne privesti din spate Eh cacao! Acuma v-ati apucat si voi de bashcalie, cand e gata programu' de stat la birou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 nah atunci ramane asa? asigurare si baterie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 bucu tu vrei iesiri?fa-ti program pe sambata ca mergem la un bob gulas la sens.In varianta Mr.President,mircee,eu,bucu,raita . aleck vb cu raita ca te duce si el pe kawasaki ... asta daca te incapatanezi sa nu stai pe honda. oricum o sa ne privesti din spate se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 nah atunci ramane asa? asigurare si baterie ? Mai vedem, negociem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 nah atunci ramane asa? asigurare si baterie ? si eu tre sa imi fac schimb de ulei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) si eu tre sa imi fac schimb de ulei ) Ulei fuchs+filtru. Se face acolo in curba, pe centura... la 1,5 sau 1,6 mil. Cred ca e promotie ceva. P.S. Stiu ca vbeai cu repsol...eventual indruma-l pe el sa ti-l faca acolo. Editat Martie 18, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ulei fuchs+filtru. Se face acolo in curba, pe centura... la 1,5 sau 1,6 mil. Cred ca e promotie ceva. P.S. Stiu ca vbeai cu repsol...eventual indruma-l pe el sa ti-l faca acolo. Acuma serios vorbind: am vazut k s-au deschis niste topicuri noi cu ceva ateliere noi de reparatii moto, dar vad k au disparut deja de pe forum. Cine stie il rog sa posteze iar adresele si eventual numere de telefoane. Sa incercam sa ne facem noi o baza de date cu ateliere de reparatii si mecanici de motoare din Oradea. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Nenea, cand trec pe la tine sa dam jos cauciucu de pe spate de la k5-u din 2002, k mi-l trebuie sa il montez pe motoru meu. Daca si asa nu se plimba Aleck I-l dau eu inapoi la Aleck (sarmele) la sfarsitul verii, cand o sa isi scoata el motoru. Lool, pe cand o sa mearga la toamna si Aleck sa-si ia motorul la o tura o sa-l gaseasca la fel ca masinile parcate din gresala in cartierele de negrii, gen Bronx, din NY: roti -NU, oglinzi-NU, parbrizul spart, numa shasiul si un grafitti pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 si eu tre sa imi fac schimb de ulei ) si nu stii un mecanic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Lool, pe cand o sa mearga la toamna si Aleck sa-si ia motorul la o tura o sa-l gaseasca la fel ca masinile parcate din gresala in cartierele de negrii, gen Bronx, din NY:roti -NU, oglinzi-NU, parbrizul spart, numa shasiul si un grafitti pe el. si grafitti'u o sa fie asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ulei fuchs+filtru. Se face acolo in curba, pe centura... la 1,5 sau 1,6 mil. Cred ca e promotie ceva. P.S. Stiu ca vbeai cu repsol...eventual indruma-l pe el sa ti-l faca acolo. mie nu imi imprumuti motorul? poate invat si eu cum e cu schimbatul vitezelor........... dau si eu 1 plin de benzina pe care il consum eu..............normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 si grafitti'u o sa fie asa... supre tare mirce in legatura cu uleiul hai pe la mine, ti l dau pe cel din k5 te ajut eu sa l schimbi moca bonus iti dau si filtru de ulei sa fie tot k dc nu ai trusa de scule si pe aia ti o fac cadou tot de la k5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 acuma seara am vb cu unu ... ulei repsol (10-40) 30 lei litru ... baiatu e din cluj ... acuma caut pe cineva care sa imi aduca .. oferta pana la sfarsitu lunii viitoare parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 SVF ioia! L-am lasat fara baterie acu'. Maine vand cauciucurile, pe poimaine carenele. Anybody interested? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 mai in gluma mai in serios... sambata te bagi la o tura aleck? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 mai in gluma mai in serios... sambata te bagi la o tura aleck? Nope! No can do. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 mai in gluma mai in serios... sambata te bagi la o tura aleck? gixx`u asta trebuia sa ma intrebi pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 SVF ioia! L-am lasat fara baterie acu'. Maine vand cauciucurile, pe poimaine carenele. Anybody interested? o vinzi la dezmembrari? nu mai usor o duci la Peleanu? mai in gluma mai in serios... sambata te bagi la o tura aleck? n-are cu ce ca a zis ca o dezmembreaza............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 SVF ioia! L-am lasat fara baterie acu'. Maine vand cauciucurile, pe poimaine carenele. Anybody interested? Acu pe bune il dezmembrezi?......imi fac unu de pista si ma intereseaza cate ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Acu pe bune il dezmembrezi?......imi fac unu de pista si ma intereseaza cate ceva! Nu mane, glumeam. Strang din buci sa-l pun la punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate