Bucu' Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Futu-i !Io voiam sa-ti zic sa merem sa bem si noi o cafa ceva . Carenele in ce stadiu sint ? teoretic azi dupa masa ar tb sa mi le dea sa le duc la sticarit luni si dp sa le aduc la lacuit dar acum stii cum sunt toti...... parca vad ca mai intarzie o zi doua da mi mess ul sa vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ics oooooo DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Avetz probleme cu ambreiaju', domnu' ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ce drek ai facut de ai ocupat toata pagina? vezi ca nu am scrol la laptop bolanzesc pn ajung jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Ti-ai luat laptop pe lampi ca si Aleck ?! Zi mah ce e cu cacarenele ? Cind ne dam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ce drek ai facut de ai ocupat toata pagina?vezi ca nu am scrol la laptop bolanzesc pn ajung jos nu poti mai tare decat esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Cind ne dam? puteti mere sa va dati cu hidrobiciclete pe cris faceti liniute de la un mal la altu Editat Iunie 8, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 http://www.protv.ro/filme/un-sofer-si-un-m...l?id_file=54687 eeeeeeeee mama lor....bine a facut motociclistu ... sa ii foota 2 n gura la ala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Mda o dat dovada de mare ... CARACTER... ce sa zic..... Iar asta cu decicatie pentru VladPS http://cashidelucs.wordpress.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Iar asta cu decicatie pentru VladPS http://cashidelucs.wordpress.com Mersi, am vazut zilele trecute pagina respectiva Niste "superbitatzi", recunosc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 http://www.protv.ro/filme/un-sofer-si-un-m...l?id_file=54687 eeeeeeeee mama lor....bine a facut motociclistu ... sa ii foota 2 n gura la ala.. Nu cred ca soferul respectiv va fi mai atent la motociclisti de acum inainte mai repede va avea ura pt motociclisti. Merita sa ii dea o casca in cap soferului pt neatentie dar cum am spus nu cred ca e o rezolvare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 puteti mere sa va dati cu hidrobiciclete pe cris faceti liniute de la un mal la altu tare asta recunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 http://www.protv.ro/filme/un-sofer-si-un-m...l?id_file=54687 eeeeeeeee mama lor....bine a facut motociclistu ... sa ii foota 2 n gura la ala.. daca`i intra dreapta aia la motociclist il facea KO :laugh: bine o facut da`i in mama lor, si`n filmulet se vede ce aproape`i motoru de masina. da oricum faza aia cand ii baga o gheata in aripa rupe tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Agresivi is bikerii astia ))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 http://www.protv.ro/filme/un-sofer-si-un-m...l?id_file=54687 eeeeeeeee mama lor....bine a facut motociclistu ... sa ii foota 2 n gura la ala.. O cam lua in freza motociclistu daca nu avea casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Voi stiati ca Aleck a mers cu motoru azi la Arad???Si cica l-a prins radaru!!! am facut si eu rost de poza Vezi tu... te provoc! O liniuta ceva? Verticala, orizontala...cum vrei! Deseara meci!!! Abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Vezi tu... te provoc! O liniuta ceva? Verticala, orizontala...cum vrei! Deseara meci!!! Abia astept! la cat e meciu?vin si eu sa dau cu beri dupa : cine joaca totusi? Editat Iunie 9, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Cica Romania cu Franta, am auzit si io intimplator ....si tu esti "fan" la fel de infocat precum io, bag sama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Cica Romania cu Franta, am auzit si io intimplator ....si tu esti "fan" la fel de infocat precum io, bag sama salutare, am auzit si yo azi pe strada! da, nu-s curios! tare faza cu soferu' oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 se pare ca intre motoristi,putini fotbalisti.me tu,habar n-am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Pronostic: Franta - Romania: 1-1 Goluri: Nicolita 43'; Nicolita 89' :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 1-1 cu franta? a murit portaru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 1-1 cu franta? a murit portaru? Lol...nu! Nu te-ai prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 cica Base catre el la aeroport inainte de plecare : Banele ai grija la care poarta tragi :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate