art Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Are baiuri?Poate te ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Nu mane, glumeam. Strang din buci sa-l pun la punct. mah, eu zic sa faci dealul cu repsolica, pana nu se razgandeste, poate asa iesi si tu la ture vara asta. prostitutie moto. Asha sa-i ramana numele!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Nu mane, glumeam. Strang din buci sa-l pun la punct. hai ma alek uite ce bani frumosi facem toti vor o bucatica din k5 tau deschid portile la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 SUPERRRRRRRR OFERTA pentru mai multe detalii contactatii pe ALEK&REPSOLICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Are baiuri?Poate te ajut Nu mane. Doar cele obisnuite: bujii, ulei+filtru, filtru aer si placutze frana pe fatza, apoi asigurarea. Daca le fac pe astea, is chetz! mah, eu zic sa faci dealul cu repsolica, pana nu se razgandeste, poate asa iesi si tu la ture vara asta.prostitutie moto. Asha sa-i ramana numele!! Mah...tu ce-ai patit? Unde e "dom prezident", persoana aia serioasa? Te-ai dus pe copca. hai ma alek uite ce bani frumosi facemtoti vor o bucatica din k5 tau deschid portile la el? SUPERRRRRRRR OFERTA pentru mai multe detalii contactatii pe ALEK&REPSOLICA Nu esti cu toate la cap, sa mor io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 yo ce legatura am ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 yo ce legatura am ? Sau ai vrea sa ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 vezi ti`am zis sa`l aduci la mine ... nu ajungea in starea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 vezi ti`am zis sa`l aduci la mine ... nu ajungea in starea aia repsolica nu te gaba sa fac si eu un ban cinstit no deci cat dai pe k5 ti l dau la pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 vezi ti`am zis sa`l aduci la mine ... nu ajungea in starea aia Aham. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) bine ca o mai incarcat situ asta cu reclame s-asa mergea ca pasta Editat Martie 19, 2009 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 SUPER-OFERTA DEZMEMBREZ HONDA 929 IN STARE BUNA INFORMATII AL TEL: 0721386928; SAU PE MESS: alexanderraz@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 poze pentru mircee acu 1 an ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Mah...tu ce-ai patit? Unde e "dom prezident", persoana aia serioasa? Te-ai dus pe copca. mah, nu mai stii de gluma, ce dreq? btw, radem glumim, dar repsolica asteapta un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 poze pentru mircee acu 1 an ... ce poze faine. Bine k a trecut soarecu ala pe acolo si l-am rugat sa ne faca poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 mah, nu mai stii de gluma, ce dreq? btw, radem glumim, dar repsolica asteapta un raspuns apreciez dom` prezident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 asa ''fain'' mere site`u nici numai imi vine sa intru pe el ... mai bine merem pe rso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 mah, nu mai stii de gluma, ce dreq?btw, radem glumim, dar repsolica asteapta un raspuns Asa ma cunosti tu? Ce dreq? Vezi ca astept cardu' ala, stii tu, ti-am zis ce ti-a transmis Soso. Si nu cu plata la destinatie, ca nu-mi permit. asa ''fain'' mere site`u nici numai imi vine sa intru pe el ... mai bine merem pe rso Mah, tu faci reclama gratuita aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Mah, tu faci reclama gratuita aici? Io le fac antireclama la astia nu fac reclama ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Io le fac antireclama la astia nu fac reclama ) apoi daca si logica asta are o logica.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 ca sa nu zica lumea ca n-am postat,azi iesim...pam pam,cine vrea sa-l sune pe gixer dupa 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Raita acuma tu ejti secretara ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Raita acuma tu ejti secretara ? =)) cam asa ceva,da numa amu seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Raita acuma tu ejti secretara ? =)) nu e secretara face parte din departamentul "organizare iesiri" relatii cu cei care nu prea ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) nu e secretara face parte din departamentul "organizare iesiri" relatii cu cei care nu prea ies ori stau io mai prost cu logica in ultimele zile ori ii ceva bai da io nici pe asta n-am inteleso Editat Martie 21, 2009 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate