Bucu' Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 fratilol pe la 18.30 culegeti-ma si pe mine de la atlantic sa dam o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Si pe mine cine ma duce la garaj ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 vin sa te duc yo?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Mare domn ! Ms da' am reusit sa ma mobilizez si m-am dus singur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) singurel bing bang care pe unde va uitati la GP? Editat Iunie 22, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 As avea nevoie de o informatie, daca ma puteti ajuta vreunul. Caut un dealer de accesorii GIVI in Oradea/Romania, sau un site serios de unde pot comanda. Eventual daca stiti in Ungaria vreun magazin care comercializeaza asa ceva. Mersi Asfalt uscat si gume calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Grupul BMW North America sfatuieste posesorii mai multor modele sa returneze cat de curand motocicletele la un dealer autorizat pentru a rectifica probleme ce sunt potential mortale. http://www.motoflash.ro/stiri/diverse/bmw_...otociclete.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 stire de ultima ora!!! luci, fanatic gixer si biker inrait, a fost surprin si imortalizat in oras, fericit la culme, calare (ca pasager) pe un FIREBLADE. Poza va fii postata de Gixxer-Pedros in cursul zilei de azi. Luci ma bucur pt tine ca ai trecut in tabara HONDISTA Felicitari pentru alegerea inteleapta si matura pe care ai facut-o. Dupa nefericita experienta avuta, si pasager, si pe Honda , am decis sa revin la Suza mea (pe care ma ruga Bucuresteanu' sa i-o dau la o tura da' nu recunoaste ) P.S. Aleck, ai ajuns la scirbiciu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 stiu ca poti sa te apleci mai mult... dar nu ai avut echipament... of of caldura asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Nu aveam slidere la bermude Adevaru' e ca m-am copt de cald si asa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Facatura!! Da mey, ajunsei si io la scarbici... Anunt: SPAL MOTO F IEFTIN. Pt programari aveti nr meu de tel. Noh, nu-i bai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 fetele unde mereati aseara k vam vazut pe 6 martie ) ... yo veneam de la o forja urata de pe borshului :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Gixxxere...da ma pozele alea! Cand unii se chinuie sa-si traga pantalonii... Altii isi aduc motoarele de la vopsit. Iata o poza: Repsolul lui Bucu' e gata, se pare ca a intrat la apa din cauza vopselei. Editat Iunie 23, 2008 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Gixxxere...da ma pozele alea! Cand unii se chinuie sa-si traga pantalonii... Altii isi aduc motoarele de la vopsit. Iata o poza: Repsolul lui Bucu' e gata, se pare ca a intrat la apa din cauza vopselei. Pe bucu nu-l mai stresezi tu acum cu repsolu de 125. Are fireblade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Pe bucu nu-l mai stresezi tu acum cu repsolu de 125.Are fireblade Da ma...zicea ceva. Ca si-a luat un 92,9. La nici 100 de cmc, nu cred ca o sa-i placa nici asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Aleck, ma iubesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Pe bucu nu-l mai stresezi tu acum cu repsolu de 125.Are fireblade ms domnu' am facut azi o pozaaaa legata de alek..................... o sa o pun mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Gata mah, munciti toti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Aleck, ma iubesti ? Gata mah, munciti toti ? Nu, hoinaream prin oras...am fo' sa iau masa la Select, apoi am vrut sa ma duc la Bucu'...da' s-a tras pe buci si pleaca in Hu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Bine va merge :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Bine va merge :crack: Mie da da' pe Bucu' nu-l invidiez. Nu merge de "placere"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Sa speram ca "scapa" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 BRB..."sedinta"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 BAH DISEARA FAC O BERE LA TOATA LUMEA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate